Πέμπτη, 19η Σεπτεμβρίου 2024  4:17: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 19:19

Ετοιμάζονται για νέα ευρωπαϊκή αυτοκτονία με το μεταναστευτικό;

Δεν ξέρουμε αν πρόσεξε κανείς την δήλωση Μητσοτάκη με αφορμή όσα γίνονται στο μεταναστευτικό ότι «δεν μπορεί κανείς να έχει την απαίτηση από την Ελλάδα να έχει ένα πιο ευνοϊκό πλαίσιο κοινωνικής προστασίας για τους πρόσφυγες από ό,τι έχει για τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες».

Τα πράγματα είναι σοβαρά αν σκεφτεί κανείς ότι η Γερμανία (η οποία έχει πάρει μακράν τις χειρότερες αποφάσεις στην Ιστορία της Ευρώπης με τελευταία την πλήρη εξάρτησή της από τα ρωσικά καύσιμα!) έβαλε έλεγχο στα σύνορά της με έξι χώρες, από τις οποίες οι τέσσερις είναι στην Ε.Ε.!

Κοινώς, ήρθε η εποχή που η Γερμανία μας (ξανα)βλέπει όπως η Ιταλία την Αλβανία, στην οποία έχει φτιάξει στρατόπεδο για μετανάστες! Και για να επιβιώσει εκείνη από την επέλαση Ακροδεξιάς και Ακροαριστεράς(με χρώμα αντιμεταναστευτικό όμως) σου λέει ας διαλυθεί η Ελλάδα όπως το 2015 που κλείσαμε τα σύνορα στους Καμμένους κι έγινε της κακομοίρας.

Ο Μητσοτάκης ξέρει ότι αν υποχωρήσει στο μεταναστευτικό και δεχτεί αυτά που θέλει η Γερμανία θα χάσει όχι μόνο τις εκλογές αλλά και το κόμμα του. Οι Γερμανοί μπορεί να θέλουν απλά να μεταφέρουν το πρόβλημα που τους κληρονόμησαν οι αγκαλιές τις Μέρκελ με τον... Μουζάλα και τον Τσίπρα, όμως έχουν βιομηχανία και σε τελική ανάλυση, ακόμη και τώρα που το παίζουν θιγμένοι, ενώ ξέρουν ότι εκείνοι ενθάρρυναν τα στίφη από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν και Πακιστάν, δίνουν επιδόματα σε μετανάστες που δεν τα έχουν δει ποτέ οι Έλληνες εργαζόμενοι.

Έτσι, γίνονται μαγνήτης για όλο τον κόσμο και το ξέρουν, απλά θεωρούν ότι χώρες όπως η Ελλάδα, σε τελική ανάλυση δεν απέχουν και τόσο πολύ από την Μέση Ανατολή, άσε που ξέρουν πολύ καλά από τους Γερμανούς που ζουν εδώ ότι λόγω κυριαρχίας της Αριστεράς σε "ηθικό επίπεδο", υπάρχει μεγάλη ανοχή ή και αδυναμία έκφρασης αντίθεσης στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, παρά μόνο από γραφικούς, χουντικούς, αντιδυτικούς ακροδεξιούς κλπ.

Σου λέει, αυτοί στην Ελλάδα το πολύ να βγάλουν κανέναν ναζί για 5-6 χρόνια σαν την Χρυσή Αυγή ή κανέναν "πατριώτη" που θέλει να φύγει η χώρα έξω από την Ε.Ε.
Όλα είναι έτοιμα για να γίνει και πάλι της κακομοίρας, με γερμανική...πρωτοβουλία!

sinidisi.gr