Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  6:49: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 14:02

Αγρίνιο: Συνεχίζεται απόψε (Σαβ 7/9/2024) το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» - Απόψε η συναυλία με τον Γιώργο Μεράντζα

Ο Γιώργος Μεράντζας με αφορμή τη συμμετοχή του στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με σύνθημα «Γράφουμε Ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο... Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός» και τις εκδηλώσεις στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο στο Αγρίνιο, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση. 

Συγκεκριμένα ο κ. Μεράντζας τόνισε: «χαιρετίζω τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του φεστιβάλ της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ). 50 χρόνια αγώνων για καλύτερες μέρες στην εργασία, στην μόρφωση, στην ψυχαγωγία, με δικαιοσύνη για όλους και δικαίωμα στο όνειρο. Και όπως λέει και ο λαϊκός μας ποιητής Φώτης Αγγουλές……. “Μην καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή. Μήτε όσο στην κακοκαιριά λυγάει το κυπαρίσσι. Έχουμε τη ζωή πολύ, πάρα πολύ αγαπήσει”».

Οι εκδηλώσεις του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», στο Αγρίνιο, θα κορυφωθούν σήμερα το βράδυ, με:

  • Αφηγηματική παρουσίαση με τίτλο «Πατρίδα Κατεχόμενη» για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού σε επιμέλεια της Αντωνίας Χειμαριώτη.
  • Ομιλία από τη Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας.
  • Στη συνέχεια ακολουθεί η συναυλία με τον Γιώργο Μεράντζα, ο οποίος βρέθηκε και στο πρώτο φεστιβάλ στο Αγρίνιο.
  • Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με παραδοσιακό-δημοτικό γλέντι με τους Χριστίνα Τσουραπούλη και Θοδωρή Κουτσουπιά στο τραγούδι και τους μουσικούς Άγγελο Σταθόπουλο (κλαρίνο), Βασιλική Μήτσου (βιολί), Παναγιώτη Μήτσο (λαούτο) και Μάκη Φεγγούλη (κρουστά).

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 14:05