Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  7:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 20:22

Α.Μπέος: «Η Ελλάδα βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;»

Τίποτα δεν άφησε να «πέσει κάτω» ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στην οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση για να μιλήσει για την οικολογική καταστροφή στη Μαγνησία.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σκαλέτα της εκπομπής «Καλημέρα», που λίγο νωρίτερα είχε προβάλει ρεπορτάζ για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπεθ στην Κρήτη.

«Έχετε χρόνο; Γιατί για εμένα είναι σημαντικός ο Βόλος, αλλά να κάνω κι εγώ μία τοποθέτηση ως πολίτης για τη συζήτηση που είχατε πριν.

Ένα λεπτό αν υπάρχει χρόνος. Η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;

Ξέρετε ότι είναι τρομερό αυτό το πράγμα. Δεν σας κάνω κριτική για αυτό προς Θεού, δική σας είναι η εκπομπή. Γνωρίζω ότι είστε μία έγκριτη δημοσιογράφος κι η εκπομπή σας είναι πολύ σημαντική», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η Φαίη Μαυραγάνη του απάντησε ότι η εκπομπή είναι 4ωρη και πως έχουν προβληθεί διάφορα πριν το ρεπορτάζ για τον γάμο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη.

Τότε ο Αχιλλέας Μπέος πρόσθεσε ότι «Συναντήθηκα συμπτωματικά με τον κ. Παππά και του είπα “το 2015 εξαπατήσατε τον κόσμο. Το 4% κυβέρνησε την Ελλάδα”. Και μου λέει “πάλι θα κυβερνήσουμε”. Αυτοί είναι στον κόσμο τους. Η Αριστερά έχει ανάγκη από έναν ηγέτη και αντίθετα έχει Μίκυ Μάους.

Στα λόγια τα λέει όμορφα ο κύριος Αχιλλέας Μπέος αλλά είναι ο ίδιος που χαϊδεύει πέρσι την κυβέρνηση στην μεγάλη καταστροφή που είχε προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel που σημαίνει ότι στην πράξη δεν έχει καμία διαφορά.

pronews.gr