Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  7:00: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 18:50

Aπαγόρευσαν τις διαμαρτυρίες κατά της διάδοσης της ομοφυλοφιλίας: Συνελήφθη 40χρονος Κρητικός «ως αρνητής των εκδηλώσεων υπέρ ΛΟΑΤΚΙ+»

H κυβέρνηση απαγορεύει τις διαμαρτυρίες κατά της διάδοσης της ομοφυλοφιλίας και στα πλαίσια αυτής της πολιτικής συνελήφθη 40χρονος Κρητικός «ως αρνητής των εκδηλώσεων υπέρ ΛΟΑΤΚΙ+»!

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το απόγευμα, Παρασκευή 5/07, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 40χρονος Χανιώτης σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Ο 40χρονος Χανιώτης, σε ανάρτησή του στα social media, εμφανίζεται να απευθύνει κάλεσμα σε άλλα άτομα να προβούν σε διαμαρτυρίες κατά της «πορείας ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ» που πραγματοποιείται στα Χανιά σήμερα, Σάββατο 6/07.

Όπως ήδη έχει γράψει το pronews.gr μόνο οι εκδηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους επιτρέπονται πλέον στην Ελλάδα και όποιος αντιδράει σε αυτό απλά θα συλλαμβάνεται!

Ταυτόχρονα και για να φανεί η αστυνομική διεύθυνση υποτίθεται «ακριβοδίκαια» απαγόρευσε και μια αντισυγκέντρωση η οποία απλώς προαναγγέλθηκε μόνο και μόνο για να απαγορευτεί η συγκέντρωση υπέρ της οικογένειας.

Βέβαια αυτό δεν έχει αντίστροφή ισχύ.

Έτσι στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση υπέρ των ομοφυλόφιλων  και ενώ είχε προαναγγελθεί αντισυγκέντρωση  διαμαρτυρίας εκεί δεν είχαν απαγορευτεί και οι δύο εκδηλώσεις παρά μόνο η δεύτερη.

Έτσι σύμφωνα  με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δύο δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων που είχαν εξαγγελθεί για σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο.

Οι συγκεντρώσεις είχαν καλεστεί από την ομάδα «El Hero», υπέρ της οικογένειας, και από μέλη κάποιων οργανώσεων με μακροσκελείς τίτλους όπως «Πρωτοβουλία αντιφασιστ(ρι)ών από τα νότια προάστια & αλληλέγγυα» και «Πρωτοβουλία ατόμων ενάντια στο family pride», κατά της πρώτης συγκέντρωσης.

Επιπλέον με την ίδια απόφαση απαγορεύεται η διεξαγωγή κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με τις ανωτέρω συναθροίσεις από ώρα 12:00′ της 6-7-2024 έως 23:59′ της 6-7-2024 στο αστικό δίκτυο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Όπως «τονίζεται» στη σχετική ανακοίνωση με «έμφαση»:

«Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς από τη ταυτόχρονη διεξαγωγή των ανωτέρω συναθροίσεων από ομάδες αντίπαλων θέσεων εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων, πεζών και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων της περιοχής.

Επιπλέον, οι οργανωτές των δύο ανωτέρω συναθροίσεων δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο Αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει, σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 1 & 2 του Ν.4703/2020 και του άρθρου 3 του Π.Δ. 73/2020, κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων».

Συνεπώς, στην Ελλάδα έχουμε πλέον μία «δημοκρατία» στην οποία ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του αλλά μόνο αν αυτή συμφωνεί με την πολιτική του υφιστάμενου καθεστώτος που εξυπηρετεί την «woke» ατζέντα.

Μπορεί επίσης κάποιος να πει την γνώμη του έστω και αν είναι αντίθετη από αυτή της καθεστηκυίας τάξης αλλά θα πρέπει να «πληρώσει» το τίμημα…

pronews.gr