Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:22: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 18:50

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύθηκε και ο Γιώργος Τσίπρας από τον Στέφανο Κασσελάκη

Μετά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σειρά στις απολύσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Γιώργος Τσίπρας.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσίπρας δεν είναι πλέον εργαζόμενος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς απολύθηκε και αφήνει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Δήλωσε: «Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων».

Και συνεχίζει: «Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».

Και καταλήγει: «Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Πηγή: newsit.gr