Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  11:02: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 18:08

Πώς αποφεύχθηκε ο «σεισμός» στην Ελληνική Λύση: Τι συνέβη με Κ.Βελόπουλο, Π.Σαράκη, Δ.Κρητικού και Σ.Χίο

Μια μεγάλη κρίση αντίστοιχη με αυτή των κομμάτων της αριστεράς και κεντροαριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) που καθαρά ηττήθηκαν στις ευρωεκλογές, πέρασε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου χωρίς ακόμα να εχει ξεκαθαριστεί αν η ρήξη αυτή ανήκει στο παρελθόν ή θα επανέλθει στο μέλλον.

Και αυτό με αφορμή την προσπάθεια κύκλων περί τον Κ.Βελόπουλο να εξουδετερώσουν πολιτικά τον ουσιαστικά Νο2 στο κόμμα, νομικό και Βουλευτή Επικρατείας Παύλο Σαράκη.

Όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη Πέμπτη το pronews.gr, φιλικό προς τον Κ.Βελόπουλο ΜΜΕ θα έβγαζε την «είδηση» ότι ο Π.Σαράκης είναι μασόνος προκαλώντας κατ’αυτόν τον τρόπο τον «αποκεφαλισμό» του από τον Κ.Βελόπουλο!

Ο οποίος Βελόπουλος είχε βγει την προηγούμενη ημέρα και είχε πει, προφανώς τυχαία, ότι θα πάρει το κεφάλι οποιουδήποτε αποδειχτεί στο κόμμα ότι είναι μασόνος.

Μετά το ρεπορτάζ του pronews.gr ανακοινώνεται η ανάληψη της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού alerttv, ιδιοκτησία του Κ.Βελόπουλου (είναι το μοναδικό κόμμα που έχει στην ιδιοκτησία του τηλεοπτικό σταθμό, έστω και περιφερειακής εμβέλειας) και ταυτόχρονα ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε από την εκπομπή του «ραδιομακελάρηδες» ότι θα αποκαλύψει ποιος είναι ο μασόνος μέσα στην Ελληνική Λύση!

Προφανώς εντελώς τυχαία μίλησε για μασόνο ο Κ.Βελόπουλος και προφανώς εντελώς τυχαία είχε πει το ίδιο ο Σ.Χίος μετά τον διορισμό του στην διεύθυνση του καναλιού.

Το ζήτημα είναι ότι το μήνυμα το έλαβε, αν και δεν είναι μασόνος, ο Π.Σαράκης ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του pronews.gr, είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Κ.Βελόπουλο σε δύο τομείς της πολιτικής του κόμματος που θεωρεί ότι έχουν παραβιαστεί οι καταστατικές συμφωνίες και αυτοί ήταν:

Η ποιότητα των προσώπων του ευρωψηφοδελτίου, που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή μιας 76χρονης γιαγιάς που όταν δεν βόσκει τα πρόβατά της βοηθά στο κρεοπωλείο της οικογένειας της,

και δεύτερον την προσέγγιση με τη ΝΔ  για εκλογή ΠτΔ με την οποία προσέγγιση ο Π.Σαράκης είναι κάθετα εναντίον.

Ο Π.Σαράκης πληροφορούμενος την «μηχανή» που έχει στηθεί σε βάρος του συναντάται με τον πρόεδρο του κόμματος Κ.Βελόπουλο και με την αντιπρόεδρο Δήμητρα Κρητικού και τους ενημερώνει ότι σε περίπτωση που υπάρξει τέτοιο συκοφαντικό δημοσίευμα πρώτα θα μηνύσει το νέο διευθυντή της τηλεόρασης του alerttv Στέφανο Χίο και θα φροντίσει για την απηνή του δίωξη και δεύτερο θα θεωρήσει συνυπεύθυνους για την συκοφαντία σε βάρος του, τον ίδιο τον Κ.Βελόπουλο και την Δ.Κρητικού με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η συζήτηση φαίνεται να είχε αποτέλεσμα γιατί την άλλη μέρα ο μεν Σ.Χίος προφανώς κατόπιν συζήτησης με τον Κ.Βελόπουλο, του οποίου πλέον είναι και εργαζόμενος, και δεν προχώρησε σε καμία  «αποκάλυψη», ο δε Κ.Βελόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκαν ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν «εσωκομματικής αναστάτωσης».

Είναι προφανές ότι η ψήφος του Ελληνικού λαού που αναβάθμισε την Ελληνική Λύση, ως κύριο εκφραστή του Πατριωτικού, Δημοκρατικού, Λαϊκού, Κοινωνικού μετώπου, πανικόβαλε το αντεθνικό σύστημα εξουσίας.

Δυστυχώς για αυτούς, η Ελληνική Λύση δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΠΑΣΟΚ, καθώς εκπροσωπεί ισχυρές αρχές και αξίες, που κανένας νοσηρός εγκέφαλος, όπως αυτοί που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν δύναται να διαβάλει.

Είμαστε βέβαιοι ότι και ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τον οποίο επικαλούνται ως «πηγή» τα συγκεκριμένα συκοφαντικά και υποβολιμιαία δημοσιεύματα, θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες διαψεύσεις και τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο Π.Σαράκης έβαλε την «τελευταία λέξη» εκδίδοντας με την σειρά του ανακοίνωση με την οποία περιγράφει με ακρίβεια τι θα συμβεί αν συνεχιστεί η συκοφαντική προσπάθεια σε βάρος του.

«Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται μεθοδευμένο σχέδιο «δολοφονίας του χαρακτήρα μου». Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφέρουν ότι εκπορεύεται από κύκλους του κόμματος, του οποίου τυγχάνω Βουλευτής.

Ως όφειλα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να αποσαφηνιστούν γεγονότα που δηλητηριάζουν τους ψηφοφόρους μας.

Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα, ισχυρισμό που διατυπώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με Δελτίο Τύπου.

Κατόπιν τούτων, αναστέλλω την οποιαδήποτε νομική ενέργεια για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ως πολίτης, Δικηγόρος και Βουλευτής.

 Παράλληλα, διαβεβαιώνω τους εμπνευστές και τους πρόθυμους εκτελεστές του σχεδίου «δολοφονίας του χαρακτήρα μου» ότι, ούτε ατιμώρητοι θα μείνουν, ούτε θα συγχωρεθούν.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι τον αγώνα μας για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Η δήλωση του Π.Σαράκη που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι μέλλει γενέσθαι.   

pronews.gr