Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:23: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 18:17

Ο Γιώργος Αυτιάς στη «Συνείδηση»: Επιδίωξή μου η ανάκαμψη της αγροτικής παραγωγής στην Αιτωλοακαρνανία!

Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά, η υποψηφιότητα του οποίου συζητήθηκε πολύ λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας και της προβολής που αυτή συνεπάγεται.

Ο Γ. Αυτιάς ήταν πρώτος σε σταυρούς και στην Αιτωλοακαρνανία κερδίζοντας περί τις 6.500 σταυρούς προτίμησης από τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Οι επιδόσεις του, όμως, είναι τόσο μεγάλες που είναι δύσκολο και να αγνοηθούν αλλά και-πολύ περισσότερο- να αποδομηθούν. Η «Συνείδηση» επικοινώνησε με τον Γιώργο Αυτιά και του ζήτησε να κάνει μια αποτίμηση του αποτελέσματος για τον ίδιο και το κόμμα του αλλά και να εξηγήσει το πως πρόκειται να ασχοληθεί με τα θέματα της Αιτωλοακαρνανίας στην Ευρωβουλή.

«Σε ό, τι αφορά το γενικό μήνυμα των εκλογών νομίζω ότι ο κόσμος μας είπε να δουλέψουμε πιο πολύ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά. Η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αμφισβητείται και η ΝΔ είναι ξεκάθαρα η πρώτη δύναμη, με διαφορά, στην Ελλάδα. Όμως εμείς οφείλουμε να παίρνουμε τα μηνύματα, δεν είμαστε από εκείνους που κρύβονται.

Από κει και πέρα, είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος για ακόμη μια φορά και δεν θέλω να κάνω ανακοινώσεις με υποσχέσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήδη 5 με 7 Ιουλίου θα συμμετάσχω σε συνέδριο που θα έχει σαν στόχο τον συνδυασμό της παραγωγής με τον τουρισμό και θα συλλέξω στοιχεία για την Ευρωβουλή.

Σε ό, τι αφορά την Αιτωλοακαρνανία, δεν ξεχνώ πόσο με στήριξαν οι άνθρωποι εκεί και ήδη με απασχολεί το μεγάλο αίτημα που άκουσα από τους περισσότερους, να συνδεθεί ο νομός δηλαδή με μια αποδοτική και προσοδοφόρα αγροτική παραγωγή. Θα είναι η βασική μου επιδίωξη».

Γιάννης Συμψηρής - Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr