Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:17: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 19:14

FBI… με τους Ρομά να «κλέβουν» το περιπολικό της Αστυνομίας

Μόλις ένα δύο πραγματάκια δουλέψουν στοιχειωδώς σωστά παίρνουμε θάρρος. Το έχουμε αυτό βέβαια, σαν λαός, οι Έλληνες να ενθουσιαζόμαστε εύκολα.

Κάπως έτσι, αφού δεν είχαν π.χ. επεισόδια ή έκτροπα μεταξύ φιλάθλων στον ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα, όπου υπήρχε ο φόβος των επεισοδίων, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναθάρρησε… Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα από την Πάτρα προανήγγειλε το ελληνικό FBI…!

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είπε ότι υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα «με το οποίο ιδρύεται η νέα υπηρεσία, η διεύθυνση αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, το ελληνικό FBI, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το σκληρό και οργανωμένο έγκλημα».

Για κακή του τύχη όμως λίγες ώρες αργότερα στο Χαλάνδρι ομάδα Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και τους πήραν το περιπολικό…!

Και το χειρότερο είναι ότι καταγγέλλεται από συνδικαλιστές της Αστυνομίας ότι λίγο – πολύ δίνεται εντολή στους αστυνομικούς που καλούνται να κάνουν ελέγχους σε έναν καταυλισμό, «να διαπιστώσουν μακρόθεν»! Εν ολίγοις υπάρχει άβατο στους καταυλισμούς Ρομά.

Και κατά τα άλλα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλά για ελληνικό FBI… FBI με τους Ρομά να καταφέρνουν να «κλέβουν» το περιπολικό της Αστυνομίας ακόμη και σε φαινομενικά απλοϊκές περιπτώσεις, όταν οι αστυνομικοί καλούνται να ελέγξουν μια διατάραξη κοινής ησυχίας, όπως συνέβη στο Χαλάνδρι.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να καταλάβει ότι πριν εξαλείψει το σκληρό έγκλημα και τη μαφία, θα πρέπει να ελέγξει τους καταυλισμούς τον Ρομά. Δυστυχώς δεν το έχει καταλάβει…

Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 274 φορές