Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  6:18: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 13:12

Κοινή δήλωση στήριξης του ΚΚΕ απο το Μεσολόγγι

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙ

“Σήμερα δεν είμαστε στο 2012, το 2015 και το 2019! - Τώρα ΚΚΕ!”

“Εμείς που υπογράψαμε το κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ, πρώην μέλη και φίλοι του Αριστερού Ρεύματος της ΛΑΕ και του ΝΑΡ, αλλά και νέοι που συμπορευόμαστε με αυτό το κείμενο, καλούμε το λαό, ιδιαίτερα όσους βρεθήκαμε στο παρελθόν μαζί και σε αυτά τα κόμματα και σχήματα, να κάνουμε το βήμα με στήριξη και με την ψήφο μας στο ΚΚΕ!

Μπροστά και στις κάλπες των ευρωεκλογών της Κυριακής, χρειάζεται όλοι εμείς που πιστέψαμε στο παρελθόν σε λύσεις που μπορούν να έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετ’ έπειτα τη ΛΑΕ, αλλά και άλλα κόμματα να σκεφτούμε σοβαρά τις επιλογές μας.

Σήμερα, δεν είμαστε στην εποχή του 2012! Δεν είμαστε καν στο 2015, ούτε στο 2019! Έχουμε δει καλά την πορεία όλων όσων πιστέψαμε και εμείς ότι μπορούν να εκφράσουν τις αγωνίες μας, την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο και απογοητευτήκαμε... Έχουμε δει πως και σε τι συμφωνούν με τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

Γι’ αυτό, μέσα και από την πείρα που αποκομίσαμε, σήμερα είναι ανάγκη, παρά τυχόν ενστάσεις σε επιμέρους ζητήματα να στηρίξουμε ενεργά το ΚΚΕ και με την ψήφο μας, εκτιμώντας ότι αυτό αποτελεί μονόδρομο για κάθε συνεπή αριστερό στη χώρα μας!”.

Σουλιώτης Παναγιώτης,
επιχειρηματίας - συνταξιούχος Μεσολόγγι,
 
Γρηγόρης Καρανικόλας Μεσολόγγι,
επιχειρηματίας,
 
Βασίλης Λαμπρόπουλός,
χημικός – μηχανικός - επιχειρηματίας