Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:07: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 00:05

Η τελευταία ανάρτηση του Προβόπουλου ήταν για το ανίκανο κράτος!

Με πρώτο και καλύτερο τον τωρινό διοικητή της ΤτΕ άπαντες είχαν μια ωραία κουβέντα να πουν για τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο του θεσμού Γιώργο Προβόπουλο που έμεινε σε αυτή τη θέση μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια.

Τότε που η χώρα από τη μία είχε χρεοκοπήσει και από την άλλη είχε χιλιάδες κόσμου κάθε μέρα να ζητά σεισάχθειες, επαναστάσεις και...δραχμούλες.

Όλοι έγραψαν για το πόσο στήριξε το καράβι την ώρα που είχε μπατάρει. 

Όμως ξέχασαν να γράψουν ότι η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook διαπίστωνε ότι η Ελλάδα παραμένει μια τριτοκοσμική χώρα, μια... Μοζαμβίκη όπως γράφει κι ένας παιδικός φίλο τους εκλιπόντος στα σχόλια.

Η ανάρτηση είναι για την δραματική εμπειρία που βίωσε με το Δημόσιο και συγκεκριμένα με τον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου στα τέλη Φεβρουαρίου και, ούτε λίγο ούτε πολύ, περιέγραφε πως τον κουβάλησαν στα γραφεία τους έχοντας κλείσει ραντεβού στο πολυδιαφημισμένο 1555 το οποίο όμως λειτουργεί ως εξής: κάποιες ώρες την ημέρα το "τρέχουν" κάποιες...κοπέλες από μια ιδιωτική εταιρία, οι οποίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται(!) και κλείνουν ραντεβού που δεν ισχύουν!

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον προέτρεψαν να πάρει κάποια συγκεκριμένα απογεύματα για να κλείσει εκ νέου ραντεβού όταν στα τηλέφωνα θα ήταν οι...σωστές κοπέλες!

Ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, που έφυγε από τη ζωή στα 74 του χρόνια, με την κίνησή του αυτή στηλίτευσε δημοσίως το επίπεδο της δημόσιας διοίκησης.

Χαρακτήρισε το επίπεδο δημόσιας διοίκησης «χρονίως πολύ χαμηλό». Παράλληλα όπως διαπίστωσε ο ίδιος, «τα τελευταία χρόνια μια συνεχή υποχώρηση, αφού ελάχιστα έχουν γίνει για να αντιστραφεί η τραγική κατάσταση».

Έγραψε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ήταν υπουργός Δημόσιας Διοίκησης στην κυβέρνηση Σαμαρά αλλά δεν θυμάται να είχε πάρει κάποια πρωτοβουλία ενώ έγραψε ακόμη πως «πληρώνουμε το αντίτιμο της αποτυχίας μιας κυβέρνησης που επαίρεται για τις συνεχείς “μεταρρυθμίσεις” της, κάποιες από αυτές εντελώς άστοχες»!

Κόλαφος κανονικός, με άλλα λόγια, η τελευταία δημόσια παρέμβαση του Γ. Προβόπουλου.

Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr