Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  3:19: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 22:02

Ουκρανός στρατιώτης: «Μου έκοψαν το ρεύμα επειδή δεν ήθελα να πάω ξανά στο πόλεμο – Εναντιωθείτε στο καθεστώς του Β.Ζελένσκι»

Ένας Ουκρανός στρατιώτης ο οποίος πολεμούσε από το 2015 και είχε πιαστεί αιχμάλωτος από τους Ρώσους, αποφάσισε να σταματήσει να μάχεται και να γυρίσει πίσω στους δικούς τους ανθρώπους. 

Ωστόσο το καθεστώς του Β.Ζελένσκι αποφάσισε να τον τιμωρήσει, κόβοντάς του ρεύμα αλλά και τα χρήματα που δικαιούται παρά το γεγονός ότι πολέμησε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ουκρανός στρατιώτης ισχυρίστηκε ότι «Θέλουν να πάω να ξανά πολεμήσω. Ως τιμωρία μου έσβησαν τα φώτα και μου έκοψαν χρήματα. Η Ουκρανία πρέπει να ξυπνήσει και να αντισταθεί στο καθεστώς του Β.Ζελένσκι». 

Την κατάληψη πέντε συνοριακών χωριών στην περιοχή του Χάρκοβο ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ

Στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας έχουν καταλάβει συνοριακά χωριά στην περιοχή του Χάρκοβο στην Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στη σημερινή ενημέρωσή του το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τα χωριά Πλετένιβκα, Οχίρτσεβι, Μπορίσιβκα, Πίλνα και Στρίλετσνα που βρίσκονται στη συνοριακή γραμμή με τη ρωσική περιοχή του Μπέλγκοροντ.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις κατέλαβαν και το χωριό Κεραμίκ στην περιοχή του ανατολικού Ντόνετσκ, με την προώθηση των ρωσικών δυνάμεων να είναι σταθερή, κατά τους μήνες που προηγήθηκαν.

pronews.gr

Πολυμέσα