Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  4:32: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 00:23

Χριστίνα Σταρακά: Έκανε Ανάσταση με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου επέλεξε να περάσει το βράδυ της Ανάστασης η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χριστίνα Σταρακά. Εκεί περιηγήθηκε στα τμήματα, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει τις αναστάσιμες ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .

Είχε προηγηθεί εξάλλου χθες η επίσκεψη της σε ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου, εκεί όπου αντάλλαξε θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με τους τρόφιμους και το προσωπικό, μοιράζοντας πασχαλινά τσουρέκια.

Σε δηλώσεις της η βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι στους νοσηλευόμενους να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι τους και στις οικογένειες τους. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο για την προσφορά τους και για την αυταπάρνηση με την οποία εκτελούν τα καθήκοντα τους, ιδιαίτερα τις γιορτινές αυτές ημέρες. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες και όλους, το Άγιο Φως ας γεμίσει τις ψυχές και τις ζωές μας, χαρίζοντας μας υγεία, δύναμη και ευημερία!»