Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:20: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 17:44

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Δράσεις δημόσιας υγείας - Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Θα ξεκινήσω με την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 και τον κο Παπαδάκη και θα πω ότι ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Την ώρα που οι Τούρκοι ζητούν τις Κυκλάδες και δεν σας αφήνουν να φτιάξετε θαλάσσιο πάρκο, ο πρωθυπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «υπάρχει σημαντική πρόοδος στην εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων». Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην του πειράξουν το παρακράτος του Κολωνακίου!

Ο πρωθυπουργός σήμερα στον ΑΝΤ1 απέδειξε ότι φοβάται εμάς. Είπε ότι είναι απειλή για την σταθερότητα η καταψήφιση της ΝΔ. Σύμφωνα με την ΝΔ βεβαίως τα χαρακτηριστικά της σταθερότητας είναι η ακρίβεια, η κατάρρευση των θεσμών, η έλλειψη εμπιστοσύνης στην δικαιοσύνη, η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, η κακή διαχείριση των πλημμυρών, το 1,8 εκατ. στρέμματα καμμένων δασών το 2023, η ιδιωτικοποίηση της παιδείας και του ΕΣΥ, η αύξηση των τιμών των φαρμάκων και των παραπεμπτικών, οι διαρροές προσωπικών δεδομένων, οι υποκλοπές, ο γάμος των ομοφυλοφίλων, η αύξηση της εγκληματικότητας, η κατάταξη της Ελλάδας ως 2ης φτωχότερης χώρας στην ΕΕ (1η είναι η Βουλγαρία), η κατάταξη της Ελλάδας μεταξύ των 10 χωρών με απότομη διολίσθηση στον αυταρχισμό. Πείτε μας αν αυτό είναι σταθερό περιβάλλον, ποιο είναι το ασταθές. Αυτό κύριοι δεν είναι σταθερότητα. Όσα κάνετε εσείς απειλούν την σταθερότητα.

Είναι ο ορισμός του οπορτουνιστή. Μέχρι χθες όσο πήγαιναν καλά του νούμερα στις δημοσκοπήσεις, όλα ήταν καλά. Όταν πάνε καλά οι δημοσκοπήσεις συνεχώς τις επικαλείστε. Τώρα όμως που τα νούμερα δεν πάνε καλά, μας λέτε να μην δίνουμε σημασία στις δημοσκοπήσεις. Μιλήστε μας λοιπόν για νούμερα!! Και δεν είναι μόνο η Μακεδονία, που έχετε χαμηλά νούμερα. Να δείτε τι γίνεται στην νότια Ελλάδα, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο. Να δείτε τι γίνεται στα νησιά.

Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε, όταν μιλάμε για συγκάλυψη, τι μπορεί να ήθελε να συγκαλύψει στα Τέμπη. Του απαντάμε εμείς: ήθελε να κρύψει την ανικανότητητά του να εφαρμόσει την σύμβαση 717 και το λαθρεμπόριο.

Και έφθασε στο αίσχιστο σημείο ο πρωθυπουργός να λέει ότι το δικαίωμα να ομιλούν το έχουν μόνον οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Σοβαρά, επειδή τα δικά σας παιδιά δεν πηγαίνουν με το τραίνο; Με το τραίνο ταξίδευαν παιδιά του ελληνικού λαού. Όχι πρωθυπουργοί. Ο ίδιος έχει Ι.Χ. αεροσκάφος για να μετακινείται, με την οικογένειά του.

Μας μίλησε για το ξεμπάζωμα και είπε ότι έβαζαν χαλίκια για να σταθεροποιήσουν το έδαφος και να πατήσουν οι γερανοί. Στις 13/3/2024 είπε, εδώ από το βήμα της βουλής, πώς όσα λέγονταν για το ξεμπάζωμα ήταν σαχλαμάρες. Στις 11/4/2024 στον ΑΝΤ1 είπε ότι μπάζωσαν, αλλά δεν ήταν αυτό που νομίζουμε.

Μίλησε για το πρόγραμμα «ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ» και είπε ότι όλα πάνε καλά: ναι, αλλά μέχρι αυτή την ώρα η πλατφόρμα δεν έχει ανοίξει! Κάνατε τα πάντα για να οικονομήσουν οι κύριοι με την golden visa. Και το δικαίωμα του Έλληνα στην στέγη το στερεί η κυβέρνηση!

Ο κος Μητσοτάκης προσπάθησε να καλλιεργήσει μίζερους συνειρμούς και επιχείρησε να συνδέσει τον κο Κασσελάκη με την Ελληνική Λύση. Θα του θυμίσω επίσης ότι η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν το ν/σ για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Εμείς του λέμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από την πολιτική για να ασκήσουμε κάποιο επάγγελμα. Έχουμε τις επιχειρήσεις μας.  

Όσο για το ποιος συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό αποδείχθηκε με τον κο. Κατρούγκαλο, που επελέγη από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, με την στήριξη της κυβέρνησης! Από τα 11 εκατ. των Ελλήνων βρήκε τον Κατρούγκαλο και τον διορίζει στον ΟΗΕ. Μην μιλάτε λοιπόν για συνεργασίες με τον Κασσελάκη. Εσείς συνεργάζεστε με τον κο. Κασσελάκη, όπως και με τον κο. Ανδρουλάκη. Είστε τρικομματική κυβέρνηση.

Και είναι πολλοί βουλευτές Μακεδόνες εδώ μέσα που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών και χαμογελούν. Θα σας κόψει το χαμόγελο ο Ελληνικός λαός στις 9 Ιουνίου.

Ειρωνευτήκατε αυτό που είπα ότι εμείς μπορούμε να δώσουμε συντάξεις 3.000 και 4.000 ευρώ. Μάλιστα έβαλε τα τρωκτικά και τις ακρίδες να επιτεθούν. Θέλετε να σας πούμε πώς θα βρούμε τα λεφτά;

Εμείς εξηγήσαμε για την σύνδεση των ασφαλιστικών ταμείων με τις εξορύξεις. Αυτά τα έλεγε ο Σαμαράς από το 2012. Μας τα έλεγε και ο κος Μητσοτάκης από το 2019. Φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουν άλλα 1.219 χρόνια για να γίνουν οι εξορύξεις φυσικού αερίου.

Να υπενθυμίσουμε στα τρωκτικά του Μαξίμου, πάντως, ότι η σύνδεση εξορύξεων και ασφαλιστικών ταμείων έχει γίνει νόμος από το 2013. Έλεγε η κυβέρνηση ότι θα ακολουθούσε το παράδειγμα της Νορβηγίας! Αυτά τα έλεγε ο Μανιάτης. Κυβέρνηση της ΝΔ ήταν τότε. Και εμείς απλά θα εφαρμόσουμε το νόμο, που τον ψηφίσατε αλλά δεν τον εφαρμόζετε.

Ρώτησα τον υπουργό πόσο κοστίζουν όλες οι ανεξάρτητες αρχές. Η απάντηση ήταν περίπου 1 δις. έχουμε 37 ανεξάρτητες αρχές και το σύνταγμα προβλέπει μόνον 5!! Από αυτά τα λεφτά μπορούμε να ενισχύσουμε τους συνταξιούχους. Εμείς αυτά θα τα πάρουμε από τα τρωκτικά και θα τα δώσουμε στον ελληνικό λαό.

Θα σας διαβάσω, επίσης, τι είπε η υφυπ. Περιβάλλοντος και ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου σε εκδήλωση του συνδέσμου μεταλλευτικών επιχειρήσεων: «η Ελλάδα διαθέτει βεβαιωμένα και πιθανά κοιτάσματα στρατηγικών ορυκτών πρώτων υλών. Ο τόπος μας ανέκαθεν διέθετε σημαντικό ορυκτό πλούτο. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν δόθηκε η προσοχή που έπρεπε να δοθεί, θα πρέπει να χρεωθεί στην αδυναμία μας. Να αντιληφθούμε τη σημαντικότητα». Η υπουργός είπε ότι η ΝΔ είναι αδύναμη να αντιληφθεί τι σημαίνει η εξόρυξη για τους ΄Ελληνες. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε εσείς θα το κάνουμε εμείς.

Μιλάμε για την οικονομία… ξέρετε πόσο ανέβηκε το χρέος τα τελευταία 5 χρόνια; Η ΝΔ το αύξησε κατά 50 δις. Δηλαδή 1 δις / μήνα. Δηλαδή 31 εκατ. / ημέρα! Και οι πολίτες αναρωτιούται: Πώς είναι δυνατόν να πτωχεύει ο Έλληνας και την ίδια ώρα να πλουτίζουν οι πολιτικοί και οι ολιγάρχες;

Πάμε και στο θέμα του bullying… Εγώ συμφωνώ με τον πρωθυπουργό ότι η οικογένεια του μαθητή που έκανε τη ζημιά για την αποκατάστασή της. Αλλά για ποια οικογένεια μιλάει; Με τον γάμο τον ομοφυλοφίλων διαλύσατε τον πυρήνα της οικογενείας. Με τον πόλεμο στην Εκκλησία διασπάσατε τις συνεκτικές αξίες που ενώνουν. Βγείτε έξω να δείτε τι συμβαίνει. Δείτε τα ακούσματα της νεολαίας, την τραπ μουσική, πόση βία προκαλεί.

Βρήκατε έναν τύπο, τον κο Μπλέτσα, και τον βάλατε επικεφαλής της Αρχής Κυβερνοασφάλειας. Τον κο. Μπλέτσα που ανήρτησε στο τουίτερ: «έπρεπε να πάει 4 ευρώ το σουβλάκι για να μιλήσει ο Καραμανλής». Τοποθετείτε ανθρώπους που μισούν τον Καραμανλή. Γιατί ο Μητσοτακισμός μισεί τον Καραμανλισμό. Και υπάρχει και άλλο τουίτ του εν λόγω κυρίου: «όταν ο Καραμανλής παρουσιάζεται ακόμα ως εθνικό κεφάλαιο αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της πενίας μας». Τώρα μάλιστα. Μίλησε το ΜΙΤ!! Αυτό εσείς το διαιωνίζετε.

Κύριοι είστε βουτηγμένοι στην διαφθορά. Έχω την αποκάλυψη του POLITICO: υπό έρευνα, λέει, η Ελλάδα για απάτη 2,5 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης. Χορηγήθηκαν κονδύλια της ΕΕ ύψους 2,5 δις σε μόλις 10 εταιρείες. Η ευρωπαϊκή εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα. Παράδειγμα είναι ο Ψηφιακός Εσυγχρονισμός για το Εθνικό σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων της Ελλάδα, που στοίχισε 44 εκατ. ευρώ. Το ίδιο πράγμα στην Ιρλανδία στοίχισε 4,6 εκατ. ευρώ, στην Κύπρο 4,5 εκατ. ευρώ και στην Μάλτα 1,3 εκατ. ευρώ. Η POLITICO εξέτασε 110 ελληνικούς δημοσίους διαγωνισμούς που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ. Η συντριπτική  πλειονότητα των συμβάσεων, 101, χωρίς προσφορές ανατέθηκαν στις 10 εταιρείες που ερευνώνται και δεν υπήρχε δεύτερη προσφορά! Έγιναν φωτογραφικοί διαγωνισμοί.

Η ιστορία με την Τουρκία ξεκίνησε όχι για το θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες, αλλά για το θαλάσσιο πάρκο με τις ανεμογεννήτριες. Όμως όλα τα κόμματα που περάσατε από την εξουσία, τόσα χρόνια δεν ορίσατε θαλάσσιες ζώνες. Πρώτα ορίζεις θαλάσσιες ζώνες και ΑΟΖ και μετά στήνεις πάρκο με ανεμογεννήτριες.

Είστε η κυβέρνηση όχι των αρίστων αλλά των αχρήστων. Θέλετε απόδειξη; Ο Κων/νος Καραμανλής μας έβαλε ως 10ο μέλος στο «κλαμπ των ισχυρών» της ΕΟΚ. Ο μητσοτακισμός όμως πέτυχε το ακατόρθωτο: να είμαστε η 2η φτωχότερη χώρα στην ΕΕ των 27.

Και τι κάνατε; Βάζετε τους δημοσκόπους και τους υποτελείς του Μαξίμου να φοβίζουν τον κόσμο. Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δημοσίευσαν συνέντευξη του δ/ντος συμβούλου της MARC, του κου Γεράκη, που είπε: «έχουμε μια αδύναμη αντιπολίτευση. Ας μην ξυπνήσουμε την Δευτέρα των εκλογών με μια αδύναμη κυβέρνηση». Με αυτόν τον τρόπο μπαζώνετε το αποτέλεσμα. Με τα χωματουργικά έργα των δημοσκόπων.

Στον πανικό σας, δε, μαζεύετε ό,τι πολιτικά αδέσποτο υπάρχει, αλλά κυρίως κάνετε μεταγραφές σημιτικών, όπως ο Σέρμπος (σύμβουλος του Ανδρουλάκη, σημιτικός), η Βερούλη, ο Καρανικόλας. Όλοι είναι σημιτικοί. Χρησιμοποιείτε βεβαίως και τα ΜΜΕ. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς είχε καλεσμένος στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Μουρούτη! Οποία πανδαισία αντικειμενικής ενημέρωσης!

Πάμε και στις εκλογές. Έχετε πει ότι οι εκλογές θα είναι αδιάβλητες. Ξέρετε πόσοι είναι οι εκπρόσωποι του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα; Είναι 6. Σας διαβάζω την έκθεση των παρατηρητών του ΟΑΣΕ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με την έκθεση, «η πολιτική της ΝΔ έχει οδηγήσει σε σημαντικό επίπεδο αυτολογκρισίας. Οι δημοσιογράφοι τείνουν να μένουν μακριά από τα θέματα που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τους μεγάλους διαφημιστές ή τα επιχειρηματικά συμφέροντα του ιδιοκτήτη, συμπεριλαμβανομένων των καλών σχέσεων με την κυβέρνηση, λόγω της πιθανής συμμετοχής στις κρατικές προμήθειες, τις φορολογικές ελαφρύνσεις και τα συμβόλαια για την κρατική διαφήμιση. Αυτή η θεσμική ρύθμιση, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του πρώην δ/ντή επικοινωνίας της ΝΔ μετά από πρόταση της κυβέρνησης, ως προέδρου της ΕΡΤ το 2019, ενίσχυσε την ήδη υπάρχουσα αντίληψη, ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί δεν είναι πλήρως ανεξάρτητοι». Ο ΟΑΣΕ που επικαλείται η κυβέρνηση τα λέει αυτά και όχι εγώ.

Και για να σας αποδείξω ότι κάνετε άρπα – κόλλα δουλειές, ορίστε έσκασε και η ιστορία των courier. Φέρατε τροπολογία που μειώνει το πρόστιμο στα COURIER από 10.000 ευρώ σε μόλις 100-150 ευρώ για κάθε φάκελο, γιατί δεν το δέχονται τα COURIER και ειδικά αυτά του εξωτερικού, με τα οποία θα συνεργαστούν τα εγχώρια (ACS, EΛΤΑ, ΓΕΝΙΚΗ). Γιατί νομοθετείτε πράγματα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν; Αυτό σημαίνει ότι ούτε τα COURIER μπορούν να εγγυηθούν την ανόθευτη ψήφο;

Κύριοι της ΝΔ, ο κόσμος αηδίασε με τα καμώματά σας. Δεν έχει απογοητευτεί απλά. Έχει αηδιάσει. Έχουν αηδιάσει από την εμμονή σας ότι δεν έχει γίνει έγκλημα στα Τέμπη, από την συνεχή φτωχοποίησή τους, από την εμμονή της υλοποίησης της woke ατζέντας. Αηδίασαν! Και η αηδία είναι ένας εξελικτικός μηχανισμός, δεν είναι στατικός, που βοηθά στην επιβίωση του ανθρωπίνου είδους, κυρίως προστατεύοντάς το από «ανθυγιεινές» καταστάσεις, όπως είναι η σημιτική ΝΔ!

Πάμε στον κο Κασσελάκη που ακολουθεί FREE STYLE πολιτική. Δηλ. Λέω ό,τι θέλω και ό,τι βγει! Στις 21/12/2023 είχε πει ο κος Κασσελάκης: «Η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα θέτει σε κίνδυνο τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις». Αλλά στις 4/4/2024 είπε: «Το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή αμυντική συμμαχία. Είμαι υπέρ της αποστολής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα». Ιερή αμυντική συμμαχία! Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και γραβάτα θα φορέσετε, και παρέλαση θα κάνετε, και το κεφάλαιο θα αποδαιμονοποιήσετε, και το ΝΑΤΟ θα αγαπήσετε, και την επιστολική ψήφο θα θελήσετε, και την GOLDMAN SACHS θα την καταπιείτε, και τον δήθεν εφοπλιστή θα αποδεχθείτε, και τον καπιταλισμό θα τον χειροκροτήσετε.  Και το κυριότερο θα γίνετε δεκανίκι της ΝΔ, εκεί που ανήκει ο κος Κασσελάκης.

Ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού σήκωσαν ένα πανώ που εκφράζει στήριξη στην Μαρία Καρυστιανού. Εμείς στηρίζουμε την ποδοσφαιρική ομάδα που ύψωσε φωνή και ανάστημα για τα Τέμπη και τώρα, όπως ήταν αναμενόμενο, διώκεται.

Και τώρα υπερψηφίστηκε το νέο «Σύμφωνο Μετανάστευσης». Με αυτό θα ολοκληρωθεί η ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Δεν περιέχει καμμία πρόταση για τις απελάσεις, καμμία πρόταση για το σφράγισμα των συνόρων. Καθιστά ευκολότερες τις διαδικασίες για την αίτηση ασύλου. Ουσιαστικά δηλαδή η ΕΕ λέει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Φυσικά η Ελληνική Λύση το καταψήφισα. Όπως το καταψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως γιατί δίνεται η δυνατότητα στις βόρειες χώρες να πληρώνουν τις νότιες για να κρατούν τους λαθρομετανάστες. Στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει αποθήκη.

Εμείς διαφέρουμε απ’ όλους, γιατί εμείς στηριζόμαστε στους Έλληνες πολίτες. Στηριζόμαστε στον Έλληνα. Όχι στους ολιγάρχες. Η Ελληνική Λύση ήρθε και θα μείνει. Θέλουμε να μείνουμε και θα νικήσουμε.

Επειδή ο πρωθυπουργός επιχειρεί ένα come back, θα κλείσω με ένα απόσπασμα από τον Μπέρτολ Μπρεχτ που σας το αφιερώνω: «είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα νέο. Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια, που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρωδιές σαπίλας, που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει».

Ο ελληνικός λαός σας μύρισε και 9 Ιουνίου θα εξορκίσει το κακό. 9 Ιουνίου το ραντεβού με το μέλλον, με την Ελληνική Λύση.

1η Απάντηση σε Α.Γεωργιάδη

Σε ό,τι αφορά τον κο. Γεράκη, σε δημοσκόπηση στις 16-18 Μαΐου έδινε ποσοστό στην Ελληνική Λύση 3%!! Είστε εθισμένοι στο ψέμμα.

Κε. Υπουργέ έχετε μια πρεμούρα να υπερασπίζεστε τον Αλαφούζο. Υπουργός είπε εδώ μέσα ότι όποια ώρα θέλει παίρνει τηλέφωνο τον καναλάρχη. Οποία τιμή!!

Ρωτήστε τον κο. Αλαφούζο πόσες φορές αρνήθηκα να πάω στον ΣΚΑΪ γιατί σέβομαι την προσωπικότητά μου. Δεν πηγαίνω στο κανάλι που με λοιδωρούν. Και η στάση μου αυτή είναι έντιμη και διαρκής. Δεν είναι στιγμιαία.

Αλλά τι να πω στον άνθρωπο που ζητούσε από τον Τόμσεν να μην του πάρει τη δόξα για τις απολύσεις εργαζομένων;

Κλείνοντας θα διαβάσω μια δήλωση: «η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο (τη ΝΔ). Αν είσαι βαθύπλουτος γόνος (εννοεί τον Μητσοτάκη) ανήκεις σε αυτή την κατηγορία εκείνων που δεν χρειάζεται να εργάζονται ποτέ στην ζωή τους. Ο Σαμαράς είναι όχι απλώς κατώτερος των περιστάσεων, αλλά ελάχιστος, είναι ανύπαρκτος». Αυτά τα είπε ο κος Γεωργιάδης. Αν το έλεγα εγώ αυτό δεν θα δεχόμουν να πάω να δουλέψω σε ένα τέτοιο μαγαζί.

1η Απάντηση σε Α.Γεωργιάδη

Κε. Γεωργιάδη εγώ δεν μπήκα τότε στην κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί εγώ αρνήθηκα, επειδή από τότε ζητούσα να γίνει ΑΟΖ και δεν την όριζε.

Αλλά εσύ όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλεί να εκλιπαρεί και αγκαλιάζει οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό για να τον κάνει βουλευτή, δείχνει εμένα!

 «Η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο (τη ΝΔ)». Αυτή είναι η απάντησή μου σε σένα, που είσαι ο λασπολόγος, ο υβριστής, ο συκοφάντης και ο γλείφτης του συστήματος!