Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  3:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 18:19

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εκπροσωπούμενου από τον Στρατό των ΗΠΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφορικά με την απόσπαση/τοποθέτηση ελληνικού Προσωπικού Άμυνας στον Στρατό των ΗΠΑ» και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση του Μνημονίου Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως εκπροσωπείται από την Ελληνική Διοίκηση Ειδικού Πολέμου, και του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως εκπροσωπείται από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, με αντικείμενο την τοποθέτηση Προσωπικού Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ».

Θα ήθελα να αναφερθώ στον Έλληνα πρωθυπουργό επειδή η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από όσο φαίνεται στο θέμα των Τεμπών και επειδή ο πρωθυπουργός όταν στριμώχνετε χρησιμοποιεί ανοίκειες εκφράσεις.

Βγήκε χθες ο πρωθυπουργός στον ΣΚΑΪ, και είπε ότι δεν έγινε μπάζωμα στο χώρο του δυστυχήματος στα Τέμπη και ότι κάποιοι κάνουν καριέρες με σαχλαμάρες. Εγώ λοιπόν του απαντώ ότι πάνω στον πανικό του λέει ο ίδιος σαχλαμάρες. (δείχνει φωτο) – Καταθέτω την φωτο στα πρακτικά της βουλής και πείτε μου πώς λέγεται αυτό που βλέπετε; Μπάζωμα δεν λέγεται; Μπάζωμα ή επιχωμάτωση. (δείχνει άλλη φωτο) Εδώ βλέπουμε φαγάνες και γερανούς. Πείτε μας τι δουλειά είχαν; Επίσης την καταθέτω στα πρακτικά. 1η Μαρτίου γερανοί είχαν πάμε στο χώρο του εγκλήματος.

Και είναι άλλο πράγμα να λες ότι κάποιος λέει σαχλαμάρες και άλλο να σαχλαμαρίζεις πάνω σε νεκρούς.

(δείχνει κι άλλες φωτο) Ορίστε και αυτές οι φωτογραφίες κατατίθενται στα πρακτικά. Είναι οι πυροσβέστες και έκθεση του νοσοκομείου Λάρισας, που λέει ότι είχαν εγκαύματα, ενώ οι στολές τους ήταν άθικτες. Αυτοί είχαν χημικά εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και στα πόδια. Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν στην περιοχή υπήρχε ξυλόλιο, τολουόλιο και άλλα χημικά.

Επίσης, επειδή ο πρωθυπουργός μίλησε για υποκομματίδια, να του πω ότι εγώ από 25 εργάζομαι. Αν ο πρωθυπουργός δεν είχε το όνομα που έχει τι καριέρα θα έκανε; Καμμία! Και μην μιλά για υποκομματίδια, όταν ο ίδιος έχει καταντήσει τη ΝΔ υποκομματίδιο του Σημίτη. Υπουργοί σημιτικοί, στελέχη σημιτικοί, πολιτική σημιτική.

Με ενόχλησαν όμως όσα είπε ο κος Μητσοτάκης για τους πατριώτες. Κατά τον κο Μητσοτάκη το αν είναι πατριώτης κάποιος, φαίνεται από την θέση του για τα ιδιωτικά ΑΕΙ και όχι από τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, την αδιαφορία του για την φυλάκιση του Μπελέρη, την αδιαφορία του για την Κύπρο, τις συμφωνίες με την Τουρκία, την αμνησία για τα Σκόπια, την φτωχοποίηση του Έλληνα.

Και επειδή είναι «σοβαρός» όταν τον ρώτησαν για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων της χώρας, απάντησε ότι με όλη την παθογένεια που έχουν είναι ασφαλείς. Πόσα χρόνια χρειάζεται αυτός ο πρωθυπουργός για να θεραπεύσει τις παθογένειες;

Μιλάτε για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους και δεν ντρέπεστε, ενώ έχουμε 520 βλάβες τραίνων, ενώ υπάρχουν αφύλακτες διαβάσεις, όπου τα τραίνα σταματούν για να περάσουν αυτοκίνητα ή ακόμα και πρόβατα.

Αυτή η κυβέρνηση βιαιοπραγεί στην αλήθεια! Αυτοκτόνησε άνθρωπος στην Κρήτη, γιατί δεν υπήρχε το φάρμακο που έπαιρνε για τον καρκίνο και ο υπουργός υγείας λέει ψέμματα ότι είχε κλείσει ραντεβού και δεν πήγε στο ραντεβού ο νεκρός. Ο Άδωνις διαψεύδει τον αυτόχειρα. Την ίδια ώρα η κόρη του αυτόχειρα διαψεύδει τον υπουργό. Ποιόν να πιστέψεις; Αν ζητάς τσίπα ή ευθύνη από τον Άδωνι, είναι σαν να ζητάς από τον ήλιο να ανατείλει από την Δύση. Αυτός είναι ο Γεωργιάδης και ο κάθε Γεωργιάδης της ΝΔ, που νομίζουν ότι θα πιστέψουμε εμείς τον Άδωνι και όχι την κόρη του αυτόχειρα.   

Αναφορικά με την τον κο Κασσελάκη, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκατηγορούνται για τις off shore που φέρονται ότι έχουν οι αρχηγοί τους. Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης είναι ξεκάθαρη: να αναλάβουν ανεξάρτητοι ορκωτοί λογιστές τον έλεγχο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, από την στιγμή που πρωτο-ασχολήθηκαν με την πολιτική. Λέτε ότι θα ψάξετε τον κο Κασσελάκη. Ψάξτε τον. Το θέμα είναι αν ο πρωθυπουργός θα αντέξει ο ίδιος τον έλεγχο στον εαυτό του!  

Ειδικά για τα Τέμπη, η κυβέρνηση είχε να διαλέξει ανάμεσα στην αλήθεια και την συγκάληψη. Διάλεξε την ατίμωση και την συγκάλυψη. Από εμάς θα έχει την αλήθεια.

Μια ερώτηση θα κάνω: έχετε συμφωνήσει την αποστολή Ελλήνων στρατιωτών σε πολέμους που διενεργούν οι ΗΠΑ; Υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας, το καταθέτω στα πρακτικά, το οποίο αναφέρει ότι: «ελληνικό προσωπικό άμυνας θα δύναται να τοποθετηθεί σε μονάδες του στρατού των ΗΠΑ στην Ευρώπη».

Το άρθρο 3, μάλιστα, κάνει λόγο για μη αμοιβαία συμφωνία! Δηλαδή, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών «σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου μέλους του Ελληνικού προσωπικού άμυνας, παραιτούμαστε από αξιώσεις»;; Σοβαρά τώρα; Δηλ. τι λέει; Ότι τα Ελληνόπουλα θα μπουν στην κρεατομηχανή;

Και τώρα κάνετε δώρο στις ΗΠΑ τα Ελληνόπουλα; Να στείλετε τα δικά σας παιδιά! Ο πρωθυπουργός να στείλει τον γιό του!

Έχουμε την μαρτυρία του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ: «…θα αναγκαστούμε να πολεμήσουμε κατά της Ρωσίας». Επίσης έχουμε τη μαρτυρία του προέδρου Μπάϊντεν: «… δεν θα στείλουμε Αμερικανούς να πολεμήσουν». Οι ΗΠΑ δηλ. θέλουν να πολεμήσουν μεν, όχι με τον στρατό τους δε. Με ποιους θα πολεμήσουν; Με τους Έλληνες; Θα στείλετε τα παιδιά μας ως πρόβαρα επί σφαγή;

Εμείς κύριοι είμαστε με την ειρήνη. Λέμε όχι στον πόλεμο, λέμε όχι τα Ελληνόπουλα στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας.

Γιατί το κάνετε όμως αυτό; Μήπως είναι όρος του συμβολαίου του πρωθυπουργού για την διεθνή καριέρα που θέλει να κάνει; Πόσο κοστίζει η καρέκλα που θέλει να πάρει;

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η κυβέρνηση έχει παραχωρήσει για την Ουκρανία τα εξής όπλα. Καταθέτω στα πρακτικά την λίστα:

-1) 1.000 ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ RPG-18 ΤΩΝ 64 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ.

-2) ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΕΚΑΤ. ΣΦΑΙΡΕΣ 7,62 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΥΦΕΚΙΑ Ή ΠΟΛΥΒΟΛΑ).

-3) 400 ΤΥΦΕΚΙΑ ΜΑΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ (ΑΚ-47).

-4) 50 ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ STINGER ΚΑΙ 20 ΣΚΑΝΔΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

-5) 1.000 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΤΥΠΟΥ RM-70 (ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ 200.000 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ).

-6) 200 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΤΥΠΟΥ FN.

-7) ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 50.000 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 105 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ, 20.000 ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 155 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ 5.000 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 203 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

-8) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ 32 ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΩΝ ΟΒΙΔΟΒΟΛΩΝ, ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 105 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΤΥΠΟΥ Μ101Α1 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Τώρα θέλετε να δώσουμε και τους ΤΌΡ Μ 1, τους S300, και τους ΟΣΑ.

Στην στρατηγική των ΗΠΑ έναντι της Ρωσίας υπάρχουν δύο θεωρήσεις στην εξωτερική πολιτική. Η πρώτη αφορά την Δύση μαζί με την Ρωσία, εναντίον της Κίνας. Και η δεύτερη αφορά την Δύση εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.

Για εμάς η Ρωσία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του δυτικού και παγκόσμιου συστήματος ασφαλείας.

Αυτό υποστηρίζει και η «σχολή Τραμπ» για την ειρήνη. Και εμείς είμαστε με αυτήν. Ακόμα και Χένρι Κίσινγκερ ενστερνίστηκε την προσέγγιση αυτή, ως θιασώτης της ισορροπίας δυνάμεων. Η «σχολή Μπάϊντεν» αντίθετα υποστηρίζει την «τοποθέτηση» της Ρωσίας στην Ανατολή. Πρόκειται για την διαχρονική στρατηγική περικύκλωσης της Ρωσίας. Δηλαδή για την προώθηση του πολέμου με την Ρωσία.

Εμείς έχουμε ένα όραμα. Το όραμα του Σαρλ ντε Γκωλ «για μια Ευρώπη που θα απλωνόταν από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια».

Αν οι Αμερικανοί θέλουν να στείλουν τα δικά τους παιδιά στην Ουκρανία. Οι Έλληνες στρατιώτες είναι για να προστατεύουν την Ελλάδα. Δεν έχουν καμμία δουλειά εκτός συνόρων.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ διατυμπανίζετε ότι «ανήκωμεν εις την Δύσιν». Εμείς ξέρουμε που ανήκουμε. Εσείς; Ο Ανδρέας Παπανδρέου από το βήμα της βουλής απάντησε: «προτιμούμε να ανήκουμε στους Έλληνες».

Κύριοι της ΝΔ να σας θυμίσω τι σημαίνει εξωτερική πολιτική για τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή, γιατί το έχετε ξεχάσει. Θυμάστε ότι οι Αμερικανοί εξοργίστηκαν με αφορμή τις συμφωνίες με τον Πούτιν; Θυμάστε την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξ/πολης; Θυμάστε ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το βέτο στο Βουκουρέστι; Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, τον Ιούνιο του 2022, σε εκδήλωση είχε πει για την στάση των ΗΠΑ στον πόλεμο της Ουκρανίας: «… Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι ΗΠΑ έχουν εξ ίσου ισχυρά κίνητρα για την ταχεία περάτωση του πολέμου, αφού εκ των πραγμάτων δεν υφίσταται τις οδυνηρές συνέπειες και σε κάθε περίπτωση επ’ ουδενί στον ίδιο βαθμό». Και τώρα εσείς θα στείλετε στρατό; Είστε καλά; Καταλαβαίνετε τι κάνετε;

Σοβαρή πολιτική ακολούθησαν και ο Κώστας Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Α. Παπανδρέου το 1985 στην Μόσχα υπέγραψε την επέκταση του σοβιετικού αγωγού φυσικού αερίου στην Ελλάδα και ο Κώστας Καραμανλή υπέγραψε τη δημιουργία του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξ/πολη. Αυτοί είναι σοβαροί πολιτικοί, που ασκούν εθνική πολιτική. Όχι οι εθελόδουλοι!

Εν κατακλείδι, εμείς δεν πρέπει να στείλουμε στρατό στην Ουκρανία!

Θέλετε να μας πάτε σε μία δεύτερη απόβαση στην Κριμαία, όπως έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το πληρώσαμε, χάνοντας την Μικρά Ασία; Τα ξεχάσατε αυτά;

Γιατί όπως έλεγε ο Α. Παπανδρέου: «ο στρατός ανήκει στο έθνος και η Ελλάδα στους Έλληνες».

Επαναλαμβάνω όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής. Πλάνες και αυταπάτες στα εθνικά θέματα ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται. Καταλάβατε στη ΝΔ;

Είναι τέτοια η απελπισία του σημιτικού Μητσοτάκη, ώστε ψάχνει να πιαστεί από παντού, από τον Κασσελάκη, από τον Ανδρουλάκη, από τον Βελόπουλου, από οπουδήποτε, αρκεί να μείνει στην καρέκλα του. Και έρχεται τώρα μέσα στην απελπισία του, να επαναφέρει τον πυρσό στο σήμα του κόμματος. Τον αφαίρεσαν αρχικά, για να μην θυμούνται τον Καραμανλή και τώρα τον επαναφέρουν. Μου θυμίζει το Νέρωνα, που έκαψε τη Ρώμη για να την ξαναχτίσει!

Κύριοι, μία ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα, κάνει ό,τι έκανε η Ιρλανδία: Δημοψήφισμα. Κάλεσε τους πολίτες και ψήφισαν για τις αλλαγές στο σύνταγμα της χώρας. Και οι πολίτες τις καταψήφισαν. Εδώ όμως υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ κοινωνίας και κυβέρνησης.

Στην Ελλάδα των Ταλιμπάν του Δικαιωματισμού (ο κος Παπαχελάς το έχει πει αυτό) έχουμε ομόφωνη καταδίκη των κομμάτων για το απαράδεκτο συμβάν στην Θεσ/νίκη (και πολύ σωστά καταδικάστηκε), αλλά για την άτυχη κοπέλα που μαχαίρωσε ο αλλοδαπός στην Ερμού ΜΜΕ και κόμματα σιωπούν εκκωφαντικά!

Στην Ελλάδα των Ταλιμπάν του Δικαιωματισμού, στον ΣΚΑΪ παρουσιάστηκε σε εκπομπή στις 6 το απόγευμα ένα κοριτσάκι, που αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα και άρχισε ορμονοθεραπεία από την ηλικία των 12 ετών. Παρουσιάστηκε μάλιστα σαν πρότυπο, μέρα μεσημέρι, σε ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση μικρά παιδιά. Την ίδια ώρα σε πολλές χώρες, επειδή σύμφωνα με μελέτες τα αποτελέσματα τέτοιων επεμβάσεων σε παιδιά έχουν αβέβαια ή και αρνητικά αποτελέσματα, υιοθετούνται αυστηρά κριτήρια στην χρήση ορμονών.

Κατετέθη μήνυση σε βάρος αστυνομικού, διότι αποκάλεσε κάποιον ΛΟΑΤΚΙ τρανσέξουαλ, ενώ το σωστό, λέει, είναι transgender. Αυτά ζούμε στην δεύτερη 4ετία της ΝΔ.

Ενοχοποιείται μια ολόκληρη πόλη, η Θεσ/νίκη για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Κάτω τα χέρια από την Θεσ/νίκη. Μην γενικεύετε το ειδικό, γιατί αυτό είναι φασισμός.

Αφήσατε αστυνομικό διευθυντή να τον χτυπάει με το κράνος κάποιος αλητήριος! Ο κος Κασσελάκης πού ήταν; Γιατί ο αστυνομικός ήταν εκεί για να τον προστατεύσει. Ο κος Κασσελάκης γιατί δεν έκανε κάτι για να προστατεύσει τον αστυνομικό;

Την ίδια ώρα και ενώ η αστυνομία απαγόρευσε τις διαδηλώσεις και τις πορείες σε χριστιανούς, δημοσιεύεται αυτό. (δείχνει φωτο της αφίσας από την ταινία Αδέσποτα Κορμιά). Και μας λένε ότι αυτό είναι τέχνη! Την βλασφημία την παρουσιάζεται ως τέχνη, αλλά στην Κέρκυρα θέλετε να λογοκρίνετε το καρναβάλι όπου υπήρχε ομοίωμα του κου Κασσελάκη. Δεν κατάλαβα, τι είναι ο κος Κασσελάκης; Είναι το ιερό τοτέμ, ενώ ο Ιησούς πρέπει να καεί στην πυρά; Οι χριστιανοί απαγορεύεται να κάνουν πορείες και οι άλλοι όταν προσβάλουν την θρησκεία μας μιλούν για τέχνη; Και μάλιστα είναι οι ίδιοι, που το 2012, όταν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με το κοράνι, ξιφουλκούσαν κάνοντας λόγο για ασέβεια! Ορίστε (δείχνει φωτο) εδώ έχω σύνθημα σε διαδήλωση ΛΟΑΤΚΙ: «Έλληνα λεβέντη, στον τάφο σου θα κάνουμε ροζ γλέντι»! Αυτά δεν σας ενοχλούν;

Είτε το θέλετε είτε όχι, ο χριστιανισμός είναι η ταυτότητα του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Χριστιανοδημοκρατικό δεν ονομάζεται το κορυφαίο κόμμα της Γερμανίας; Η Μελόνι δεν κατήλθε στις εκλογές με το σύνθημα «είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι χριστιανή»; Τον στίχο «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία» δικός σας ύμνος δεν τον περιέχει;

Σε αντίθεση με εσάς εμείς μπορούμε να πούμε: είμαι πατέρας, είμαι άνδρας, είμαι Έλληνας, είμαι χριστιανός.  Θα τα λέω είτε σας αρέσει είτε όχι.

Και τόλμησε ο κος Μητσοτάκης και είπε την φράση «ή παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς». Και την είπε για τον Αρχιεπίσκοπο! Είναι η μεγαλύτερη ύβρις που ειπώθηκε ποτέ. Κανείς δεν έχει βρίσει ποτέ κατ’ αυτόν τον τρόπο τον θεσμό του Αρχιεπισκόπου! Αλλά ο κος Μητσοτάκης το έκανε για να προκαλέσει την Εκκλησία, με απώτερο σκοπό να προχωρήσει στον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Ο κος Μητσοτάκης σηκώνει ψηλά το θέμα της αναθεώρησης του άρθρου 16, για να περάσει στα χαμηλά την αλλαγή του άρθρου 3.

Εμείς του λέμε: ή θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων ή θα είναι πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ και των ολιγαρχών. Ας αποφασίσει επιτέλους!

Η ζωή είναι μικρή, αλλά ο Ελληνισμός είναι μεγάλος. Μπορούμε να έχουμε τα πάντα. Μπορούμε να πασχίσουμε για τα πάντα. Όμως δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τα πάντα, επειδή απλώς κάποιοι από εμάς τα θέλουμε.

Πρέπει να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να νικήσουμε για να έχουμε τα πάντα, που αξίζουν στους Έλληνες.

Ο πανικός τους είναι η χαρά μας. Η τραγωδία τους είναι η χαρά μας. Ας φύγουν αυτοί για να έρθει η Ελληνική Λύση, μοναδική λύση για την χώρα.