Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  5:09: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 18:42

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα

Παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων»

Κε Πιερρακάκη, είπατε ότι αισθάνεστε όπως ο Θεμιστοκλής. Να του υπενθυμίσω ότι ο Θεμιστοκλής εξοστρακίστηκε. Επίσης να του πω ότι εδώ μέσα δεν υπάρχουν Πέρσες.

Ο κος Πλεύρης είπε ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα μας επιβάλει ποινές. Μα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν υπερισχύει του Ελληνικού Συντάγματος. Πείτε του να σκίσει τα πτυχία του.

Αναφορικά με την στάση της κυβέρνησης έναντι της τήρησης του συντάγματος, όταν κάποιοι ενδιαφέρονται να ιδρύσουν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, για την κυβέρνηση δεν υπάρχει σύνταγμα. Όταν όμως μαζεύονται 1.300.000 υπογραφές με το αίτημα να οδηγηθούν στην φυλακή οι εγκληματίες των Τεμπών, τότε απλά απαιτείται αναθεώρηση του συντάγματος. Αυτοί είστε. Αυτή τη διασταλτική ερμηνεία του Συντάγματος πρέπει να την σταματήσουμε. Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο.

Το 2021 αλλάξατε τον τρόπο διεξαγωγής των πανελλαδικών. Τώρα μαθαίνω ότι πάλι θα αλλάξετε τις πανελλαδικές. Εσείς δεν μπορείτε να κρατήσετε τις εξετάσεις για πάνω από 3 χρόνια, να σας εμπιστευτούμε ότι θα κάνετε ιδιωτικά πανεπιστήμια;; Δεν καταλαβαίνετε ότι ταλαιπωρείτε κόσμο; Ταλαιπωρείτε τα παιδιά, ταλαιπωρείτε τους γονείς.

Και δήθεν ενδιαφέρεστε για την παιδεία. Τόσο είναι το ενδιαφέρον σας για την παιδεία, ώστε κλείνετε ελληνικά σχολεία στη Γερμανία. Ανοίξτε τα σχολεία στη Γερμανία. Τα χρειάζονται οι ομογενείς μας.

Έχουμε και μια καταγγελία για το Μαράσλειο. Θέλετε να μεταφέρετε ένα Δημοτικό σχοελίο και στέλνετε τα παιδιά στα Εξάρχεια. Την ίδια ώρα στο Μαράσλειο φοιτούν παιδιά πολλών πολιτικών. Γιατί πρέπει να ξεβολευτούν τα παιδιά του φτωχού Έλληνα και να φύγουν από το Μαράσλειο;  

Και για να πάμε στο θέμα των Τεμπών, θα ήθελα να ρωτήσω, πού ήσασταν όταν εμείς λέγαμε για την έκρηξη στο τραίνο και για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος. Πού ήσασταν όλοι εσείς;

Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, όπως:

-γιατί οι πρώτοι που πήγαν στο σημείο ήταν κλιμάκιο της αεροπορίας; Δεν ήταν ούτε η αστυνομία ούτε η πυροσβεστική.

-αληθεύει ότι έκανε έλεγχο η ειδική ομάδα βιολογικού πολέμου και, αν ναι, γιατί;

-το κλιμάκιο που πήγε στο σημείο ήταν από τη Λάρισα;

Ας ξετυλίξουμε, λοιπόν το κουβάρι… Είναι αλήθεια ότι στην Λάρισα σταθμεύουν 8 drones των Αμερικανών; Τα μεγάλα drones χρησιμοποιούν AVIATION JET FUEL. Είναι ειδικό καύσιμο. Το εν λόγω καύσιμο έρχεται από το εξωτερικό. Είναι 100 οκτανίων. Χρησιμοποιούν αυτό το καύσιμο των drone reapers που είναι στη Λάρισα; Αυτά τα drones πετούν στην Μαύρη Θάλασσα, για να κατασκοπεύουν τους Ρώσους. Το καύσιμο αυτό περιέχει: ξυλόλιο, βενζόλιο και τολουόλιο. Δηλαδή ό,τι εντόπισαν οι πραγματογνώμονες στο χώρο του δυστυχήματος! Ορίστε τα έγγραφα που το πιστοποιούν! (κατάθεση στα πρακτικά). Είναι συμπτωματικό αυτό; Ναι ή όχι;

Βιαστήκατε όμως να κάνετε συγκάλυψη. Απόδειξη ότι μια εταιρεία – φάντασμα ανέλαβε, λέει, το μπάζωμα. Πρόκειται για την «ΤΣΑΠΑΤΟΡΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΚΕ». Η εταιρεία δεν υπήρχε όταν εκτελούνταν οι εργασίες στις 3 Μαρτίου. Συστάθηκε στις 6 Απριλίου 2023. Ένα μήνα μετά!

Σε ό,τι αφορά τα παράνομα φορτία διαλυτών, όπως είναι το ξυλόλιο θα σας διαβάσω λοιπόν το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εσόδων της 13ης/7/2016:

«… Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φορτίο, με τοξικά χημικά προϊόντα, η εισπνοή των οποίων μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό, εντόπισαν η Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων Αττικής και η Κινητή Ομάδα Ελέγχου Τελωνείου Σερρών. Η Γενική Δ/νση Τελωνείων & ΕΦΚ προχώρησε σε έλεγχο στις 10 Ιουλίου σε βυτιοφόρο όχημα με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγό Βούλγαρο υπήκοο, που μετέφερε αυτά τα προϊόντα βουλγαρικής εταιρείας, ποσότητας: 23.470 τόνων, με προορισμό μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με μοναδικό εταίρο Βούλγαρο υπήκοο».

Μετά το 2016, βέβαια, άλλαξε ο τρόπος μεταφοράς και άρχισε να γίνεται με τραίνα, παράνομα και χωρίς έγγραφα. Αυτό σημαίνει ότι κάηκαν τα παιδιά από δική σας εγκληματική αμέλεια.

Πίσω από αυτή την ιστορία είναι είτε λαθρέμποροι πετρελαίου είτε άλλη χώρα. Και πού ήσασταν όλοι εδώ όταν τα έλεγα αυτά από τον Μάρτιο του 2023; Όλοι γελούσατε όταν φώναζα.

Και πάμε στην υπόθεση Ασημακοπούλου. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για προσωπικά δεδομένα. Μιλάμε για «προσωπικά λερωμένα» της ΝΔ. Η ιστορία αυτή έχει ουρά. Και γιατί δεν απολογείται η Υπ.Εσ. Γιατί κανείς δεν αγγίζει την κα. Κεραμέως; Εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα γίνει νοθεία.

Για εμάς οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές, γιατί 7 στα 10 ν/σ έρχονται από την Ευρώπη. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Έλληνας.

Εμείς λέμε: όχι στην αποχή, ναι στην συμμετοχή όλων. Να αλλάξουμε την Ευρώπη. Ποια ευρώπη θέλετε; Την ευρώπη του Μακρόν που θέλει να γίνει πόλεμος; Όχι εμείς είμαστε υπέρ του Τραμπ και της ειρήνης και θέλουμε μια Ευρώπη χριστιανική, μια Ευρώπη ευρωπαϊκή.

Είστε ίδιοι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Και ορίστε τα στοιχεία: Σε 1.188 ψηφοφορίες στο ευρωκοινοβούλιο, υπερψήφισαν

-ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ 81,9%

-ΝΔ & ΠΑΣΟΚ 94,69%

-ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ 79,79%

-ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ 76,01%

Τώρα βέβαια έχουμε και την στράτευση του κου Κασσελάκη. Άκουγα τον Λιάγκα να λέει από την εκπομπή του: «δεν πειράζει αν ο διοικητής του φερθεί διαφορετικά». Γιατί; Δεν είμαστε όλοι ίσοι; Σύμφωνα με το άρθρο 4 του συντάγματος για την ισότητα των Ελλήνων:

-α) οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου

-β) έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις

-γ) κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλο, είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας.

Άλλωστε, 20 μέρες θα πάει στον στρατό ο κος Κασσελάκης, δεν πάει 20 μήνες! Την υπόλοιπη θητεία την εξαγόρασε! Είχε το δικαίωμα. Ο νόμος το επιτρέπει.

Το πρόβλημα όμως του κου Κασσελάκη δεν είναι μόνο το αν τα χρήματά του είναι νόμιμα ή αν δεν υπέβαλε «πόθεν έσχες». Το πρόβλημα είναι ότι τα χρήματά του βγήκαν από την GOLDMAN SACHS, τα γνωστά κοράκια. Είναι εκείνοι που ήπιαν το αίμα των Ελλήνων με τα παράνομα swaps του Σημίτη!

Και βέβαια ακόμα αναμένουμε από τον εισαγγελέα να ελέγξει τα ταμεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα χρέη τους, που μέσα στο 2024 θα αγγίξουν το 1 δισ. ευρώ!

Σε ό,τι αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: έχει καταλάβει ο πρωθυπουργός ότι κινδυνεύει η χώρα; Τι είδους ιδιωτική εξωτερική πολιτική είναι αυτή που ασκεί; Και μάλιστα ερήμην των άλλων πολιτικών αρχηγών; Μαζί πήγε και ο Παπασταύρου. Ο ειδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα.

Μαθαίνω ότι θέλετε να βάλετε τον Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Μα δεν ντρέπεστε; Εάν ο Μπελέρης το κάνει αυτό, τότε θα προδώσει τη Βόρειο Ήπειρο. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά μας; Εσείς στο πρόσωπο του Μπελέρη βλέπετε την ψηφοθηρία, ενώ εμείς βλέπουμε τη φιλοπατρία. Εσείς δηλ. θέλετε να ξηλώσετε τον Μπελέρη από την Χειμάρρα, αφήνοντας την Βόρειο Ήπειρο στο έλεος του Ράμα. Εξυπηρετείτε το βρώμικο σχέδιο του Ράμα!!

Η ΝΔ δίχασε ακόμα μια φορά τη χώρα με τον αντιχριστιανικό νόμο που έφερε για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Τώρα, την ερχομένη Κυριακή, Κυριακή της Ορθοδοξίας, είναι η πρώτη φορά που δεν θα εορταστεί αυτή η μέρα στην Μητρόπολη. Θίχτηκε η ΠτΔ μας, γιατί δεν την δέχτηκε η Εκκλησία, ενώ θεωρεί ότι η ίδια αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες. Όταν ήταν στο μπαράκι και γιόρταζε για τους ΛΟΑΤΚΙ, τότε δεν ήταν η πρόεδρος όλων των Ελλήνων;

Είμαστε διαφορετικοί από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς είστε υπέρ του πολέμου και της δυστυχίας των Ελλήνων. Εμείς είμαστε υπέρ της ειρήνης και της ευτυχίας των Ελλήνων.