Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:39: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 14:01

Σεβαστοί Ιεράρχες αντιδράστε!

ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης

 

Σεβαστοί Ιεράρχες της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, απευθύνω ταπεινή έκκληση προς εσάς που είστε θεματοφύλακες της ορθόδοξης πίστης μας αλλά και των ιδανικών του Ελληνισμού.

Αντιδράστε! Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός δέχονται αλλεπάλληλα ύπουλα χτυπήματα αποδόμησης!

Αντιδράστε! Πριν γίνουν οι εκκλησίες μας «τζαμιά», τα καμπαναριά «μιναρέδες», οι πιστοί «παρένθετοι παράγοντες» και οι ιεροί κανόνες «αναχρονιστικά κείμενα»!

Αντιδράστε! Ο πολιτικός χώρος δεν μπορεί, γιατί έχει καταληφθεί πλήρως και είναι υπόδουλος στις ξένες και εγχώριες ελίτ της απάνθρωπης και αντίχριστης Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αντιδράστε! Η Νέα Παγκόσμια Τάξη επιμένει στην αποδόμηση της εθνικοθρησκευτικής ταυτότητας των χριστιανικών λαών ευνοώντας σκανδαλωδώς την ανάπτυξη του Ισλάμ σε όλες τις δυτικές χριστιανικές χώρες, προκειμένου να κάνει πράξη την εγκαθίδρυση μια Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. 

Αντιδράστε! Τα νέα εργαλεία των σατανικών μυαλών που έχουν πλέον κάνει την εμφάνισή τους και κυριαρχούν στην δύσμοιρη Δύση είναι ο μετανθρωπισμός, η θηλυκοποίηση της πολιτικής, η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ(+), οι τεχνητές υγειονομικές και οικονομικές κρίσεις.

Αντιδράστε! Έχετε ευθύνες για το «ξήλωμα» της ελληνορθόδοξης χώρας μας! Αργήσατε πολύ! Ο σιωπών δοκεί συναινείν!

Αντιδράστε! Θυμώστε! Μιλήστε, αφού ομοίωμα επλάσθημεν του λόγου! Όταν ο λόγος θυμώνει, ριζώνει και της γης την όψη αλλάζει!

Αντιδράστε! Πριν ακουστεί ο κλαυθμός και ο βρυγμός των οδόντων. Πριν θρηνήσει η Ραχήλ τα τέκνα αυτής!

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
 
πηγή φωτό: pentapostagma.gr



Διαβάστηκε 294 φορές