Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  6:31: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 19:11

Συγκροτούνται τα Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ

Με γοργούς ρυθμούς συγκροτούνται τα Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ως ένας σημαντικός κρίκος στη δημιουργία σύγχρονης πολιτικής, όπως λένε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάθεση σύγχρονων πολιτικών προτάσεων για την κοινωνία και την ανασυγκρότηση της χώρας, αξιοποιώντας το επόμενο διάστημα τα Think Tanks, δεξαμενές σκέψεων και πολτικών και πραγματικών προτάσεων τις οποίες συγκροτεί.

Το “πράσινο φως” για να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες δόθηκε στην υβριδική συνάντηση μεταξύ των συντονιστών και αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των Think Tanks του κόμματος Διάνας Βουτυράκου. Με την έναρξη της συζήτησης ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε την αντίληψη, τον σχεδιασμό των Think Tank και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Στη συνέχεια η συντονίστρια, Διάνα Βουτυράκου, παρουσίασε την πορεία στην αξιολόγηση των αιτήσεων και έθεσε τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα, ενώ ακολούθησε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.

Οπως αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατατεθεί βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεση τους να βοηθήσουν στο σχέδιο που θα διαμορφωθεί για την κοινωνία.

Πηγή: ertnews.gr