Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:57: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 20:26

Ν. Ανδρουλάκης: Έχετε καταντήσει το Μαξίμου γραφείο real estate

Για προϋπολογισμό διευθετήσεων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ θα τον καταψηφίσει με εξαίρεση τις δαπάνες για την άμυνα και την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2024, αναφέρθηκε στη στεγαστική πολιτική και τα κόκκινα δάνεια που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του κόμματός του και προέτρεψε την κυβέρνηση να καταργήσει την Golden Visa όπως έπραξε και η Πορτογαλία.

«Έχετε καταντήσει το Μαξίμου γραφείο real estate. Είστε απολύτως υπεύθυνοι για μία τεράστια στεγαστική κρίση που υπάρχει σήμερα και θα κλιμακωθεί τα επόμενα χρόνια» υπογράμμισε.

«Οι νέοι άνθρωποι, που ζουν σε μία εποχή χαμηλών ευκαιριών, θα πρέπει να βγουν μπροστά. Στηρίζουμε τους νέους επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με κοινωνικές κατοικίες. Έχουμε χρέος να λύσουμε αυτό το θέμα, γιατί δημιουργεί τεράστιες επιπτώσεις και στο δημογραφικό. Η χώρας μας είναι πρωταθλήτρια στο κόστος στέγασης στην Ευρωζώνη» πρόσθεσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και για την Παιδεία και την Υγεία. «Δεν σας ενδιαφέρει ένα ισχυρό δημόσιο σχολείο που θα προετοιμάζει τα παιδιά μας για τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσουν» τόνισε και σημείωσε πως τα πρόσφατα αποτελέσματα αξιολόγησης της PISA είναι απογοητευτικά.

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει τις δεύτερες μεγαλύτερες δαπάνες υγείας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε στην συνέχεια για την Υγεία.

sinidisi.gr