Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  12:07: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 22:18

Ο Κασσελάκης για το «Black Friday» του Μητσοτάκη: «Θα χρειαστεί στοματικό διάλυμα την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» (vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το σχόλιο που έκανε σήμερα (22/11) στην ομιλία του στη Βουλή.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το σχόλιο που έκανε σήμερα (22/11) στην ομιλία του στη Βουλή. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday, μείον 50%».

Στην ανάρτηση εμφανίζεται να λέει ότι, «Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες».Ακολούθως στο βίντεο παρατίθενται στοιχεία από ρεπορτάζ του Mega για το θέμα της ακρίβειας.

stefanos kasselakis 22 11 2023

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέχεια μετά την έρευνα στις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ εμφανίζεται να δίνει «δύο κάρτες δώρο – Ένα συν ένα», όπως αναφέρει «λόγω Black Friday».

Στην πρώτη κάρτα παρουσιάζεται ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία. Στη δεύτερη κάρτα η τιμή του στοματικού διαλύματος σε αυτές τις τρεις χώρες.

«Θα του χρειαστεί (του Κυριάκου Μητσοτάκη) την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο Κασσελάκης.

gazzetta.gr