Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:14: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 11:55

Αγρότες: Κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής την Χριστίνα Σταρακά στη Φωκίδα για την έναρξη πανελλαδικής προγραμματικής καμπάνιας του Κινήματος

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει αδιάκοπα την καθημερινή επαφή του με τον κόσμο της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής, συζητώντας και επιζητώντας τις καλύτερες και αμεσότερες λύσεις στα προβλήματα των παραγωγών, καθώς και προετοιμάζοντας την κυβερνητική του πρόταση. Στην έναρξη της σχετικής πανελλαδικής προγραμματικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στη Φωκίδα πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες επαφές με παραγωγούς. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος και συνυπεύθυνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Αγροτικής Ανάπτυξης, Χριστίνα Σταρακά, ο Γραμματέας του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Πετρόπουλος, υποψήφιοι Βουλευτές Φωκίδας, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής καθώς και ο Γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας.

Σε σχετική της δήλωση η Χριστίνα Σταρακά υπογράμμισε τα εξής:

«Στο ΠΑΣΟΚ επιμένουμε προγραμματικά, σοβαρά, υπεύθυνα, για την κοινωνία. Ξεκινάμε πανελλαδική προγραμματική καμπάνια για την αγροτιά και την ύπαιθρο. Στην έναρξη της εκστρατείας μας, περιοδεύσαμε ως κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ στο νομό Φωκίδας για να ακούσουμε και να συζητήσουμε με παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, του νομού. Μαζί με τον Γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος, Θανάση Πετρόπουλο, υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος στο νομό, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη της βρεθήκαμε στον ελαιώνα Άμφισσας, στο Λιδωρίκι για θέματα κτηνοτρόφων, στην Ερατεινή για θέματα ελαιοπαραγωγών και ενημέρωση για την κατασκευή του αρδευτικού φράγματος και, τέλος, στη Μανάγουλη για θέματα αναδασμού και άρδευσης πεδιάδας Μόρνου, καθώς και για θέματα των κτηνοτρόφων πεδιάδας Μόρνου.

Συνεχίζουμε. Κάθε αγρότης, κάθε κτηνοτρόφος, θα μας βρει δίπλα του. Μαζί φτιάχνουμε την κυβερνητική, προοδευτική πρόταση που θα αναγνωρίσει την αξία Έλληνα παραγωγού και θα απογειώσει διεθνώς τα προϊόντα της, συμβάλλοντας στη στρατηγική της αγροτοδιατροφικής και επισιτιστικής αυτονομίας της χώρας».