Κυριακή, 19η Μαίου 2024  3:01: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 12:52

Διάγγελμα Κασσελάκη: Ανακοίνωσε εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές των 4

«Διάγγελμα» Κασσελάκη μέσω Facebook – «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι άρρωστη – Δεν θα κάνω πίσω»

Κάθε ελπίδα – αν υπήρχε – για να βρεθεί έστω και τώρα μια γέφυρα επικοινωνίας με τα στελέχη του κόμματός του έκοψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης εν είδη διαγγέλματος επιτίθεται στους πάντες τόσο στους διαφωνούντες όσο και στην κυβέρνηση μιλώντας για «άρρωστη αξιωματική αντιπολίτευση» και για «στελέχη που προβάλλουν το ίδιο τους το κόμμα και τους συντρόφους τους το νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρό τους αλλά κυρίως προσβάλλουν τους εκατοντάδες χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες που ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Και τονίζει: «Δεν θα κάνω πίσω».

Μάλιστα, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του newsit.gr σύμφωνα με το οποίο θα προχωρούσε σε εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές των τεσσάρων, λέγοντας: «Αύριο θα ζητήσω από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας. Εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 12:57