Σάββατο, 20η Ιουλίου 2024  1:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 18:25

Επίσκεψη Κώστα Καρπέτα στον Νοσοκομείο Ρίου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μιλά στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της παράταξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Καρπέτας, περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Αχαΐας, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους.

«Ακουγόμαστε δυνατά στις ψυχές των ανθρώπων, έχουμε μαζί μας τη δύναμη τους και αυτή η δύναμη κάθε ημέρα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Αυτή την Πέμπτη ενώνουμε τις φωνές μας για την Περιφέρεια που θέλουμε. Την Κυριακή με την ψήφο μας σφραγίζουμε την είσοδο της Δυτικής Ελλάδας σε μια νέα εποχή», ήταν το μήνυμα του Κώστα Καρπέτα στις επαφές που είχε με τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών  που επισκέφθηκε, καλώντας τους στην εκδήλωση της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα».

Στο πλαίσιο της περιοδείας, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα»  είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρίου κ. Δ. Μπάκο και με αντιπροσωπείες των Σωματείων των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του «Καραμανδανείου» νοσοκομείου Παίδων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 18:27