Σάββατο, 20η Ιουλίου 2024  12:29: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:34

Πιστιόλας: Ενώνουμε όλους τους δημότες με μοναδικό στόχο να αλλάξουμε τον τόπο που αγαπάμε!

Σειρά περιοδειών πραγματοποίησε τα τελευταία 24ωρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας.

Ειδικότερα, ο Κώστας Πιστιόλας μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού του βρέθηκαν κατά σειρά στη Δημοτική Ενότητα Παναιτωλικού και συγκεκριμένα σε Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Καστανούλα, Κερασέα, Σιτόμενα και Σκουτερά, σε Καινούργιο και Παναιτώλιο της Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων, καθώς και στη Μεγάλη Χώρα της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Κώστας Πιστιόλας, που ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή, «κάθε γειτονιά της πόλης και κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου είναι εξίσου σημαντικές για φροντίδα και αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Είναι αρμοδιότητά μας και ευθύνη μας η άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων τους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Συνδυασμός μας, έτσι και αλλιώς, δημιουργήθηκε από την Κοινωνία για την Κοινωνία, ενώνοντας όλους τους δημότες με ένα και μοναδικό στόχο, να αλλάξουμε τον τόπο που αγαπάμε».

Σημειώνεται, άλλωστε, πως στο Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» ετοιμάζονται για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 20.30, στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, για την κεντρική ομιλία του Κώστα Πιστιόλα, πριν την κάλπη της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 00:26