Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  7:04: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 19:01

Αμφιλοχία: Στο εκλογικό κέντρο Τορουνίδη ο Γιώργος Κατσούλας

Αφορμή για συνάντηση δύο ανθρώπων που διεκδικούν τον ίδιο δημαρχιακό θώκο στάθηκε η επίσκεψη του Γιώργου Κατσούλα και συνεργατών του σε καταστήματα της Αμφιλοχίας στο πλαίσιο της προεκλογικής του δράσης. Με συνεργάτες του βρέθηκε στα γραφεία του Σάκη Τορουνίδη είναι επίσης υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής.

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιώργος Κατσούλας:

Στη σημερινή επίσκεψη της «Αναπτυξιακής Προοπτικής» σε καταστήματα και χώρους εργασίας της Αμφιλοχίας, είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με πάρα πολλούς επαγγελματίες, πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό και… μιας και οι μισοί Έλληνες βρίσκονται σε κάποιο ψηφοδέλτιο, συναντήθηκα και με υποψήφιους των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων και μαζί με τους συνεργάτες μου επισκεφθήκαμε τα γραφεία του Σάκη Τορουνίδη, επίσης υποψήφιου δημάρχου.

Με τον Σάκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ξέρουμε ότι μας χωρίζουν πολλά. Ξέρουμε και οι δυο όμως ότι μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η κοινή αγωνία για την ευημερία του!

Εύχομαι να έχουμε έναν καθαρό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, που θα τιμά όλους τους υποψήφιους και πάνω απ’ όλα τους ίδιους τους δημότες και τη Δημοκρατία μας. Σε κάθε υποψήφιο σύμβουλο, δημοτικό ή τοπικό, από κάθε δημοτική παράταξη, εύχομαι καλή επιτυχία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ 13 9 2023

sinidisi.gr