Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  12:19: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 15:00

Ο Ανδρέας Σκαρτσάρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου

Είμαι ο Ανδρέας Σκαρτσάρης.

Είμαι φαρμακοποιός.

Τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι πιο ενεργά με τα κοινά -σε διάφορα επίπεδα- αγάπησα περισσότερο την πόλη και το Δήμο μου, νοιάστηκα περισσότερο για τους κατοίκους της, τους γείτονες, φίλους και συμπολίτες μου.

Η πολυετής επαγγελματική μου ενασχόληση στον τομέα της υγείας και της παροχής υπηρεσιών, οι νέες γνώσεις που έχω αποκτήσει σε θέματα πολιτισμού και ανάπτυξης, ο εθελοντισμός και οι  κοινωνικές δράσεις ήταν και είναι μια διαδικασία συνεχούς ανακάλυψης για  μένα. Μέσα από αυτή την διαδικασία μου δημιουργήθηκε μια ανάγκη αλλά γεννήθηκε και  μια μεγάλη αγάπη που δεν γνώριζα.

Η αγάπη για την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική. Πολιτική για μένα σημαίνει προσφορά. Προσφορά στο συνάνθρωπο, στον τόπο, στη χώρα. 

Σημαίνει να ακούς και να δίνεις λύσεις.

Πριν τέσσερα χρόνια έκανα μια επιλογή. Να συστρατευτώ  με τον Γιώργο Παπαναστασίου.

Είμαι χαρούμενος γιατί δικαιώθηκα και διπλά χαρούμενος γιατί θα μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι ξανά  δίπλα του, να μοιραστούμε το όραμα μας για τον τόπο που αγαπάμε.

Πιστεύω πολύ και έχω υψηλούς στόχους για τον τόπο που ζούμε. Στόχους που έχω αξιολογήσει και μελετήσει με προσοχή και σοβαρότητα. Στόχους για τους οποίους θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να υλοποιήσουμε και να χαρούμε μαζί!

Γιατί μόνο (με το) μαζί  μπορούμε να προχωρήσουμε, να δημιουργήσουμε και να αναπτυχθούμε.

Με γνώση, δράση, δημιουργία!

Ζητάω την ψήφο και την στήριξη σας.

Μα πιο πολύ ζητάω πίστη και αγάπη για τον τόπο μας.

Διαβάστηκε 576 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 21:11