Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  1:00: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:06

Γιώργος Φίλιππας (Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας): "Το δικό μου κέρδος βρίσκεται στις διαπροσωπικές σχέσεις που ανέπτυξα με όλους σας"

Μεγάλη και δύσκολη η διαδρομή μας. Πολλά τα χιλιόμετρα που διανύσαμε μαζί σε όλη την ευλογημένη και αγαπημένη μας Αιτωλοκαρνανία με ένα κοινό στόχο: Την αξιοπρεπή διαβίωση σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Τίποτα δεν ήταν εύκολο, αλλά και τίποτα δεν ήταν δυνατό ώστε να σταματήσει την αγάπη και τον ζήλο μου να βοηθήσω τον τόπο μου και το συμπολίτες μου, ξεκινώντας αυτόν τον πολιτικό αγώνα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να μην δικαίωσε τον μεγάλο και τίμιο αγώνα μου στον πολιτικό στίβο, αλλά όλοι εσείς που πιστέψατε σε μένα και με στηρίξατε με λόγια και πράξεις, μέσα από την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε, δικαιώσατε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό από το χρόνο που αφιερώνω σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε συμπολίτη μου.

Αμέτρητες συναντήσεις, αμέτρητες συζητήσεις!
Όλος αυτός ο αγώνας μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ κόσμο. Κόσμο που μου άνοιξε την καρδιά του, μοιράστηκε μαζί μου προβλήματα, ανησυχίες αλλά και όνειρα. Κάθε άνθρωπος και μια μοναδική εμπειρία. Μοναδικές στιγμές και μαθήματα ζωής.

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου αφενός την οικογένεια μου και αφετέρου όλους εσάς που συμπορευτήκαμε ωσάν διαβάτες ενός κοινού ονείρου, που θέλησαν να κάνουμε πραγματικότητα. Το όνειρο της αλλαγής μέσα από τη διαφορά.

Καταφέραμε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Καταφέραμε να ενωθούμε και να συμπορευτούμε. Κι εγώ προσωπικά κατάφερα να μπω στις καρδιές σας, να γίνω ο δικός σας Γιωργος κι όχι ακόμη ένας Βουλευτής που υπόσχεται και δεν πράττει. Μου το δείξατε με θερμές υποδοχές, αγκαλιές και εγκάρσιους χαιρετισμούς. Στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω, στιγμές που θα τις έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα νιώθω πραγματικά πολύ πλούσιος από τα θετικά συναισθήματα, με τα οποία με πλαισιώσατε.

Είχα την τιμή, τη χαρά και την αξίωση να με φωνάξετε με το μικρό μου όνομα και να μου μιλάτε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Μεγάλη μου τιμή η συμπεριφορά σας!

Νιώθω συγκίνηση, αλλά και μια χαρμολύπη. Χαρά για όσα ζήσαμε με όλους εσάς σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και μια λύπη, για όλα όσα θα έρθουν από το εκλογικό αποτέλεσμα που προέκυψε. Μακάρι οι σκέψεις μου να μην βγουν αληθινές.

Ωστόσο με λυπεί το γεγονός ότι τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα για κάποιους.

Άσχημες και τραγικές στιγμές ξεχάστηκαν σαν να έσβησαν από το χάρτη, σαν να μην έγιναν ποτέ! Λες κ ένα μαγικό κουμπί έσβησε το πένθος, την θλίψη, την απώλεια ζωής, όλες τις καταστροφές που σημάδεψαν την χώρα μας, την Ελλάδα μας.

Άραγε θα μπει ένα φρένο σε όλη αυτή την κατάσταση ή μήπως η ψήφος εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση "πατήσει το γκάζι σε μια νέα καταστροφολογία";

Η κάθε κυβέρνηση γεννιέται από το λαό. Τουλάχιστον, έτσι τεκμαίρεται!

Καλή τύχη και καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση.

Προσωπικά δεν ένιωσα στιγμή ηττημένος!
Για τους δικούς μου λόγους σημείωσα κι εγώ την προσωπική μου νίκη μέσα από τον τίμιο , καθαρό και επαναλαμβανόμενο αγώνα μου.

Ανεξάρτητου εκλογικού αποτελέσματος, θα συνεχίσω να δίνω την μάχη μου για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μου.

Θα συνεχίσω να δηλώνω παρουσία στα προβλήματα του κάθε συμπολίτη μου, που θα με προσεγγίζει για βοήθεια.

Το κέρδος δεν κρίνεται στα κόμματα.
Το κέρδος θα κριθεί στην ατομική προσπάθεια που θα κάνει ο κάθε νεοεκλεγείς βουλευτής δείχνοντας ή όχι ευγνωμοσύνη στην ψήφο εμπιστοσύνης, που έλαβε από το λαό.

Το δικό μου κέρδος βρίσκεται στις διαπροσωπικές σχέσεις που ανέπτυξα με όλους σας.

Το δικό μου κέρδος είναι η θέση που έλαβα στις καρδιές σας και για όλους εσάς δεσμεύομαι να είμαι εδώ για όποιον χρειαστεί, για κάθε πρόβλημα που προκύψει και να κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε να αποτρέψω κάθε νόθευση της λαϊκής κυριαρχίας.

Μέριμνα της νέας κυβέρνησης οφείλει να είναι το όφελος του λαού και η προστασία του.
Ο,τιδήποτε αντιστρατεύεται το κοινό καλό αποσκοπεί σε συμφεροντολογικός πολιτικές που μόνο μπροστά δεν πάνε μια χώρα!

Να είστε όλοι και όλες καλά.
Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς

Με εκτίμηση

Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας
Γεώργιος Φίλιππας

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:24