Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  8:02: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 00:20

Παφίλης από Αγρίνιο: Με ισχυρό ΚΚΕ δε θα βρουν την ησυχία να εφαρμόσουν το αντιλαϊκό τους σχέδιο (video)

Ο Θανάσης Παφίλης ήταν ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Αγρίνιο το βράδυ της Δευτέρας (19.06.23).

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του κόμματος που μίλησε στην πλατεία Δημοκρατίας παρουσία αρκετών μελών του κόμματος και εκπροσώπων εργατικών σωματείων τόνισε την ανάγκη ενδυνάμωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου και έθιξε μια σειρά από ζητήματα της προεκλογικής ατζέντας.

“Εγκλημα” το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου

Ο Θανάσης Παφίλης με αφορμή το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου έκανε λόγο για “έγκλημα” καταλογίζοντας  ευθύνες ενώ επεκρινε σε αυστηρούς τόνους την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα της Μετανάστευσης.

Δείτε τι ανέφερε:

Σε άλλο σημείο της ομιλίας τους υπογράμμισε την ανάγκη ισχυροποιήσης του ΚΚΕ. Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ επειδή η πολιτική της, όπως είπε, ασκείται  σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων αλλά και σε εκείνους που με τη στάση τους της στηρίζουν,  “βάζουν πλάτη”,  όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τα πυρά του δεν γλύτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας στον οποίο κατηγόρησε ότι “παριστάνει τον αριστερό”.  Το μέλος της ΚΕ του κόμματος κάλεσε το λαό να  αντιληφθεί ότι το δίλλημα που τίθεται μπροστά στις κάλπες είναι: ΝΔ με τους “συνεταίρους” της ή ΚΚΕ . Την ησυχία να εφαρμόσουν το αντιλαϊκό τους σχέδιο δεν θα τη βρουν με ισχυρό ΚΚΕ, παρατήρησε.

Δείτε εικόνες από την προεκλογική συγκέντρωση:

sinidisi.gr