Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:05: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 23:09

Τσίπρας: Σκέφτηκα την παραίτηση, αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω

«Δεν θα κρυφτώ, δεν ξέρω ποια είναι η εντύπωσή σας για τους πολιτικούς. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος, έχω συναισθήματα. Σκέφτηκα την παραίτηση. Όταν όμως ξεπέρασα το σοκ συνειδητοποίησα ότι το μόνο που δεν έχω δικαίωμα να κάνω είναι να λιποταχτήσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για το βράδυ των εκλογών στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την 21η Μαΐου.

Φιλοξενούμενος στο Star, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ακόμα: «Επειδή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη μετά από ένα οδυνηρό σοκ, θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω να μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια. Ήταν ένα σοκ που μας δημιούργησε συναισθήματα θλίψης και απογοήτευσης.

Προέχει να ξεπεράσουμε το σοκ και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν ψάχνουμε να βρούμε αιτίες στους πολίτες ή στους αντιπάλους μας. Εκείνοι τη δουλειά τους έκαναν. Ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες σε εμάς. Στον τρόπο που επικοινωνήσαμε το μήνυμά μας, στην εικόνα Βαβυλωνίας που εξέπεμπε η εικόνα μας. Η απλή αναλογική έφερε στρατηγικό εγκλωβισμό γιατί δεν βρήκαμε ανταπόκριση από κανέναν».

Πηγή: newsbeast.gr