Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:53: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 14:30

Τεράστια συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση στο Θέρμο

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, καλωσόρισε την Πέμπτη 4 Μαΐου τους πολίτες του Δήμου Θέρμου στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης, ξεκίνησε τη σύντομη ομιλία του ευχαριστώντας για την παρουσία τους όλους όσους βρέθηκαν εκεί και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στο όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία.

«Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας πραγματικά ευλογημένος τόπος και θέλω να τη δω να ανεβαίνει ψηλά, εκεί που της αξίζει!»!
Άλλωστε, και το προεκλογικό του σύνθημα είναι το «Ανεβάζουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα του τόπου, τις υποδομές, την υγεία, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα,  δίνοντας την υπόσχεση ότι θα παλέψει με όλη του τη δύναμη από την επόμενη κιόλας ημέρα, ώστε να δημιουργηθούν κίνητρα και ευκαιρίες στους νέους για να παραμείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην περιοχή, προέρχομαι από την αγορά, είμαι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με γνωρίζουν όλοι πολύ καλά με το μικρό μου όνομα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ένας άνθρωπος που έχω πάθος, έχω πίστη σε αυτό που κάνω και αυτό το μεταλαμπαδεύω και στους πολίτες. Είμαι έτοιμος να προσφέρω.

Είμαι ένας από εσάς και θα παραμείνω ένας από εσάς, γιατί γνωρίζω είκοσι ένα (21) χρόνια τώρα, ως αυτοδιοικητικός, τα προβλήματα του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, επισκέφθηκε τα καταστήματα του Θέρμου, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής.

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!