Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:59: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 13:14

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Η περιοδεία Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία αποτελεί συνέχεια του επιτελικού κράτους που ο ίδιος δόμησε

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία αποτελεί συνέχεια του επικοινωνιακού αφηγήματος του επιτελικού κράτους που ο ίδιος δόμησε, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε δήλωσή του.

Αναλυτικά:

Πράγματι η Αιτωλοακαρνανία χρήζει επενδύσεων, όπως αναφέρθηκε. Επενδύσεις όμως που το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη επί τέσσερα χρόνια δεν πρόταξε για το νομό μας.

Το Πλατυγιάλι παραμένει ουσιαστικά αναξιοποίητο, οι εργοταξιακοί χώροι του Αντιρρίου χωρίς ολοκληρωμένη πρόταση αξιοποίησης.

Ο διευρωπαϊκός οδικός άξονας Πλατυγιάλι-Ιόνια οδός-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία-Ε65 στις καλένδες. Επενδύσεις δεν είδαμε, παρότι επενδύσεις ακούμε. Στο μυαλό όλων βέβαια και η άκρατη ακοστολόγητη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα το 2015 και το 2019, εξαγγελίες που ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

ΠΑΣΟΚ η μόνη υπεύθυνη επιλογή.Στις 21 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα, την κοινωνία, τη νέα γενιά, τους πολίτες.

sinidisi.gr