Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:15: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 18:44

Το Πράσινο & Μωβ στις Βρυξέλλες

Την Πέμπτη 27 Απριλίου, το Πράσινο & Μωβ βρέθηκε στις Βρυξέλλες για μια σειρά από συναντήσεις με Ευρωβουλευτές και τοπικά εκλεγμένα στελέχη των κομμάτων που συμμετέχουν στην ομάδα των Πράσινων/EFA στο Ευρωκοινοβούλιο, με κεντρικό μήνυμα:  οι εθνικές εκλογές είναι και ευρωπαϊκές!

Ο  συνεπικεφαλής Δομήνικος Κυριάκος Χρυσίδης ηγήθηκε του κλιμακίου της συμμαχίας και σε συναντήσεις, μαζί  με τον Γιώργο Κωστάκο, υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο τομέα Αθηνών, τον Ευάγγελο Λιάρα, υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, τη Θεοδώρα Φαμπρικέζη, συμπρόεδρο του Βολτ και υποψήφια στον Βόρειο τομέα Αθηνών και το Στέφανο Τύρο, υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εκφράστηκε η αμέριστη στήριξη τόσο των Ευρωβουλευτών όσο και των φίλων της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ, αλλά και η αισιοδοξία τους για ένα θετικό αποτέλεσμα στις επικείμενες εθνικές εκλογές, για να βάλουμε χρώμα στη Βουλή!

Το Πράσινο & Μωβ είναι μια Συμμαχία των κομμάτων: Οικολόγοι Πράσινοι, Πράσινοι, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας, Κύκλος -οικοφεμινιστικό qυίνημα