Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:02: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 01:47

Νίκος Ανδρουλάκης από το Αγρίνιο: Ισχυρό κόμμα – πρωταγωνιστής της νέας εποχής το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές (video)

«Το ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου θα είναι ένα ισχυρό κόμμα – πρωταγωνιστής της νέας εποχής», επισήμανε το βράδτ της Δευτέρας (24.4.23) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, από το Αγρίνιο, κατά την ομιλία του στον κινηματογράφο “Ανεσις”, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Με το σύνθημα “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ” και θερμό χειροκρότημα έγινε δεκτός στο δημοτικό κινηματογράφο “Άνεσις” από πλήθος κόσμου, γύρω στις 20:00.

Τον κ. Ανδρουλάκη προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Ζήσιμος.

Ο πρόεδρος του Κινήματος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα πρωταγωνιστήσει στις εκλογές της 21ης Μαϊου και κάλεσε το λαό να κάνει επιλογή ευθύνης.

Στη διάρκειά της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης  ανέλυσε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος, την προστασία της πρώτης κατοικίας και το χειρισμό των “κόκκινων δανείων”.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προβλήματα της Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου.

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα για την ελληνική Οικονομία (…) Επιχαίρουν για τις ξένες επενδύσεις. Οι πραγματικά παραγωγικές είναι μόνο το 14% του συνόλου των επιχειρήσεων. Το ερώτημα προς τον κ. Μητσοτάκη είναι αμείλικτο: Ποιοι ωφελήθηκαν; Δεν ωφελήθηκαν ούτε οι μικρές, ούτε οι μεσαίες επιχειρήσεις (…) Πρέπει το Ταμείο Ανάκαμψης να προσανατολιστεί με κίνητρα. Ήρθε η ώρα για μια ανθετική ανάπτυξη, με διάρκεια. Μιλάμε για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής».

«Η πράσινη μετάβαση θα γίνει με κέντρο τον άνθρωπο με ενεργειακή δημοκρατία και σεβασμό στο περιβάλλον και την παραγωγή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αγώνας που δίνω είναι για να αποδείξω στα παιδιά σας ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, είπε ο πρόεδρος του Κινήματος ενώ σε άλλο σημείο είχε τονίσει ότι δεν είναι προτεραιότητα η “καρέκλα”.  Άσκησε δε κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αντί να ενώνουν, διχάζουν το λαό. Κατηγόρησε τα δύο κόμματα για λαϊκισμό και αντιπαρέβαλε το πολιτικό ήθος που εκφράζει το Κίνημά του.

“Πάρτε τον αγώνα στα χέρια σας” προέτρεψε ο κ. Ανδρουλάκης, 28 ημέρες πριν τη μεγάλη “μάχη” και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει νέα προοπτική στην κοινωνία.

Δείτε την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη από το δημοτικό κινηματογράφο “Άνεσις” λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση:

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr