Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:02: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 17:44

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

  • Την τετραετία αυτή, παρόλη την πανδημία, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση, η ΝΔ πέτυχε αύξηση μισθών 20%, μείωση ΕΝΦΙΑ 35%, μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών συντελεστών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης.
  • Οι σημαντικότεροι πυλώνες ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία για την επόμενη μέρα είναι οι εξής: Πρωτογενής Τομέας, Τουρισμός, Υποδομές, Υγεία.
  • Η κοινωνία είναι πολύ ώριμη και εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αξιοπιστία του. Ο κόσμος θέλει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Η αύξηση των μισθών κατά 25% και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αποτελούν δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για την επόμενη περίοδο.
  • Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας. Το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι: Προχωράμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω.

Δείτε όλη τη συνέντευξή του στο:

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!