Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:53: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 18:12

Ραντεβού στις κάλπες ίνα πληρωθεί το ρηθέν…

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος
 
Εγώ με την εμπειρία και την επαφή που έχω με πλήθος κόσμου σε όλη τη χώρα σας έχω προιδεάσει πως στις εκλογές θα δούμε την σφαγή του Δράμαλη για το σύστημα εξουσίας. Μέχρι χθες προσπαθούσαν να μας πείσουν οι στημένοι δημοσκόποι πως η κυβέρνηση του πετυχημένου(κατ αυτούς) Μητσοτάκη θα πάρει ποσοστά άνω του 30% και πως είναι το ακλόνητο φαβορί των εκλογών.
 
Σημερα άκουγα τον γνωστό δημοσκόπο Δημήτρη Μαύρο στον real fh στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώστου να τα γυρνάει και στην ουσία να με επιβεβαιώνει πανηγυρικά. Είπε λοιπόν πως για πρώτη φορά ένα μήνα πριν τις εκλογές συναντά τέτοια αβεβαιότητα στη εκλογικό σώμα. Για πρώτη φορά δεν μπορεί να δώσει με βεβαιότητα πρόβλεψη. Όπως είπε 20 έως 25% καταγράφεται η αδιευκρίνιστη ψήφος που έχει τάσεις ανόδου(αντίθετα με ότι είθιστε καθώς πλησιάζουμε στις κάλπες) και σίγουρα δεν είναι φιλική στο κυβερνών κόμμα. Για πρώτη φορά συνατά τόσο χαμηλή συσπείρωση στα κόμματα.
 
Μάλιστα έκανε παραλληλισμό με το 2012 όταν τα κόμματα εξουσίας είχαν καταποντιστεί κάτω του 20%. Για να καταλάβετε τον πανικό που έχουν, ανέφερε: Ο Θεός να βάλει το χέρι του (αλλά για ποιο θεό μιλάει; Του χρήματος, της μίζας, που δολοφονεί νέα παιδιά;)
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΙΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ….
 
Διαβάστηκε 460 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 20:09