Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:05: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 14:01

Eπίσκεψη και δωρεά του Θανάση Παπαθανάση στο Ιεραποστολικό Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων και στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

Επίσκεψη στο Ιεραποστολικό Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων στην ΙΠ Μεσολογγίου και στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και  τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για τη δωρεά που πραγματοποίησε:

“ Επισκέφθηκα το Ιεραποστολικό Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων στην ΙΠ Μεσολογγίου και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, όπου και παρέδωσα με αγάπη είδη αρτοσκευασμάτων για τις εορτές του Πάσχα.
Αυτές τις άγιες μέρες ας βοηθήσουμε όλοι από λίγο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να ενισχύσουμε το ιερό έργο που επιτελείται.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και τους κληρικούς που δίνουν την ψυχή τους για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας στηρίζουμε.
Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!