Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:07: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 19:24

«Εσωτερικοί τριγμοί» στο ΠΑΣΟΚ: «Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει», λέει η Χαριλάου Τρικούπη

Νέα διάσταση στα όσα ανέφερε νωρίτερα, σήμερα, ο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, δίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο βουλευτής του κόμματος, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στα σενάρια περί διαγραφής του τα οποία άρχισαν να διακινούνται πριν από λίγες και σημείωσε ότι χαρακτηριστικά «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται». Η ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών προέκυψε μετά από σχόλιο που έκανε ο κ. Λοβέρδος σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, στον οποίο και άσκησε έμμεση κριτική, στην άποψη περί πρωθυπουργού, λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα».

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι το προχθεσινό σχόλιο του κόμματος ισχύει στο ακέραιο, ενώ σε ό,τι αφορά στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο. «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο», σημείωσε μεταξύ άλλων το κόμμα της Αντιπολίτευσης σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος στη συνέντευξή του.

reader.gr