Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:55: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 19:44

ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας : Συγκρότησε Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Εν όψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, και στα πλαίσια της πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητάς του, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής συγκρότησε την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Αγρίνιο τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

Αντικείμενο της Επιτροπής θα είναι ο προγραμματισμός, η οργάνωση και η υλοποίηση των εκλογικών δράσεων, καθώς και η πολιτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου.

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε ύστερα από κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ όλων των στελεχών της που προβλέπονται από το καταστατικό, χωρίς αυτό να αποκλείει και τη συμμετοχή άλλων στελεχών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον στη συνέχεια.

Τη διαδικασία συγκρότησης της Επιτροπής συντόνισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Ζήσιμος, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η εξειδίκευση των δράσεων της επιτροπής, ενώ στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες της για τη νικηφόρα έκβαση των εκλογικών διαδικασιών.

Με την ευκαιρία, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καλεί σε αγωνιστική κινητοποιήσεις όλο το Δημοκρατικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου μέσα από την υποστήριξη των εννέα υποψηφίων του, να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αλλαγή και να λάμψει και πάλι στην περιοχή και τη χώρα, ο ήλιος της αλήθειας της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

agrinioculture.gr