Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 18:22

Επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου: «Χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας δεν υπάρχει σύστημα Υγείας. Άμεση ανάγκη πρόσληψης παιδιάτρου και καρδιολόγου»

Το Κέντρο Υγείας Αγρινίου επισκέφθηκε σήμερα η Φωτεινή Παντιώρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου συναντήθηκε με τον επιστημονικά υπεύθυνο καθώς επίσης το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό βοηθητικό προσωπικό. Στη συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκε η αναγκαιότητα στήριξης των πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και η άμεση ανάγκη πρόσληψης παιδιάτρου και καρδιολόγου.

Η Φωτεινή Παντιώρα εξήρε το έργο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Αγρινίου που καθ΄ όλη την περίοδο της πανδημικής κρίσης υπερβαίνοντας τις δυνάμεις του, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι «δυστυχώς με ευθύνη της κυβέρνησης η κατάσταση στο δημόσιο σύστημα Υγείας είναι τραγική». Τόνισε δε «ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας είναι το θεμέλιο για το επίπεδο υγείας των πολιτών και χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας δεν υπάρχει σύστημα Υγείας. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άμεση προτεραιότητα είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ και των πρωτοβάθμιων δομών Υγείας προκειμένου οι πολίτες να έχουν ισότιμη πρόσβαση χωρίς εξαιρέσεις στο υπέρτατο αγαθό της Υγείας».