Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:51: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 18:24

Τοποθέτηση πολιτευτή Γιώργου Φίλιππα για τα επεισόδια στην Πάτρα

Η #Πάτρα είναι μία πανέμορφη πόλη που φημίζεται για το καρναβάλι της.
20 άνθρωποι δεν αποτρέπουν ένα κίνημα. Αυτό που πραγματικά συνέβη, είναι πως εμείς αποτρέψαμε τα χειρότερα. Πώς; Χειριστήκαμε με άψογη αποτελεσματικότητα την κατάσταση που επικράτησε στην Πάτρα, στην οδό Αγίου Ανδρέου, στο #Συνεδριακό κέντρο της Αγοράς Αργύρη.
Αυτοί οι άνθρωποι ήταν ΒΑΛΤΟΙ, #παρακρατικοί, οι οποίοι ήρθαν αναζητώντας #βία, την οποία εμείς αποτρέπουμε. Εννοείται πως δεν τους ικανοποιήσαμε..
Η #αστυνομία απετράπη από το να ρίξει δακρυγόνα. Παρόλο το #δημοκρατικό και αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη για την διοργάνωση και τη συμμετοχή σε #πολιτικές εκδηλώσεις καταπατήθηκε βίαια και άκρως φασιστικά, εμείς αρνηθήκαμε να συναινέσουμε στη βία και έτσι η εκδήλωση αναβλήθηκε προσωρινά, με στόχο αντίθετο από εκείνον που το #παρακράτος, χρησιμοποιώντας νέους ανθρώπους, ήθελε να πετύχει. Να εξασφαλίσουμε την #κοινωνική ακεραιότητα!
Μου προκαλεί θλίψη να βλέπω συνομήλικους και νεότερους από εμένα ανθρώπους, να γίνονται μαριονέτες στα χέρια παρακρατικών #μηχανισμών. Αυτό που τελικά υπηρετούν είναι η #εξουσία. Με αμοιβή ή χωρίς, δεν ξέρω να το πω. Μου φτάνει που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τη γενιά μου με μερικά MB. Τέτοιος είναι ο #εξευτελισμός... αυτό επιδιώκουν για εμάς. Μια ποδηγετούμενη, άμορφη μάζα #νέων, υποχείρια του εκάστοτε καθεστώτος.
Οι γονείς μας μας μεγάλωσαν με #αξίες. Με #ιδανικά. Με στερήσεις και αγάπη. Δεν μας μεγάλωσαν για να είμαστε έρμαιο του κάθε #ολιγάρχη.
Η #νέα_γενιά απαντά σιωπηλά, μα με εκκωφαντικό κρότο. Απαντά με βάση τις αξίες της. Και σίγουρα αυτές οι αξίες δεν περιλαμβάνουν λοστούς και ρόπαλα... ούτε απειλές σε γονείς μικρών παιδιών.
Στην Πάτρα θα επιστρέψουμε. Και μπροστάρηδες θα είναι η νέα γενιά που εκπροσωπεί την #Ελλάδα με υπερηφάνια!
✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!
? Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
-----------
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”
mob.: 6955422489
e-mail: mr @ macroweb.gr
-----------
Δείτε περισσότερα
πατώντας εδώ:
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 18:55