Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:04: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 22:34

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας το ΚΚΕ διοργανώνει περιοδείες υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του Κόμματος, στην Αιτωλοακαρνανία.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας.

11:30 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο συσκευαστήριο της «Ένωσης Αγρινίου» στα Καλύβια. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

6:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης ΕΒΕ Αγρινίου, στο καφέ «Διόσκουροι».

7:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αρακύνθου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΗ

7:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του φράγματος Καστρακίου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

12:00 μ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Πανεπιστήμιο Αγρινίου.

3:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις σχολές του ΟΑΕΔ.

7:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα παρευρεθεί στην πικετοφορία που διοργανώνουν οι Οργανώσεις Αγρινίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ

5:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος και η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.

7:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου, στη Νεάπολη. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

9:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

12:00 μ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

7:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας.

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΗ

10:00 πμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Μαζί της θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

10:30 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε σχολεία του Αγρινίου και θα συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς.

1:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση «WESTLAND FRUITS», στη Γουριά Μεσολογγίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε εμπορικά καταστήματα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στο Αγρίνιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΗ

10:30 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά στην περιοχή του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θα περιοδεύσει στα χωριά Θύριο και Μοναστηράκι. Μαζί της θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης και η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Παναιτώλιο και το Καινούργιο Τριχωνίδας.

agrinionews.gr