Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 17:35

Τζήμερος, Κρανιδιώτης και Τσιάρτας στο Αγρίνιο την 5η Μαρτίου

Ο πρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας» Θάνος Τζήμερος, ο αντιπρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο συνεργαζόμενος με την Εθνική Δημιουργία, Βασίλης Τσιάρτας, θα βρεθούν την Παρασκευή 3/3/2023 στην Πάτρα. Στο Ξενοδοχείο Astir Patras Hotel θα δώσουν, στις 19:00, συνέντευξη Τύπου και θα επακολουθήσει, στις 20:00, ομιλία και συζήτηση με τους παρισταμένους.

Η περιοδεία τους θα συνεχιστεί το Σάββατο 4/3/2023 με επίσκεψη στα Ιωάννινα. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στο Olympic Hotel στις 18:00 και η ομιλία – συζήτηση στις 19:00 στον ίδιο χώρο.

Η «τριανδρία» της «Εθνικής Δημιουργίας»  θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της στο Αγρίνιο την Κυριακή 5/3/2023, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο υποψήφιος βουλευτής , Λεωνίδας Παλαιοδήμος, επίκουρος καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Άλμπερτ Αϊνστάιν της Νέας Υόρκης και διευθυντής κλινικής έρευνας στο Jacobi Medical Center. Στο Corali Resort, στις 17:30, θα δοθεί η Συνέντευξη Τύπου και στις 18:30 η ομιλία – συζήτηση με το κοινό.

H σχετική ανακοίνωση:

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ένας φιλελεύθερος, πατριωτικός, μεταρρυθμιστικός συνασπισμός, που αποτελείται από τη «Δημιουργία ξανά» και τη «Νέα Δεξιά», υποστηρίζει πως οι σοβιετικής έμπνευσης «πατέντες», ενός κράτους που υπερφορολογεί τους παραγωγικούς Έλληνες για να μοιράζει επιδόματα και προνόμια στους κομματικούς του πελάτες, θα κρατούν τη χώρα καθηλωμένη σε μια παρακμή διαρκείας.

Οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

Δείτε περισσότερα στον ιστοχώρο του συνασπισμού www.ethnikidimiourgia.gr

agrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 17:52