Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  6:00: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 21:06

Κ.Βελόπουλος: «Το μήνυμα των Ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό, αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε δήλωσή του τόνισε πως «το μήνυμα των Ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό. Να είναι αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό».

Επισήμανε ότι «τώρα, όταν ψηφίζεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για εθνικό ομιλείς περί γάμου ομοφυλοφίλων, ούτε για κοινωνικό και λαϊκό μήνυμα, όταν στηρίζουν όλα τα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα τα κόμματα αυτά» και προσέθεσε ότι η ψήφος στην Ελληνική Λύση αποτελεί «μονόδρομο».

Σε άλλη δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στην Τουρκία, τόνισε ότι «η μοναδική χώρα στον κόσμο, παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου η γείτονα χώρα διεκδικεί εδάφη της Ελλάδος, είναι η Τουρκία. Και όμως αυτή τη χώρα, η οποία διεκδικεί εδάφη από τη χώρα μας, τη νομιμοποιούμε συνεχώς με συζητήσεις».

Συμπλήρωσε ότι «τα νέα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι τραγελαφικά» καθώς όπως υποστήριξε «δεν μπορεί ο άλλος να διεκδικεί εδάφη δικά σου, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και εσύ να μιλάς για εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό ακριβώς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό».

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος για την επίθεση στην βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, σε εκκλησία στην Καβάλα, είπε ότι «τα χαστούκια από γυναίκα σε γυναίκα ή από άντρα σε γυναίκα είναι επιεικώς απαράδεκτα και αυτονοήτως είναι καταδικαστέα».

pronews.gr