Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  10:45: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:27

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις - Συνταξιοδοτική διάταξη».

Η δική μας πρόταση για την οικονομία είναι γνωστή. Την έχουμε πει πάρα πολλές φορές: οριζόντιος φόρος 15%. Γίνεται; Ναι γίνεται! Εσείς δεν το κάνετε!

Τουλάχιστον, αφού ανέβηκε η τιμή στα καύσιμα, μειώστε τον ειδικό φόρο, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής και μεταφοράς και να κερδίσει ο πολίτης.

Η παιδεία είναι ιδιωτική, η υγεία είναι ιδιωτική, η ενέργεια είναι ιδιωτική. Μόνο το χρέος παραμένει δημόσιο!

Τι πετύχατε όλοι; Πετύχατε να πτωχεύσουν οι Έλληνες. Να πτωχεύσει η χώρα. Η Ελλάδα είναι 2η σε χαμηλότερους μισθούς, 2η σε διαφθορά, 1η σε ακρίβεια στα καύσιμα, την ενέργεια, τα είδη πρώτης ανάγκης, 1η σε δημόσιο χρέος και τελευταία στις δαπάνες για την υγεία και την παιδεία! Και ποιος τα πέτυχε όλα αυτά; Το πρώτο και πιο χρεωμένο πολιτικό κόμμα: η ΝΔ!

Την ώρα που δεν βοηθάτε τους ελαιοπαραγωγούς, πάνω από 20 εκατ. ελαιόδεντρα εντατικής καλλιέργειας έχουν φυτευτεί στις Αραβικές χώρες. Δεν θα μπορούμε να πουλάμε το λάδι μας γιατί θα το έχουν οι κύριοι της Σαουδικής Αραβίας. Θα φθάσουμε στο σημείο να τρώμε λαδάκι από Σ.Αραβία.

Ο κος Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος γιατί είναι ανακόλουθος, όπως ακριβώς ήταν και ο μέντοράς του ο κος Σημίτης. Θέλει ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα στέλνει τον οπλισμό της χώρας στην Ουκρανία. Προ ημερών, συναντήθηκε με αγρότες και ακούστε τι είπε: «δεν πιέσαμε εμείς για την γρήγορη πράσινη μετάβαση, που κατέστρεψε τους αγρότες. Πίεσαν οι Πράσινοι και οι Σοσιαλιστές». Όμως ο κος Μητσοτάκης το 2021 στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ δεσμεύτηκε για τους στόχους της πράσινη μετάβασης για το 2025, αντί για το 2030. Ήθελα να ήξερα, λίγη πολιτική τσίπα δεν έχετε; Όλα τα λάθη τα φορτώνει ο πρωθυπουργός στον σταθμάρχη και τους άλλους. Αυτό όμως λέγεται αποποίηση ευθύνης. Και εφ’ όσον αποποιείται της ευθύνης δεν είναι άξιος να είναι πρωθυπουργός της χώρας  

Το πιο σοβαρό απ’ όλα όμως είναι αυτό που είπε ο Έλον Μασκ. Είπε ότι η Ελλάδα ως έθνος τελειώνει τις επόμενες δεκαετίες. Και αντί ο πρωθυπουργός να σημάνει εγερτήριο για την αποφυγή του αφανισμού του έθνους, δεν έκανε τίποτα. Ας μας ακούσει μια φορά και ας δώσει κίνητρα για να γεννηθούν Έλληνες.

Τρέμετε την άνοδο της Ελληνικής Λύσης. Κανονικά θα έπρεπε να τρομάζετε από τους σημιτικούς που έχουν διαλύσει την παράταξη της ΝΔ. Απόδειξη ο γερμανικός δακτύλιος στις ελληνικές εκλογές. Το SPD του καγκελαρίου Σολτς οργάνωσε στην Αθήνα κλειστή σύσκεψη για να δώσει αναλυτικές οδηγίες στα συστημικά κόμματα για το πώς θα αντιμετωπίσουν την Ελληνική Λύση. Αυτό είναι το φυλλάδιο του συνεδρίου. Το καταθέτω στα πρακτικά. Αν δεν είναι αλήθεια, να το διαψεύσουν τα κόμματα τώρα ότι παρέστησαν στην σύσκεψη!

Και ξαφνικά έρχεται ο ακριβότερος επικοινωνιολόγος του κόσμου, ο κος Γκρήνμπεργκ. Ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας Στάνλεϊ Γκρήνμπεργκ βρίσκεται στην Αθήνα, για να δώσει στον πρωθυπουργό συμβουλές για το πώς θα διασωθεί. Εμείς αυτό που ρωτάμε είναι ποιος τον πληρώνει;;;

Ο Μητσοτάκης παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την ευρωβουλή είναι σημιτικό. Ακούστε: Πατουλίδου (ΠΑΣΟΚ), Τσιόρδας (ΠΑΣΟΚ), Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ), Δήμας (ΠΑΣΟΚ), Σπυράκη (ΠΑΣΟΚ), Καρανικόλας (ΠΑΣΟΚ). Το έβλεπα στην τηλεόραση και λέω αυτό δεν είναι ΝΔ, είναι ΠΑΣΟΚ.

Και το πιο σημαντικό το είπε σήμερα η κα. Πυργιώτη στην εκπομπή του κου. Παπαδάκη. Είπε: «δεν μπορεί να λες πριν από δύο μήνες ότι θα επιλέξεις βιογραφικά για το ευρωψηφοδέλτιο και τελικά να βάζεις περσόνες». Γελάνε και τα τσιμέντα με τις επιλογές Μητσοτάκη.

Μου αρέσει, όμως, που ο κος Μητσοτάκης είπε ότι το ψηφοδέλτιο η ΝΔ δεν θα ανακοινώσει ψηφοδέλτιο celebrity στις ευρωεκλογές, γιατί δεν θα είναι χαλαρή κάλπη. Δεν το λέω εγώ αυτό. Τέτοιο ποιοτικό ψηφοδέλτιο, πρώτη φορά βλέπουμε! Μόνο ο Λιάγκας λείπει και αυτό γιατί δεν ήθελε!

Είστε θεόγυμνοι και επειδή φορέσατε ένα καπέλο νομίζετε ότι ντυθήκατε. Η ΝΔ παίρνει από δήμαρχο τον Μπελέρη, απογυμνώνει τους Έλληνες της Χειμάρας και τον πηγαίνει στην ευρωβουλή, κάνοντας τα χατήρια του Ράμα. Έτσι ανοίγετε κερκόπορτες για την Κύπρο.

Θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι είστε πατριδοκάπηλοι; Το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Δική σας εφημερίδα είναι. Τίτλος του δημοσιεύματος: «το παρασκήνιο με Μπελέρη, η κυριακάτικη σύσκεψη στο Μαξίμου, οι μετρήσεις και ο Βελόπουλος». Και μέσα λέει ότι η επιλογή Μπελέρη έγινε μόνο για ένα θέμα: για τον Βελόπουλο!

Και ξαφνικά προέκυψε ο εξαφανισμένος Δένδιας και είπε ότι έως το 2030 θα κάνουμε τον iron dom. Αν δεν τον κάνουμε θα βάλουμε την έξυπνη σίτα! Γιατί ακόμα τον φτιάχνετε τον φράχτη στον Έβρο. Πού τα λέτε αυτά; Σε ποιους νομίζετε ότι τα λέτε; Ποιους νομίζετε ότι κοροϊδεύετε; Εδώ δεν μπορείτε να βάλετε μια ανεμογεννήτρια στις Κυκλάδες, γιατί φωνάζουν οι Τούρκοι και θα βάλετε iron dom;;

Άλλη απόδειξη της πατριδοκαπηλίας σας; Ο κος Μητσοτάκης πριν τις εκλογές (24/1/2019) έλεγε: «Εθνική ήττα η Συμφωνία των Πρεσπών - Βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ». Μετά τις εκλογές (14/11/2019) έλεγε: «Η τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών προϋπόθεση για το ευρωπαϊκό μέλλον της Β.Μακεδονίας».

Αυτοί είστε! Πατριδοκάπηλοι μέχρι το μεδούλι! Και ξαφνικά θυμηθήκατε το «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια». Για ποια πατρίδα μιλάτε, αυτή της Συμφωνίας των Πρεσπών και της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου; Για ποια θρησκεία μιλάτε, αυτή των εκκλησιών που κλείσατε με τα lockdown; Για ποια οικογένεια μιλάτε, αυτή του γάμου των ομοφυλοφίλων;

Και βγαίνει και ο κος Κασσελάκης, ο οποίος είπε ότι δεν διάλεξε το χουντικό σύνθημα «πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια». Εγώ έχω εδώ ένα tweet του κου Κασσελάκη που λέει ότι «… απέναντι αυτοί που πάντα φωνάζουν. Όταν παρέλασα, επειδή νομίζουν ότι τους ανήκει η πατρίδα. Όταν είπα το πιστεύω στη Ν.Υόρκη επειδή πιστεύουν ότι τους ανήκει η θρησκεία και φυσικά πάντα τους ανήκει η οικογένεια…». Πονηρό συνθηματάκι με παιχνίδι με τις λεξούλες…

Είναι απίστευτο τι μπορείτε να κάνετε για τις ψήψους!! Ο άνθρωπος που έλεγε ότι πουλούσα χειρόγραφα του Ιησού (τα οποία υπάρχουν στην Μονή Διονυσίου στο Άγ.Όρος) τώρα λέει ότι όταν βαφτίστηκε σχηματίστηκε σταυρός από το λάδι στην κολυμπήθρα και ότι ο άγιος του είπε ότι θα γίνει μεγάλος!»!

Και να πάμε και στον κο. Ανδρουλάκη, στον οποίο θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι με το ιερό μυστήριο της βάπτισης δεν μπορεί να παίζει κανείς. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό για κάποιο άλλο δόγμα; Το λέω τελευταία φορά: ποτέ δεν πούλησα επιστολές του Ιησού. Επρόκειτο για βιβλίο το οποίο μάλιστα έδινα δωρεάν. Δεν πούλησα τίποτα!

Επίσης να υπενθυμίσω στον κο. Ανδρουλάκη ότι ότι ο Ανδ. Παπανδρέου, σε αγαστή συνεργασία με τον μακαριστό Σεραφείμ, είχε σώσει τους βορειο-ηπειρώτες!

Εν τω μεταξύ, ξαφνικά εντελώς, και ενώ ήταν να κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές για τα sms στον ολιγάρχη, εναντίον της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, ξεχάστηκαν όλα! Και οι ίδιοι ακόμα το ξέχασαν! Το ξεχάσατε κι εσείς!  

Είστε ίδιοι! Από την μικρή ψευτομακεδονία των Τσίπρα – Κοτζιά – Καμμένου πήγαμε στην μεγάλη Αλβανία των Ντόρας – Κυριάκου – Δένδια. Θα το βρούμε μπροστά μας. Αυτό είναι το Κόσοβο. Και αν δεν το θυμάστε, να σας πω ότι η μεγάλη Αλβανία περιλαμβάνει και την Ήπειρό μας.

Στον αντίποδα, το έντιμο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης απαρτίζεται από όλες τις ηλικίες και από ανθρώπους από όλα τα επαγγέλματα, ενώ στερείται παντελώς πολιτικής σκοπιμότητας. Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι η πολιτική και η ζωή ανήκουν στου ανθρώπους του μόχθου και της καθημερινότητας. Οι υποψήφιοί μας ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή δουλειά και κοινωνία. Δώστε τους ευκαιρία να δουλέψουν για εσάς στην ευρωβουλή. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

Η νοοτροπία του μητσοτακισμού δεν αλλάζει. Δεν τον ενδιαφέρει η δική του νίκη. Είναι η νοοτροπία της εξαφάνισης του αντιπάλου με κάθε τρόπο. Είναι η νοοτροπία που πήγε να βάλει στη φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου για την υπόθεση του Κοσκωτά. Τα ίδια κάνει και τώρα ο υιός.  Έτσι κάνουν. Αυτό έχουν μάθει. Αυτό κάνουν.

Έτσι, και εγώ, εντελώς «συμπτωματικά» έλαβα μια αγωγή για την υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών, από έναν δικηγόρο, ο οποίος «συμπτωματικά» είναι στον κύκλο του Μαξίμου. Ή μήπως νομίζετε ότι θα ξεχάσω την εφορία και το ΕΣΡ; Ακόμα πληρώνω!

Θα σας πάω με το θέμα των Τεμπών μέχρι τέλους!

Και να θυμίσω εδώ, τι λέει η δική σας θεωρία του μπαζώματος. Ο κος Μητσοτάκης μας είπε ότι «το μπάζωμα έγινε για να στηρίξουν τους γερανούς». Ο Άδωνις είπε ότι «το μπάζωμα έγινε για να μην ανατιναχτεί η Λάρισα» και ο κος Φλωρίδης μας είπε ότι «τα μπάζα ήταν από την διάνοιξη του δρόμου».

Είστε κυβέρνηση για τα μπάζα. Παίζετε με τις ψυχές των ανθρώπων, παίζετε με δολοφονημένα παιδιά.

Και βγαίνει ο κος Λακαφώσης, πραγματογνώμονας των οικογενειών των θυμάτων και λέει ότι η εμπορική αμαξοστοιχία κουβαλούσε δύο τόνους παράνομο εύφλεκτο υλικό. Είπε ότι «80 μέτρα διάμετρος, που είναι η εκτίμηση από την πρώτη κάμερα, και 6 έως 7 δευτερόλεπτα έκρηξης, αντιστοιχούν σε 2.000 κιλά καυσίμου»!

Κύριοι το νο.1 πρόβλημα της χώρας, που δεν λύνεται από το σάπιο σύστημα, δεν είναι ούτε το δημογραφικό, ούτε η διαφθορά, ούτε η οικονομική εξαθλίωση, ούτε η διάλυση των θεσμών, ούτε η πολιτισμική κατάρρευση, ούτε η γεωπολιτική σμίκρυνση. Όλα αυτά λύνονται. Το νο.1 πρόβλημα που δεν λύνεται είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα, γιατί γεννά και αναπαράγει όλα τα παραπάνω. Μόνη λύση είμαστε εμείς. Η Ελληνική Λύση.

Το πόσο μας φοβούνται όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και στην ΕΕ αποδεικνύεται από την εκδήλωση που οργάνωσε το SPD του καγκελαρίου Σολτς στην Αθήνα. Ομιλητές ήταν Έλληνες πανεπιστημιακοί με κρατικές θέσεις, συντονίστρια η δημοσιογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Ξένια Κουναλάκη. Το ακροατήριο επιλεγμένος. Αντικείμενο ήταν η παρουσίαση ειδικής έρευνας μελέτης, την κατέθεσα ήδη στα πρακτικά, για την αντιμετώπιση της εκλογικής ανόδου της ακροδεξιάς -όπως την χαρακτήρισαν- στην Ελλάδα. Η 21 σελίδων μελέτη ήταν όλη αφιερωμένη στην Ελληνική Λύση! Και το ερώτημα που γεννάται είναι: Πώς και γιατί το Βερολίνο νομιμοποιείται σε μία τέτοια ανοιχτή παρέμβαση και χειραγώγηση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας μας; Όταν υποτίθεται ότι υπάρχει παρέμβαση από τη Ρωσία τότε ο δάκτυλος είναι κακός. Όταν πρόκειται για την Γερμανία είναι καλός! Μόνο οι εθελόδουλοι τα λένε αυτά!

Εμείς έχουμε την πρόταση για να αμείβονται οι Έλληνες με χιλιάδες ευρώ. Εσείς επιχειρήσατε να την αποδομήσετε. Δεν θέλετε να είναι πλούσιοι οι Έλληνες. Θελετε να είναι φτωχοί. Εμείς σας δώσαμε και το παράδειγμα της Νορβηγίας, που το έχετε κάνει νόμο από το 2013, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλετε να κάνετε γεωτρήσεις.

Και απόδειξη είναι αυτά που είπε ο κος Ζεληλίδης, ο μεγαλύτερος γεωλόγος: «Υπάρχει πλούτος τουλάχιστον 500 δις. αλλά η κυβέρνηση πάει και κάνει πάρκα σε χώρους όπου υπάρχουν κοιτάσματα. Η περιοχή που δίνουν για το θαλάσσιο πάρκο στο Ιόνιο, ξεκινάει από το Αρκούδι και φθάνει μέχρι τα Κύθηρα. Το γεωπάρκο στο Ιόνιο αυτόματα αναιρεί το ΜΠΛΟΚ "10” του Κυπαρισσιακού. Όλη η περιοχή του Κυπαρισσιακού μπλοκάρεται για τη δημιουργία ενός θαλάσσιου πάρκου και δεν επιτρέπεται καμμία δραστηριότητα. Ούτε καν το ψάρεμα. Αυτό σημαίνει ότι όχι γεώτρηση δεν θα δούμε, αλλά ούτε μπάνιο δεν θα μπορούμε να κάνουμε στην περιοχή. Πάει ο Κυπαρισσιακός.  Χάσαμε τον Πατραϊκό, χάνουμε τα Γιάννενα, τέλος και ο Κυπαρισσιακός. Ο στόχος είναι, όπου υπάρχει διαγωνιστική διαδικασία και οικόπεδο για γεώτρηση, να βρουν τρόπο να ακυρώσουν την διαδικασία. Πλήρωσαν τα ΕΛΠΕ, έγιναν όλες οι αναλύσεις και οι μελέτες, βγήκαν τα αποτελέσματα, υπάρχει και πετρέλαιο και φυσικό αέριο, και περιμέναμε μέχρι το τέλος του ’24 για να ανακοινωθεί η θέση και να πάμε σε γεώτρηση. Και τώρα βιαστικά γίνεται το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στην Ευρώπη, ώστε να μην γίνει η γεώτρηση».

Απευθύνομαι στους Έλληνες και τους καλώ σε συστράτευση. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει. Ήδη η Αμερική αλλάζει. Η Ευρώπη αλλάζει. Στις 9 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει και η Ελλάδα. Εμείς δεν είμαστε με τον Μπάϊντεν που είναι υπέρ του πολέμου. Είμαστε με τον Τραμπ και την ειρήνη. Δεν είμαστε με την WOKE ατζέντα. Αυτά πρέπει να τελειώσουν. Πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες και να απελευθερώσουμε τον Έλληνα και την Ελλάδα. Και θα το κάνουμε στις 9 Ιουνίου!