Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  5:03: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 22:53

Αγρίνιο: Διευρυμένη νομαρχιακή σύσκεψη για το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε διευρυμένη Νομαρχιακή σύσκεψη προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την συγκρότηση των επί μέρους Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα στην Αιτωλοακαρνανία, νωρίτερα σήμερα στο Ξενοδοχείο «Imperial» στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, με βάση πρόσφατη εγκύκλιο του Γραμματέα του, Ανδρέα Σπυρόπουλου, προχωρεί σε κάθε Νομό της χώρας στην συγκρότηση Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού αγώνα, οι οποίες θα έχουν και την συνολική ευθύνη για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών και όχι μόνο.

Στην σύσκεψη ήταν καλεσμένη η Βουλευτής του Νομού, τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα Μέλη των Συντονιστικών Δημοτικών Οργανώσεων και οι αναπληρωτές τους, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού και πρώην Μέλη των Ν.Ε., Κ.Π.Ε., εκλεγμένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και διατελέσαντες πρ. Βουλευτές, πρ. Περιφερειάρχες/Αντιπ, πρ. Νομάρχες/Αντιν, πρ. Δήμαρχοι/Αντιδ, πρ. Περιφερειακοί και πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και Επιμελητηρίων κ.λπ.