Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:34: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλ/νίας Γρηγόρης Θεοδωράκης θα εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" την Δευτέρα 1η Μάϊου στις 07:20 πμ

 

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία αποτελεί συνέχεια του επικοινωνιακού αφηγήματος του επιτελικού κράτους που ο ίδιος δόμησε, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε δήλωσή του.

Αναλυτικά:

Πράγματι η Αιτωλοακαρνανία χρήζει επενδύσεων, όπως αναφέρθηκε. Επενδύσεις όμως που το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη επί τέσσερα χρόνια δεν πρόταξε για το νομό μας.

Το Πλατυγιάλι παραμένει ουσιαστικά αναξιοποίητο, οι εργοταξιακοί χώροι του Αντιρρίου χωρίς ολοκληρωμένη πρόταση αξιοποίησης.

Ο διευρωπαϊκός οδικός άξονας Πλατυγιάλι-Ιόνια οδός-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία-Ε65 στις καλένδες. Επενδύσεις δεν είδαμε, παρότι επενδύσεις ακούμε. Στο μυαλό όλων βέβαια και η άκρατη ακοστολόγητη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα το 2015 και το 2019, εξαγγελίες που ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

ΠΑΣΟΚ η μόνη υπεύθυνη επιλογή.Στις 21 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα, την κοινωνία, τη νέα γενιά, τους πολίτες.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο αντιπρόεδρος της “Εθνικής Δημιουργίας” και δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά 67 σελίδων, συνοδευόμενη από αρκετά σχετικά έγγραφα, κατά παντός υπεύθυνου, για τις παράνομες πρακτικές των εταιρειών διαχείρισης κόκκινων δανείων, των funds, των τραπεζών και όποιων πολιτικών υπευθύνων, σε βάρος των πολιτών.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την 28η Απριλίου. Ο κ. Κρανιδιώτης συνοδευόταν από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Βασίλη Τσιάρτα.

Η υποψήφιος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, Λεωνίδας Παλαιοδήμος (6940-812-559) θα παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώνει.

Ακολουθεί σύντομο βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη:

{youtube}vAjJFPcMMXg{youtube}

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου ολοκληρώθηκε η χθεσινή περιοδεία, Σάββατο 29 Απριλίου 2023, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Περιοδεία που είχε τρεις σταθμούς καθώς προηγήθηκαν τις πρωινές ώρες η Ναύπακτος και το Μεσολόγγι.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο κέντρο της πόλης λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα και στη διαδρομή του, απο το ύψος του δημαρχείου προς την κεντρική πλατεία, συνομίλησε με πολλούς πολίτες που βρισκόταν σε καφετέριες και εστιατόρια.

Έγινε θερμά δεκτός και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν.

Δείτε το βίντεο:

agrinionews.gr

Διανύουμε ίσως την χειρότερη προεκλογική περίοδο για όλα τα κόμματα πέρα από το κλίμα τοξικότητας. Φοβούμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι ίσως οι τελευταίες που θα κάνουμε ως δημοκρατία.
 
Ξεκινώ έτσι γιατί είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τον Άρειο Πάγο να απορρίπτει κόμματα και είναι απαράδεκτο για την δημοκρατία, η ΝΔ με νόμο δικό της να αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς γιατί δεν είναι της αρεσκείας της.
 
Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την διαδικασία την εκλογική μετά τις 21 Μαΐου να κάνουμε μια πανελλήνια συστράτευση των εθνικών πατριωτικων κομμάτων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, η μπιζνα, και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμεταλλευση στο Αιγαίο.
 
Θεωρούμε απαράδεκτα τα όσα γίνονται με τον Άρειο Πάγο.
 
Το λέω και το τονίζω γιατί πολύ φοβάμαι ότι περνούμε σε περιόδους αποστασίας και αποστασιοποιησης από την πραγματική δημοκρατία.
 
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 12:31

Η Σταρακά «όργωσε» και το Αιτωλικό

Ασταμάτητη συνεχίζει την εκστρατεία της στην Αιτωλοακαρνανία η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά. Μετά τα χωριά των Οινιαδών, βρέθηκε στο Αιτωλικό όπου συνομίλησε με δεκάδες πολίτες, εργαζόμενους, νοικοκυρές, συνταξιούχους και καταστηματάρχες, ενώ επισκέφτηκε πρότυπες παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

Σε σχετική δήλωσή της η Χριστίνα Σταρακά υπογράμμισε τα εξής:

«Ξανά στο πανέμορφο Αιτωλικό! Παντού μεγάλη απόγνωση και προβληματισμός για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που υπηρετεί λίγους αντί να δουλεύει για όλους. Ακόμα και ο ΟΟΣΑ, ο διεθνής Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις μόλις δύο χώρες-μέλη του όπου μειώθηκαν οι πραγματικοί μισθοί τα τελευταία χρόνια, ενώ οι φόροι επί των μισθών αυξήθηκαν, την ώρα που μειώνεται συνεχώς η φορολογία στα μερίσματα των μετόχων και οι τράπεζες και συγκεκριμένες εταιρείες έχουν ρεκόρ κερδών. Σε κάθε ευρώ μάλιστα που μοιράζει ως επίδομα (από τα δικά μας λεφτά) η κυβέρνηση, παίρνει δύο μέσω των έμμεσων φόρων που αρνείται να μειώσει.

Χρειάζεται άμεσα οικονομική πολιτική που θα μειώσει τους έμμεσους φόρους στα βασικά αγαθά και την φορολογία στη μισθωτή εργασία, θα φορολογήσει δίκαια τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει και θα προσανατολίσει τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης στην υγεία, στο κοινωνικό κράτος, στις υποδομές για ενεργειακή δημοκρατία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με κριτήρια καινοτομίας και θέσεων εργασίας».

   

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ