Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021

Ο Έλληνας πρωθυπουργό, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στην Κύπρο, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Οι δύο ηγέτες έκαναν δηλώσεις από το Προεδρικό Μέγαρο. 

Είχε προηγηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε γεύμα με τον Κύπριο Πρόεδρο.

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας υποδέχομαι στο Προεδρικό προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας», είπε εισαγωγικά ο Νίκος Αναστασιάδης.

Χαρακτήρισε δημιουργικές τις διαβουλεύσεις, ενώ πρόσθεσε ότι αξιολογήθηκαν τα δεδομένα ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.

Αναφερόμενος στη λύση του Κυπριακού ο Πρόεδρος της Κύπρου, έκανε λόγο για λύση που θα πρέπει να διακρίνεται από τη λειτουργικότητα του «νέου μορφώματος» της μετεξέλιξης. Θέση μας είναι ότι η λύση στο Κυπριακό δεν πρέπει να αποκλίνει από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ σημείωσε.

Δείτε τις δηλώσεις Μητσοτάκη-Αναστασιάδη

Τα βασικότερα σημεία των δηλώσεων Μητσοτάκη - Αναστασιάδη

Αναστασιάδης:

  • Η παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού αναδεικνύει την προσωπική βούληση του κ. Μητσοτάκη για συντονισμό και στήριξη των εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε.
  • Αξιολογήσαμε τα δεδομένα για τη Διάσκεψη για το Κυπριακό. Επιβεβαιώσαμε την απόλυτη βεβαιότητα για συμμετοχή στην Πενταμερή. Ξεκάθαρη θέση για λύση που δεν μπορεί να αποκλίνει από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών. Να τερματίζει τις αναχρονιστικές εγγυήσεις και τον στρατό κατοχής και να είναι λειτουργική. Μιας λύσης που θα κατοχυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλο τον κυπριακό λαό, χωρίς υπερπρονόμια της μίας ή της άλλης κοινότητας.
  • Ξεκάθαρη η θέση μας για το πλαίσιο στο οποίο θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις. Παραμένουμε σταθεροί στις συγκλίσεις και στο πλαίσιο όπου μείναμε στο Κραν Μοντανά.
  • Κοινή η θέση με τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν αναιρείται η ανάγκη δημιουργίας δημιουργικού κλίματος. Απαιτείται η συμβολή της Τουρκίας για τη δημιουργία αυτού του κλίματος, τερματίζοντας μονομερείς ενέργειες.
  • Ευχαριστίες της Κύπρου για τη σθεναρή στήριξη της Ελλάδας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε.
  • Συζητήσαμε και για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου όπου θα συζητηθεί η έκθεση για τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Θέλουμε να δούμε μια Τουρκία που να δείχνει εμπράκτως ότι επιθυμεί έναν εποικοδομητικό διάλογο μακριά από παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.
  • Πιστεύουμε ότι η ΕΕ θα επιδείξει αλληλεγγύη και θα έχει ενεργό ρόλο σε μια διαπραγμάτευση για το Κυπριακό.
  • Ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε και για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία. Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για την ατζέντα του διαλόγου και της ανάγκη σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας.
  • Συζητήσαμε επίσης για τις Τριμερείς και Πολυμερείς Συνεργασίες Ελλάδας και Κύπρου με άλλες χώρες της περιοχής. Χαιρετίζουμε την πραγματοποίηση της Περιφερειακής Συνάντησης χωρών της περιοχής που αποδεικνύουν όσα έχω αναφέρει

Μητσοτάκης

  • Η σημερινή μου επίσκεψη γίνεται σε μια ευαίσθητη συγκυρία για το μέλλον της Κύπρου. Διαβεβαίωσα ότι ο τερματισμός της κατοχής και η εξεύρεση λύσης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική.
  • Αθήνα και Λευκωσία μένουμε προσηλωμένοι στις αποφάσεις του ΟΗΕ,. Αυτό είναι το συμφωνημένο και αποδεκτό πλαίσιο λύσης. Τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με μία κυριαρχία, μια ιθαγένεια, μία διεθνή παρουσία και εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
  • Δυστυχώς οι δημόσιες δηλώσεις Τουρκίας και ηγέτη των Τουρκοκυπρίων είναι εκτός αυτού του πλαισίου καθώς εμμένουν στη λύση δύο κρατών. Αυτό το απορρίπτουμε όχι μόνο εμείς αλλά και η ΕΕ.
  • Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουν ότι επανέναρξη του διαλόγου νοείται μόνο εντός του πλαισίου που ανέφερα.
  • Η λύση του Κυπριακού προς όφελος όλου του λαού του νησιού. Με πλήρη και ταχεία απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων και κατάργηση των αναχρονιστικών εγγυήσεων.
  • Στηρίζουμε την πρωτοβουλία Γκουτέρες και θα συμμετάσχουμε αν κληθούμε στην Πενταμερή.
  • Στις διερευνητικές προσερχόμαστε με ετοιμότητα και μηδενική αφέλεια. Εκεί θα δοκιμαστεί και η πραγματική πρόθεση της Τουρκίας.
  • Η Ελλάδα απέδειξε ότι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και οι σχέσεις καλής γειτονίας συμβαδίζουν. Το αποδείξαμε και με την Ιταλία και με την Αλβανία και με την Αίγυπτο.
  • Συζητήσαμε, επίσης, εκτενώς για την Ανατολική Μεσόγειο. Επιβεβαιώσαμε το πλαίσιο συνεργασιών στην περιοχή.
  • Συζητήσαμε επίσης, και για τα επόμενα Ευρωπαϊκά Συμβούλια και συντονίσαμε τις δράσεις μας.
  • Ελλάδα και Κύπρος τα καταφέρουν καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Επιμένουμε και οι δύο στην ανάγκη η Ευρώπη να προμηθευτεί τις δόσεις των εμβολίων που έχουν συμφωνηθεί. Ελλάδα και Κύπρος θα μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα εμβόλια, αλλά δεν έχουμε. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα λυθεί σύντομα.
  • Η Κύπρος δεν είναι μια ανοχύρωτη πολιτεία,. Εχει δίπλα της όλο τον Ελληνισμό, την ΕΕ αλλά και τη διεθνή κοινότητα. Ετσι θα πορευτούμε μέχρι να γίνει ξανά νησίδα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας.

Προγραμματίστηκε περιφερειακή συνάντηση με χώρες της περιοχής, ανακοίνωσε ο Νίκος Αναστασιάδης.

«Δεν μπορεί κάτω από συνθήκες απειλής να αναμένεται ουσιαστικός διάλογος», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Επιδιώκουμε να δούμε μια Τουρκία η οποία να αποδεικνύει εμπράκτως ότι επιθυμεί εποικοδομητικό διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου. Θέλουμε να ξέρουμε ότι η ΕΕ θα δείξει επιβαλλόμενη αλληλεγγύη στηρίζοντας τις προσπάθειες λύσεις του Κυπριακού», ανέφερε.

Μητσοτάκης: Ο τερματισμός της κατοχής και η εξεύρεση λειτουργικής λύσης αποτελεί εθνικό θέμα για την Ελλάδα

Μια αμοιβαία αποδεκτή λύση Κυπριακού παραμένει κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μένουμε προσηλωμένοι στις αποφάσεις του ΓΓ του ΟΗΕ», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Ο τερματισμός της κατοχής και η εξεύρεση λειτουργικής λύσης αποτελεί εθνικό θέμα για την Ελλάδα», ανέφερε ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι μόνη βιώσιμη λύση η ΔΔΟ.

«Άγκυρα και Τατάρ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι επανέναρξη διαλόγου νοείται εντός των υφιστάμενων που περιεγράφηκαν. Η λύση των δυο κρατών είναι ανεδαφική τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λύση θα πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των Κυπρίων και όχι των στοχεύσεων της Τουρκίας. Θα είμαστε παρόντες στην άτυπη Πενταμερή», επανέλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Καθώς εισερχόμαστε σε μια περίοδο πυκνών εξελίξεων εν αναμονή και της σύγκλησης και της άτυπης πενταμερούς είναι αυτονόητη υποχρέωση και ανάγκη η ελληνική δημοκρατία και η κυπριακή δημοκρατία να είναι απολύτως συντονισμένες ώστε να διεκδικήσουμε την επανένωση του νησιού στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από τον ΟΗΕ για να εξασφαλίσουμε την ειρηνική συμβίωση Ε/κ και Τ/κ σε μια επανενωμένη Κύπρο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, φτάνοντας στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου.

πηγή: pronews.gr

γράφει ο Γιάννης Μήτσιος στo pronews.gr
 

Υπό άλλες συνθήκες, ο ελληνισμός θα γιόρταζε φέτος τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, μέσα σε ένα κύμα ενθουσιασμού, περηφάνειας, εθνικής ανάτασης, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης.

Τα εκατό χρόνια τα γιορτάσαμε το 1921, στις παραμονές της μεγάλης καταστροφής του 1922, που ξεριζώθηκε ο ελληνισμός από την τρισχιλιόχρονη παρουσία του στην Μικρά Ασία και τον Πόντο.

Και φέτος, δυστυχώς, είμαστε στα πρόθυρα μιας άλλης κατάρρευσης ή κάτι σαν, πριν την άλωση. Η  κρίση της πανδημίας με τις επιπτώσεις της σε όλο το φάσμα της κρατικής και κοινωνικής μας υπόστασης, σε συνδυασμό με τις αντοχές της οικονομίας και την διαχείριση των εθνικών θεμάτων δημιουργούν ένα σκηνικό κάθε άλλο αισιόδοξο για το αύριο του τόπου.

Αν ήθελε να κάνει κάποιος μια ακτινογραφία της χώρας θα έβλεπε παντού εστίες σοβαρής νόσου. Σε μια χώρα των 11,5 εκ πληθυσμού, τα τέσσερα εκατομμύρια είναι συνταξιούχοι, 1. 2 εκ άνεργοι, 3,5 εκ. ενεργός πληθυσμός, 1 εκ κάτω των 18 των και σχεδόν 2 εκ, το 10% του πληθυσμού νόμιμοι ή παράνομοι αλλοδαποί, (ούτε η ΕΛΣΤΑΤ ξέρει τον ακριβή αριθμό τους). Το δημόσιο χρέος αναμένεται να αγγίξει τα 400 δις ευρώ, θα πάει πάνω από 235% του ΑΕΠ (νούμερα χρεωκοπίας, αλλά «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», εξάλλου είμαστε υποθηκευμένοι για 99 χρόνια). Το ΑΕΠ θα κυμανθεί στα 170 δις, αν έρθει κανένας τουρίστας, και αν λήξει νωρίς η κρίση με τον ιό, αλλιώς «κλάφτα Χαράλαμπε» που λέει κι ο λαός.

Σε πολιτικό επίπεδο, ζούμε το σταδιακό τέλος της μεταπολίτευσης με τα πολιτικά κόμματα και το δυναμικό τους να ζουν στον κόσμο τους απομακρυσμένοι από τις ανάγκες και την επαφή με την κοινωνία. Φθηνοί διαχειριστές της εξουσίας χωρίς όραμα για τον τόπο, χωρίς ιδεολογική προσέγγιση για το αύριο και χωρίς πόνο για τον μέσο πολίτη. Αντιπολίτευση ανύπαρκτη, τα ΜΜΕ από την πολυφωνία κατήντησαν μονοφωνία και ένα πέπλο φόβου, ανασφάλειας και τρομολαγνείας έχει απλωθεί σε όλη τη χώρα. Οικονομικοί ολιγάρχες διαγωνίζονται μεταξύ τους για την επιρροή, η Δικαιοσύνη αμφισβητείται και η Εκκλησία ούτε συσσίτια δεν μπορεί να προσφέρει πλέον.

Η ανεργία και η οικονομική κατάσταση προκαλούν τρόμο στους πολίτες. Οι κοινωνικές σχέσεις διαλύονται, οι οικογένειες είναι στα όριά τους, η κατάθλιψη και οι ψυχοσωματικές ασθένειες χτυπάνε κόκκινο, ενώ η χρήση ηρεμιστικών, αντικαταθλιπτικών και ναρκωτικών ουσιών αυξάνεται ραγδαία, μαζί με εγκληματικές συμπεριφορές. 

Η δε ηθική κατάπτωση, παρακμή και σαπίλα σε όλους τους χώρους, που βγαίνει κάθε μέρα στην επιφάνεια, με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, έρχονται  να υποδηλώσουν τα σημάδια κατάρρευσης. 

Δύσκολα πλέον μπορεί  κάποιος να σκεφθεί ψύχραιμα και ξεκάθαρα, επικρατεί σύγχυση και θολούρα  παντού που δεν θέλει πολύ για μια κοινωνική έκρηξη (αν πάμε ιδίως και για τρίτο κύμα…)

Στα εθνικά θέματα ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, (αν δεν γίνει κάτι απρόβλεπτο, σαν αυτά που αλλάζουν την ιστορία),  στις Βρυξέλλες θα επιβεβαιωθεί η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, θα ξεχαστούν οι κυρώσεις, θα έχουν προηγηθεί, η πενταμερής σύνοδος για το Κυπριακό και οι επόμενες διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία. Η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται αντιμέτωπες: α) με την διχοτόμηση της Κύπρου, β) την  μοιρασιά της ΑΟΖ στην Αν. Μεσόγειο και την υποχώρηση του κυριαρχικού δικαιώματος, των χωρικών υδάτων  των 12 μιλίων, (αφήνοντας το Καστελόριζο με μειωμένη επήρεια χωρικών υδάτων και ΑΟΖ)  και γ) τη σταδιακή δορυφοροποίηση/ φιλανδοποίησή τους από την Τουρκία.

Τραγική ειρωνεία όπως λίγο πριν την άλωση του 1453 η βοήθεια της Δύσης δεν έφτασε ποτέ, έτσι και τώρα οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί μας» (κυρίως Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Μάλτα), μας οδηγούν στην αγκαλιά της Τουρκίας και εμείς ψάχνουμε συμμαχίες (και καλά κάνουμε) με Αίγυπτο, Εμιράτα, Ισραήλ φτάνοντας μέχρι την Ινδία!!! Κλειδί για την ανατροπή, αν γίνει, θα είναι η θέση της Γαλλίας και των ΗΠΑ σε σχέση με την Τουρκία. Η Γαλλία να ισορροπήσει τη γερμανική ηγεμονία στην ΕΕ (σχεδόν αδύνατο)  και η Αμερική να τιμωρήσει την Τουρκία, που όμως τόσο πολύ τη χρειάζεται απέναντι στην Ρωσική αρκούδα. Εκεί κάπου αν είμαστε τυχεροί και μέσα στη σύγκρουση συμφερόντων των Μεγάλων Δυνάμεων και την αναμπουμπούλα που θα προκύψει, να βγούμε αλώβητοι και να ανασυνταχθούμε.

Και τότε η πατρίδα μας δεν θα χρειαστεί επανεκκίνηση, (Reset που λέμε στο χωριό μου) θα χρειαστεί πραγματική αναγέννηση.

Ο Γιάννης Μήτσιος είναι πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος, ΜΑ Παν/μιου Northeastern Βοστώνης. Μέλος Διοικούσας Επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας.

πηγή: pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης  προκηρύσσει 24ωρες επαναλαμβανόμενες Πανελλαδικές Απεργίες από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.  Η ανακοίνωση:

Η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας τόσο για τις εξαιρετικά δύσκολες εργασιακές συνθήκες όσο και για τα θεσμικά, οικονομικά και υλικοτεχνικά προβλήματα της Υπηρεσίας μας, όπως την τραγική έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού  σε όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας, την αδήριτη ανάγκη της αντικατάστασης των πεπαλαιωμένων υπηρεσιακών μας οχημάτων, την ανάδειξη της ιεραρχίας μας, την υγειονομική μας ένταξη μας στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, την αποζημίωση του συνόλου των οφειλομένων ρεπό κ.α.

Μετά λόγου και πράξεων ευθύνης, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας, αποφάσισε την έναρξη προειδοποιητικών απεργιακών  κινητοποιήσεων, δίνοντας ουσιαστικά ένα τέλος στην «υπομονή» και το παράθυρο χρόνου προς την πολιτική ηγεσία για την ευόδωση των εξόχως σημαντικών διεκδικήσεων της.

Δια τούτο, η Ομοσπονδία μας προκηρύσσει 24ωρες επαναλαμβανόμενες Πανελλαδικές Απεργίες από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων:

  • θα εκτελούνται μόνο μεταγωγές κρατουμένων στα δικαστήρια, για τους οποίους τίθεται ζήτημα παρέλευσης της προσωρινής κράτησης,
  • θα εκτελούνται μόνο μεταγωγές κρατουμένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα για τους οποίους συνεπάγεται κίνδυνος ζωής και μετάγονται με ασθενοφόρα οχήματα,
  • δεν θα επιτρέπονται επισκεπτήρια συγγενών στα καταστήματα κράτησης και στα νοσηλευτικά ιδρύματα και τέλος
  • δεν θα συμμετέχουμε σε συγκεντρώσεις προσωπικού.

Οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις οφείλουν με ενέργειές τους να ενημερώσουν τις κατά τόπους Δικαστικές, Εισαγγελικές & Αστυνομικές αρχές, καθώς και τους κατά τόπους Δικηγορικούς Συλλόγους.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

“Οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους και να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό” είπε η Ντ. Μπακογιάννης για το γεύμα στην Ικαρία.

“Αυτοί που είχαν την ευθύνη να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό δεν το έκαναν” σχολίασε η Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι εικόνες από το γεύμα που έλαβε χώρα στο σπίτι του βουλευτή Σάμου της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη, στην Ικαρία.

Όπως είπε η κ. Μπακογιάννη: “Η άποψή μου είναι ότι σε ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός της χώρας υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από δω και πέρα θα γίνεται”.

Η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Πηγή: zarpanews

Έχασε παιδιά και εγγόνι – «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους»

Μια πονεμένη ηλικιωμένη που πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της, έγραψε κλιμάκιο της αστυνομίας για άσκοπη μετακίνηση!

Η ηλικιωμένη τα τελευταία χρόνια βγαίνει καθημερινά στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας για να πουλήσει λαχανικά από τον κήπο της και όπως δηλώνει στο Lamia Report.gr, προχθές η αστυνομία της επέβαλλε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Η γιαγιάκα η οποία δεν είχε βεβαίωση και ταυτότητα μαζί της, βουρκωμένη εκφράζει το παραπονό της ότι ότι δεν αντέχει να μένει μέσα στο σπίτι της. Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας, της στέρησε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λαμία.

«Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…»
«Ας μη πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», λέει βουρκωμένη η ηλικιωμένη και προσθέτει ότι μετά τον χαμό του εγγονού της προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο πάνω στον τάφο του εγγονού της.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….» είπε με βουρκωμένα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα.

“Τσουνάμι” συμπαράστασης για τη γιαγιά που “έφαγε” πρόστιμο

Βροχή από τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης από αναγνώστες του LamiaReport για την χαροκαμένη γυναίκα στη Λαμία, που της έκοψαν πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

Είναι πραγματικά απίστευτη και συγκινητική η ανταπόκριση των αναγνωστών του LamiaReport για την περιπέτεια της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία μετά από καταγγελία της επιβλήθηκε πρόστιμο.

Πολλοί από τους αναγνώστες θέλουν να της πληρώσουν το πρόστιμο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι άνθρωποι που θα τα έδιναν από το υστέρημά τους και όχι γιατί τους περισσεύουν ή για κάποιο άλλο λόγο.

Να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι για το θέμα του προστίμου θα υπάρξει λύση και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα το πληρώσει η 80χρονη γυναίκα.

Παρέμβαση και από το Δήμαρχο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όταν ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με την ίδια, αλλά και με συγγενικό της πρόσωπο και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

Ακόμη και αναγνώστες μας από το εξωτερικό που διάβασαν την ανάρτηση ζήτησαν να βοηθήσουν οικονομικά ή με οποιονδήποτε τρόπο.

Όπως προαναφέραμε το θέμα δεν είναι οικονομικό. Το μόνο που ζητά η 80χρονη γυναίκα είναι να μπορεί να βγαίνει για να κάνει αυτό που της απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο της.

Πηγή: lamiareport.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μικρότερων κατηγοριών ζητά το ΚΚΕ με ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η ερώτηση:

Εδώ και μήνες οι παίκτες των μικρότερων κατηγοριών (εκτός της Super League 1,2 , Βasket League και Volley League) βρίσκονται σε απόγνωση αφού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι όλο αυτό το διάστημα ουσιαστικά χωρίς εισόδημα, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών απο την Football league που σαν κατηγορία είναι σε αναστολή, αλλά δεν έχουν ενταχθεί στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Μιλάμε για τις κατηγορίες που λειτουργούν επαγγελματικά και οι παίκτες έχουν όλες τις υποχρεώσεις μιας επαγγελματικής κατηγορίας, καθημερινές προπονήσεις, ταξίδια στην επαρχία κτλ.

Πρόκειται για χιλιάδες εργαζόμενους παίκτες και προπονητές που εκπέμπουν σήμα κινδύνου εδώ και καιρό χωρίς να δίνεται λύση από την μεριά της κυβέρνησης που με εξαγγελίες παρατείνει την ταλαιπωρία και την αγωνία τόσο των ίδιων παικτών όσο και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα στο χώρο του ποδοσφαίρου προχωρά σε αναδιάρθρωση εν καιρώ πανδημίας με τα πρωταθλήματα στο πάγο.

Η Γ΄ Εθνική κατηγορία π.χ στο ποδόσφαιρο μπορεί να θεωρείται ερασιτεχνική κατηγορία, όμως λειτουργεί σαν επαγγελματική. Δηλαδή οι παίκτες έχουν όλες τις υποχρεώσεις μιας επαγγελματικής κατηγορίας, καθημερινές προπονήσεις, ταξίδια στην επαρχία κτλ και αυτό είναι δεσμευτικό. Το εισόδημά τους προέρχεται από τις ομάδες χωρίς να υπάρχει επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως συμβαίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση είναι η αιτία που οι παίκτες και οι προπονητές σε αυτή την κατηγορία βιώνουν την ανασφάλεια, αφού μένουν ουσιαστικά χωρίς ασφάλιση και εισόδημα.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα αθλήματα όπως στην Α2 στο μπάσκετ στους άνδρες, άλλα και στις γυναίκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Eurobasket 2021, ξεκαθάρισαν ότι δεν πάει άλλο και πρέπει πάση θυσία να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει η σεζόν, καθώς το «λουκέτο» της έχει οδηγήσει, τους στα όρια της ανέχειας.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει μια απάντηση από την κυβέρνηση ούτε για το πώς θα διασφαλιστεί το εισόδημά τους, άλλα και για το τι πρόκειται να γίνει με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τη στιγμή που στις επαγγελματικές κατηγορίες το πρωτάθλημα συνεχίζεται.

Στην ίδια μοίρα είναι και όλα τα πρωταθλήματα των υπολοίπων κατηγοριών, καθώς και τα τμήματα των σωματείων που αφορούν τις μικρότερες ηλικίες και τις ψυχοσωματικές διαστάσεις που έχει το κλείσιμο της δραστηριότητας.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει ώστε:

• Να στηριχθεί το εισόδημα των εργαζόμενων, των παικτών και των προπονητών με μέτρα προστασίας που έχουν εφαρμοστεί και σε άλλες κατηγορίες.
• Να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα με όλα τα μέτρα και τα μέσα προστασίας, αντίστοιχα με εκείνα που ελήφθησαν για την επανεκκίνηση των μεγάλων επαγγελματικών κατηγοριών.
• Να σταματήσει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε επαγγελματικές κατηγορίες που έχουν το ίδιο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.
• Να ξεκινήσει η δραστηριότητα στον οργανωμένο αθλητισμό στις μικρές ηλικίες χωρίς τα έξοδα για τα μέσα προστασίας να επιβαρύνουν τα σωματεία και τους γονείς.

Οι Βουλευτές
Συντυχάκης Μανώλης
Γκιόκας Γιάννης

agrinionews.gr

Σπήλιος Λιβανός: Μέλημά μας η υπεράσπιση των συμφερόντων των αγροτών

Συνάντηση ΥΠΑΑΤ με Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός δέχθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και συζήτησε μαζί τους το σύνολο των θεμάτων που τους απασχολούν.

Η συζήτηση έγινε σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα καθώς σε πολλά θέματα υπήρξε συναντίληψη. 

Κοινή συνισταμένη υπουργείου και συνεταριστών είναι η λήψη μέτρων προς όφελος των Ελλήνων αγροτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος παρέθεσε στοιχεία για την καταγραφή και τις αποζημιώσεις που δόθηκαν λόγω των καταστροφών που προκάλεσε ο «Ιανός», οι οποίες κατεβλήθησαν σε χρόνο ρεκόρ.

Ο κ. Λιβανός κατέστησε σαφές στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας ότι μέλημά του και μέλημα της κυβέρνησης είναι να γίνει ο πρωτογενής τομέας πιο παραγωγικός , να αυξηθεί η προστιθέμενη αξία των προϊόντων της ελληνικής γης και να εισέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι στο αγροτικό επάγγελμα.

Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννης Οικονόμου και ο ΓΓ κ. Γιώργος Στρατάκος.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την ίδρυση νέου κόμματος αναμένεται να ανακοινώσει ο Γιώργος Τράγκας. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Διάβασα ότι θα κάνω κόμμα «δεξιότερα» της Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο δεξιό από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, πέραν αυτού η όλη πορεία μου δείχνει ότι ήμουν και είμαι μακριά από όσα πρεσβεύουν οι σημερινοί ακραίοι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας. Ως παλαιός Καραμανλικός, Κεντροδεξιός και ως ελευθερόφρων απεχθάνομαι τις ετικέτες και τα κομματικά κλισέ που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια».

Την απόφαση του Γιώργου Τράγκα με τη νέα πολιτική πρωτοβουλία ανακοίνωσε ότι θα συνδράμει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αγαπητοί συμπατριώτες συμπατριώτισσες,

αγαπητοί συμμαχητές,

τα δύσκολα τελευταία χρόνια (δυστυχώς όχι και λίγα ) είμαι ένας από αυτούς που αντιδρούν , εναντιώνονται , και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τα δεσμά των δανειστών και την υγειονομική δικτατορία των -εντελλομένων – λοιμωξιολόγων. Με την πεποίθηση αυτή πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου.

Σε λίγες μέρες ξεκινάμε μια δύσκολη μα και συναρπαστική εθνική προσπάθεια με τον Γιώργο Τράγκα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΑΡΧΗΓΟ και με πολιτικό όχημα ένα κινηματικό νέο πατριωτικό, που θέλει πάση θυσία να σπάσει το «γύψο» που μας έβαλαν και θα δώσει τη μάχη για να ξαναζήσουμε ΟΛΟΙ με Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη Ανεξαρτησία.

Αυτά είναι τα τέσσερα ΑΣΤΕΡΙΑ του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις όπως γνωρίζεις συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο λαός με την ψήφο του με έστειλε στη ΒΟΥΛΗ, όπως αδιάκοπα κάνει από το 1989, που με εκλέγει Βουλευτή Αχαΐας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις αλληλοδιάδοχες σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις.

Σου θυμίζω ότι παραιτήθηκα και απαρνήθηκα  την υπουργική καρέκλα καθώς επίσης όταν και πάλι χρειάστηκε να πω όχι στα μνημόνια διεγράφην από τους ΑΝΕΛ στη 1η ψηφοφορία μαζί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγουλη.

Αμετακίνητος στις αρχές μου και ασυμβίβαστος προσέρχομαι και σήμερα ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στην νέα συμπαράταξη μάχης με μπροστάρη τον μαχητικό πατριώτη Γιώργο Τράγκα.

Η Ελλάδα μας είναι υπόδουλη στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και απειλείται με «ακρωτηριασμό». ΤΟ πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο του τόπου προσβάλλουν συνειδητά την Ορθόδοξη πίστη μας και τις παραδόσεις μας και έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην αποχαύνωση και την υποτέλεια.

Ζούμε σε μία εποχή, που από μας εξαρτάται ο βηματισμός του Έθνους και το μέλλον των παιδιών μας τις επόμενες δεκαετίες. Είναι η ώρα να στήσει ο λαός τα δικά του αναχώματα και οδοφράγματα στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού και του εθνομηδενισμού.

Καλώ κι εσένα λοιπόν,

να γίνεις ΙΔΡΥΤΙΚΟ μέλος για να γράψουμε μαζί την ιστορία της αντίστασης στους «εισβολείς» της παγκοσμιοποίησης.

Γνωρίζεις από την κόψη του σπαθιού την τρομερή το Γιώργο Τράγκα κι εμένα.

Σε διαβεβαιώ ότι όλοι ΜΑΖΙ, με ΠΙΣΤΗ και ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ, εμείς οι «ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ»

μπορούμε να τα καταφέρουμε .

Κανένας μόνος !

Στείλε τα στοιχεία σου (μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας) και γίνε σήμερα ιδρυτικό στέλεχος του νέου που γεννιέται. Σήκωσε ψηλά τα λάβαρα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας και στρατεύσου στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αυτού του συναρπαστικού και σκληρού αγώνα για να κρατήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ στη ζωή».

Πηγή:newsit.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση του κ. Γ. Βαρεμένου για τις λαϊκές αγορές

Μέσα σε θύελλα αντιδράσεων, η κυβέρνηση φέρεται να αποσύρει το προσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και να υπόσχεται διάλογο. Θα αποσύρει όμως ή όχι την βασική ιδέα για είσοδο, μέσω ΣΔΙΤ, εταιρειών στις λαϊκές ή την διαδικασία για απόκτηση αδειών, που σκόρπισε σοκ και δέος σε επαγγελματίες που μάχονται μέσα σε τραγικές συνθήκες για να επιβιώσουν;

Δεν θέλω να πιστέψω αυτό που γράφτηκε περί εισαγωγής κριτηρίου κατοχής μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Να μπορείς, δηλαδή,  να γίνεις ευκολότερα διοικητής της ΕΥΠ από διαχειριστής στις αγορές! Δεν φθάνει ο θάνατος του εμποράκου. τώρα θα έχουμε και τον θάνατο του μικροπωλητή.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διατάχθηκε έρευνα στα email και τον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή της γραμματέως του Π. Παυλόπουλου – Δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, ωστόσο τιμωρήθηκε με στέρηση αποδοχών για τέσσερις μήνες επειδή δεν άλλαξε τον κωδικό!

Mια «βουβή» κόντρα έχει ξεκινήσει μεταξύ της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του προκατόχου της Προκόπη Παυλόπουλου, η οποία ναι μεν στις κοινωνικές εκδηλώσεις δεν γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά, αλλά όταν οι πλάτες γυρίσουν τα πράγματα αλλάζουν.

Ο 71χρονος Προκόπης Παυλόπουλος μετά από μια ακαδημαϊκή και πολιτική σταδιοδρομία αναδείχθηκε στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα στις 18 Φεβρουαρίου 2015 ύστερα από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνοντας 233 ψήφους. Στις 13 Μαρτίου 2015 ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του διαδεχόμενος τον Κάρολο Παπούλια. Από την άλλη πλευρά, η 56χρονη κυρία Σακελλαροπούλου εξελέγη ΠτΔ με 261 ψήφους (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ.) και ορκίστηκε τη 13η Μαρτίου 2020.

Λίγο πριν (27/1/2020) είχε υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση της πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πρόεδρος του ΣτΕ τοποθετήθηκε τη 17η Οκτωβρίου 2018 μετά από πρόταση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, έκανε αρκετές μεταρρυθμίσεις στο έμψυχο αλλά και άψυχο υλικό του Προεδρικού Μεγάρου. Ο ρυθμός των αλλαγών επιταχύνθηκε άμα τη εμφανίσει διαρροών στον Τύπο, με πλούσιο μάλιστα φωτογραφικό υλικό, για τις εντός και εκτός Προεδρικού Μεγάρου μεταρρυθμίσεις. Εκτιμήθηκε, όπως διαφαίνεται, ότι οι διαρροές έγιναν από συγκεκριμένα πρόσωπα του προκατόχου της.

Μάλιστα, πρόβλημα που εντοπίστηκε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) της ΠτΔ αποδόθηκε στο γεγονός ότι δεν είχαν αλλάξει οι κωδικοί του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυρίας Σακελλαροπούλου και παρέμεναν εκείνοι τους οποίους χρησιμοποιούσε ο προκάτοχός της.

Αρχικά διεξήχθη προφορική έρευνα και επικεντρώθηκαν οι ευθύνες σε δύο υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Η πρώτη ήταν η τέως ιδιαιτέρα γραμματέας του κ. Παυλόπουλου και ο δεύτερος ένας απλός υπάλληλος, υπεύθυνος των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου της ΠτΔ Ηλίας Νάτσιος διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία διεξήχθη από μετακλητό υπάλληλο της ΠτΔ. Προηγουμένως, όμως, ο κ. Νάτσιος είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραβίαση του απορρήτου των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και δεδομένων της ΠτΔ. Μετά από αυτό, τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα κλήθηκαν και κατέθεσαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Στο μεταξύ, από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες διεξήχθη έλεγχος στον σκληρό δίσκο και στα ηλεκτρονικά μηνύματα του υπολογιστή της γραμματέως. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκε κάτι μεμπτό, εκτός του ότι ελάμβανε καθημερινά την αποδελτίωση των ημερήσιων δημοσιευμάτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στέρηση αποδοχών και στον υπεύθυνο ηλεκτρονικών συστημάτων

Αφορμή όμως για την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας ήταν ότι η γραμματέας του κ. Παυλόπουλου από το γραφείο της στην Προεδρία έστειλε σε φιλικό της πρόσωπο email με δημοσίευμα το οποίο περιείχε ειρωνικό σχόλιο για την κυρία Σακελλαροπούλου. Και το φιλικό αυτό πρόσωπο της απάντησε: «Καλά της κάνουν». Το απαντητικό αυτό email κοινοποιήθηκε και σε άλλες υπηρεσίες της Προεδρίας, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Ετσι, το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από έναν δικαστικό λειτουργό του ΣτΕ και δύο υπαλλήλους της Προεδρίας, της επέβαλε την πειθαρχική ποινή του προστίμου της στέρησης αποδοχών 4 μηνών και στον πληροφορικάριο την ποινή της στέρησης αποδοχών 2 μηνών.

Το Πειθαρχικό καταλόγισε στην τέως γραμματέα ότι δεν προστάτεψε την ασφάλεια και το απόρρητο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, καθώς μετά την αποχώρηση του κ. Παυλόπουλου δεν άλλαξε τους κωδικούς πρόσβασης. Η ίδια αποποιήθηκε την ευθυνή αυτή, λέγοντας ότι αυτό ήταν αρμοδιότητα του πληροφορικάριου.

Τα ίδια «παραπτώματα» καταλογίστηκαν και στον πληροφορικάριο, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι δεν του δόθηκε εντολή να αλλάξει τους κωδικούς στο ηλεκτρονικό σύστημα και ότι από μόνος του δεν μπορούσε να λάβει πρωτοβουλία να κάνει κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, μετά την ΕΔΕ και πριν από την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο πληροφορικάριος για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του. Τώρα, όμως, η ΔΟΥ τού ζητάει να επιστρέψει στο ταμείο της Προεδρίας δύο μισθούς που είχε λάβει, πριν από την παραίτησή του, σε εκτέλεση της πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε.

Από την άλλη, η γραμματέας αποσπάστηκε στο νέο γραφείο του κ. Παυλόπουλου, το οποίο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενοικίασε προτού ακόμη λήξει η θητεία του, διαβλέποντας ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είχε την πρόθεση να προτείνει την ανανέωση της θητείας του στην Ηρώδου Αττικού.

Οπως είναι γνωστό, ο ΠτΔ μετά τη λήξη της θητείας του έχει τη δυνατότητα να απασχολεί στο προσωπικό του πολιτικό γραφείο 4 άτομα με απόσπαση. Φυσικά, η υπόθεση αυτή θα απασχολήσει τόσο την Ποινική όσο και τη Διοικητική Δικαιοσύνη.

Παναγιώτης Τσιμπούκης

Πηγή: protothema.gr

Σελίδα 1 από 2