Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η Κυβέρνηση, με την βοήθεια των καλοπληρωμένων συστημικών ΜΜΕ, έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου σκληρή Προπαγάνδα εναντίον του Ελληνικού λαού.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις Μητσοτάκη και οι αποφάσεις του για το δεύτερο κλείσιμο του κράτους και τον «εγκλεισμό» του λαού με φίμωτρα παντού, αποτελεί καθαρή ένδειξη χρησιμοποίησης της «Αρχής της επιθέσεως» της Σοβιετικής Προπαγάνδας, με σκοπό από τη μια πλευρά να περισώσει το βαθιά πληγωμένο προσωπικό του γόητρο από τις συνεχείς αποτυχίες στα εθνικά μας θέματα και από την άλλη να δείξει ότι είναι «υπάκουο παιδί» στα κελεύσματα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Εμπεριέχει δε τα εξής στοιχεία: 

-τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ, με μεταφορά της συζήτησης  του εξευτελισμού της χώρας από την Γερμανία και την Τουρκία σε άλλο θέμα και στροφής της κοινής γνώμης αλλού, δηλ. στον κορωνοϊό. Παράλληλα, δεκάδες χιλιάδες παράνομοι εισβολείς μεταφέρονται και εγκαθίστανται στην Μακεδονία και αλλού, χωρίς αντιδράσεις.

-το ΚΤΥΠΗΜΑ του ασθενέστερου σημείου του αντιπάλου, δηλ. του ελληνικού λαού, που δεν είναι άλλο από τον φόβο του θανάτου, συνδυαζόμενου με τον φόβο και την απειλή εξοντωτικών προστίμων, καθώς και σύλληψης σε περίπτωση που δεν υπακούει στους κορωνοκανόνες.

-τον ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ με επιδίωξη το «σπάσιμο», δηλ. εκφοβισμός με απειλές και επιδείξεις δυνάμεως με σκοπό τη δημιουργία κλίματος ισχύος.

Σημειώνεται ότι, Προπαγάνδα κάνουμε στον εχθρό. Στους δικούς μας ανθρώπους κάνουμε Ενημέρωση. Στην περίπτωσή μας βέβαια, οι κυβερνώντες «μπέρδεψαν» μάλλον εκουσίως τον αποδέκτη, θεωρώντας ότι εχθρός είναι οι Έλληνες πολίτες.

Καλή λοιπόν στην Προπαγάνδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά Προπαγάνδα κάνουμε στον Τούρκο, όχι στον Ελληνικό λαό!

 

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας

photo credits: iefimerida.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

«Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι ένα θύμα της επιτελικής αναλγησίας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Αυγενάκης αξιώνει αναίτια από μερικούς διακριθέντες αθλητές, την επιστροφή των οφειλούμενων, από την Πολιτεία, οικονομικών επιβραβεύσεων για τα έτη 2017-2019», δήλωσε ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

Αντίθετα, όπως επεσήμανε, «επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και εν μέσω οικονομικών περιορισμών, εξοφλήθηκαν τα πριμ των αθλητών πολλών ετών». Συνέχισε, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δια του Υφυπουργού της προβάλλει δήθεν νομικά κωλύματα, προσβάλλοντας με τρόπο πρωτόγνωρο διακεκριμένους αθλητές». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «ενώ επί 20 χρόνια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην καταβολή του οικονομικού μπόνους σε ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, ξαφνικά ανακαλύφθηκε νομικό κώλυμα».

Παράλληλα, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, κάλεσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού «να σταματήσει να εργαλειοποιεί τους αθλητές κατά το δοκούν», να «επιλύσει το θέμα που έχει προκύψει άμεσα» και «να σταματήσει να διαχειρίζεται μόνο επικοινωνιακά το χαρτοφυλάκιό του».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι «για τους πρωταθλητές μας, τους Ολυμπιονίκες μας, που τιμούν τη χώρα, με υψηλότατες διακρίσεις φορώντας τη σημαία μας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμεριμνησίας και κωλυσιεργίας.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Μωραΐτη:

«Ο κ. Αυγενάκης αντί να εξοφλήσει τις οφειλούμενες, από την Πολιτεία, οικονομικές επιβραβεύσεις στους διακριθέντες αθλητές για τα έτη 2017-2019, ως ελάχιστη αναγνώριση προς αυτούς για την διεθνή προβολή της χώρας μας, αξιώνει αναίτια, από μερικούς εξ αυτών, την επιστροφή τους.

Σε αντίθεση με την διακυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κατά την οποία και εν μέσω οικονομικών περιορισμών, εξοφλήθηκαν τα πριμ των αθλητών πολλών ετών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δια του Υφυπουργού της προβάλλει δήθεν νομικά κωλύματα, προσβάλλοντας με τρόπο πρωτόγνωρο διακεκριμένους αθλητές.

Ενώ επί 20 χρόνια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην καταβολή του οικονομικού μπόνους σε ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, ξαφνικά ανακαλύφθηκε νομικό κώλυμα.

Καλούμε, λοιπόν, τον Υφυπουργό Αθλητισμού να σταματήσει να εργαλειοποιεί τους αθλητές κατά το δοκούν. Να επιλύσει το θέμα που έχει προκύψει άμεσα. Nα σταματήσει, επιτέλους να διαχειρίζεται μόνο επικοινωνιακά το χαρτοφυλάκιό του.

Για τους πρωταθλητές μας, τους Ολυμπιονίκες μας, που τιμούν τη χώρα, με υψηλότατες διακρίσεις φορώντας τη σημαία μας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμεριμνησίας και κωλυσιεργίας.»

agriniopress.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η  Πανδημία …….η κα Πατούλη και η…….. ξεχασμένη  Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης…..

Είναι γεγονός-Πανθομολογούμενο πλέον- ότι η Πανδημία έχει παραλύσει κάθε είδους κοινωνική, πολιτική και αυτοδιοικητική πραγματικότητα. Σε σχέση με την Τ.Α. ζούμε τις πλέον ΄΄μαύρες΄΄ εποχές της ιστορίας της:

  • Ανατροπή από το ΥΠΕΣ του εκλογικού συστήματος, με το οποίο διεξήχθησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019
  • Ντε φάκτο κατάργηση παρατάξεων, αυτοδιοικητικών οργάνων και αρμοδιοτήτων που έχουν αναφορά το Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών « και διά περιφοράς» οι οποίες οσονούπω επανέρχονται δριμύτερες.
  • Μεταφορά σχεδόν όλων των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικονομική επιτροπή του Δήμου (Άρθρο 72 του προσφάτου 12/10 ψηφισθέντος Νόμου του κ. Θεοδωρικάκου (όροι διακηρύξεων, κατακύρωση δημοπρασιών, έργα, μελέτες, προμήθειες, υποβολή προτάσεων σε προγράμματα, προσλήψεις προσωπικού, αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας, έγκριση απολογισμού, προϋπολογισμών, ισολογισμών και ετήσιου προγράμματος δράσης και τόσα άλλα…..)

Προφανώς αυτό βολεύει  πολλούς και κυρίως όσους κυβερνούν τους Δήμους γι΄ αυτό και στο Δήμο μας παρά τις συνεχείς οχλήσεις δεν υπάρχει καμία αντίδραση επ΄ αυτού!

Αφήστε που πλείστα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις παραπέμπονται συνεχώς στις καλένδες …..

Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι  να επικοινωνούμε με τους συμπολίτες μας είτε δια ζώσης, είτε μέσω των  ΜΜΕ.

Στην παραπάνω κατεύθυνση ζητούνται οι παρακάτω απαντήσεις από την Δημοτική αρχή.

1.Είναι προς συζήτηση και λήψη απόφασης -δια περιφοράς πλέον- η συμμετοχή σε δίκτυο ΄΄Βιώσιμης ανάπτυξης΄΄ στο οποίο προεδρεύει η σύζυγος του πρώην προέδρου της ΚΕΔΕ και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη ναι ή όχι;  Αποτελεί ΄΄ύβρι΄΄ για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, να έρθει η κ. Πατούλη -με ότι αυτή σηματοδοτεί- να μας διδάξει ΄΄Βιώσιμη ανάπτυξη΄΄….!

2. Το « φωτεινό» επιχειρησιακό σχέδιο για το 2021 ή μάλλον για το 2026, έχει ανατεθεί στην εταιρεία που υπέβαλλε τον φάκελο για την υποψηφιότητα του Δήμου για την πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 -ακόμη αναζητάται η αξιολόγηση της πρότασης- επί Δημαρχίας Καραπάνου ναι ή όχι; Για απαντήστε μας κ. Δήμαρχε…. θα έχει πολύ ενδιαφέρον νομίζω…

Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν -για μία ακόμη φορά- ότι το φαίνεσθαι, παρακάμπτει την ουσία των Δημοσίων πραγμάτων ως εκ τούτου όπως λέει και ο λαός μας «μία από τα ίδια , ίσως και χειρότερα».

Υ.Γ 1… Το Δίστιχο « ήταν τα στήθη σου άσπρα σαν γάλατα και μου έλεγες γαργάλατα», δεν αποδίδεται σε κανένα. Απλώς σαν ιστορική αναφορά μας έρχεται στην μνήμη..

Υ.Γ2…Αίολες υποσχέσεις και  έολα επικοινωνιακά κόλπα. Ένα τσιγάρο δρόμος….

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Κατηγορία ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ