Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 14:50

Ο Θ. Κατερινόπουλος στον “Δυτικά Fm”: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ αλλά όχι στην Αιτωλοακαρνανία

Άνοιξε τα χαρτιά του για την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές ο Αιτωλοακαρνάνας ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος.

Θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ αλλά όχι στην Αιτωλοακαρνανία, έκανε γνωστό μιλώντας στο Δυτικά Fm και τη Δήμητρα Λαοπόδη.

Ο κ. Κατερινόπουλος που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μετά και την παρουσία του ως σχολιαστής σε τηλεοπτικές εκπομπές, εφόσον οριστικοποιηθεί και επίσημα, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη δυτική Αττική.

“Αν οι Αιτωλοακαρνάνες συμπατριώτες μας που είναι πάρα πολλοί, εκτιμούν ότι μπορώ να προσφέρω, εδώ είμαι”, είπε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε πάντως τις επιφυλάξεις του μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις, υπό το φόβο “σκοτεινών δυνάμεων”. Στο δημοσιογραφικό ερώτημα γιατί δεν επέλεξε την Αιτωλοακαρνανία για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών σχολίασε με σκωπτικό ύφος: “Έχει πολύ καλύτερους η Αιτωλοακαρνανία και δεν κάνω εγώ…”. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του υπογράμμισε ότι δεν ασχολείται με την πολιτική για να κερδίσει χρήματα. “Μου αρέσει η πολιτική και το να προσφέρω στον τόπο” ξεκαθάρισε. Εκτίμησε, εξάλλου, ότι οι εκλογές θα έχουν διαξαχθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου σημειώνοντας πάντως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απρόβλεπτος.
Τι είπε για θέματα της επικαιρότητας

Ο κ. Κατερινόπουλος, στην αρχή της συνομιλίας του με τη Δήμητρα Λαοπόδη, αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά αδερφάκια στην Πάτρα. Επανέλαβε τα όσα εξ αρχής έχει υποστηρίξει για τραγικά λάθη και εκτίμησε ότι από την προανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας θα προκύψουν και ευθύνες για άλλα πρόσωπα, ενδεχομένως πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Μίλησε ακόμα για τη νέα δολοφονία στο Γέρακα πίσω από την οποία η Αστυνομία “βλέπει” ξεκαθάρισμα λογαριασμών και προχώρησε σε διαπιστώσεις για το “σκοτεινό” παρασκήνιο στο χώρο των καυσίμων. “Καθαρά οργανωμένο έγκλημα, ποτέ δεν θα φθάσουμε στην πηγή…”, εκτίμησε.

Ακούστε τις δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου στον “Δυτικά Fm”:

sinidisi.gr