Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 21:13

Καφές με πρεστίζ από το «Prestige Happy Coffee» στο Αγρίνιο

Ο καφές είναι απόλαυση, συμπάθεια και χαμόγελο, δηλώνει η κ. Δήμητρα Γυφτομήτρου, υπεύθυνη του καταστήματος «Prestige Happy Coffee» που βρίσκεται στο Αγρίνιο, οδός Ι.Σταίκου 72 (απέναντι από τα γραφεία της ΔΕΔΗΕ). Θα το βρείτε στο efood στο box ή στο τηλέφωνο 26410 29227.

Το κατάστημα άνοιξε το Φεβρουάριο του 2022 και συνεργάζεται με την εταιρεία Buondi Craft χρησιμοποιώντας τις 2 πιο ποιοτικές ποικιλίες. Αυτές είναι το Prestige καί η Honduras (Ονδούρα). Η ποικιλία Honduras είναι πιο δυνατή με ιδιαίτερα αρώματα και χαρακτηριστικά γι'αυτό και βρίσκεται στην κατηγορία του Speciality καφέ. Το Prestige είναι η πιο γνωστή ποικιλία καφέ ήπιων εντάσεων καί αρωμάτων.

PRESTIGE 30

Η κα Δήμητρα Γυφτομήτρου (υπεύθυνη του καταστήματος) έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Υπάλληλος Γραφείου. Ωστόσο η μεγάλη της αγάπη για τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγ και ότι έχει να κάνει με την προώθηση προϊόντων την έκαναν να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο. Έχοντας δουλέψει σαν υπάλληλος σε αντίστοιχη δραστηριότητα, με αγάπη για την επικοινωνία με τον κόσμο, δηλώνει ότι της αρέσει πολύ να βλέπει την ευχαρίστηση των πελατών, όταν πίνουν κάτι από τα δικά της χέρια. Όλα αυτά ήταν τα κίνητρα για να κάνει κάτι δικό της.  

Στην ερώτηση: Τι διαφορετικό προσφέρει το δικό της κατάστημα ώστε να το προτιμήσει κάποιος υποψήφιος πελάτης; Η απάντηση είναι:

Πρώτα από όλα η ποικιλία του καφέ αλλά και γενικά η  επικοινωνία  και  η ποιότητα των υπηρεσιών. Πολλοί πελάτες που παραγγέλνουν από το σπίτι η την εργασία τους, έρχονται και στο κατάστημα για να γνωρίσουν τον χώρο, την εξυπηρετικότητα αλλά και την φωνή αυτής που τους μιλάει στο τηλέφωνο. Φυσικά αναπτύσσονται σχέσεις συμπάθειας και εμπιστοσύνης με τον κόσμο.

PRESTIGE 24

«Η δουλειά μας είναι να εξυπηρετούμε τον κόσμο, να τους ακούμε και να φεύγουν από εδώ χαρούμενοι», δηλώνει η ίδια.

Με κάθε παραγγελία καφέ, προσφέρουμε το νερό, κάποιο μπισκοτάκι και για τους παραγγέλνοντες απο το σπίτι η την εργασία τους, ένα κρουασανάκι.  Θέλουμε, αυτός που θα πάρει τον καφέ του, εκτός από τον καφέ να έχει συνοδεία και ένα γλύκισμα.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα του καφέ και στην ικανοποίηση του πελάτη, στον οποίο φυσικά δεν θέλουμε να του δημιουργήσουμε πρόβλημα υγείας, με αναμφιβόλου ποιότητας υλικά.

Ο χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις, πάρτυ, διάφορες παρουσιάσεις κλπ.


 PRESTIGE 34
   

Μια παροχή επιπλέον για τούς ενδιαφερόμενους είναι το γεγονός ότι διαθέτει στο κοινό και Ναργιλέ ο οποίος μάλιστα γίνεται και ντελίβερι.

Η ίδια δηλώνει για τον Ναργιλέ:

Ο Ναργιλές είναι ατμικού καπνού, δεν περιέχει πίσσα, ούτε νικοτίνη, είναι καθαρά και μόνο γεύση. Έτσι όταν είσαι με την παρέα σου και θες να περάσεις καλά, αντί για τσιγάρο μπορείς να έχεις Ναργιλέ που δεν είναι καθόλου επιβλαβής για την υγεία. Μπορούμε να το κάνουμε ντελίβερι, όπου και ενοικιάζεται με την ώρα.

 

PRESTIGE 08

Μήνυμα ενόψει καλοκαιριού

Καλό καλοκαίρι να έχουμε, με υγεία πρώτα από όλα, να είμαστε προσεκτικοί, και όσοι θα πηγαίνετε για διακοπές, μπάνιο ή βόλτα καλό είναι να περνάτε, να μας τα λέτε, να παίρνετε το καφεδάκι σας και να μας μεταδίδετε την χαρά σας.

PRESTIGE 40

Για παραγγελίες μπορείτε να μας βρείτε στο efood στο box ή στο 26410 29227

Η σελίδα μας στο facebook


 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

PRESTIGE TIMOK 1

PRESTIGE TIMOK 2

PRESTIGE TIMOK 3

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

PRESTIGE 01

PRESTIGE 06

PRESTIGE 13

PRESTIGE 14

PRESTIGE 15

PRESTIGE 16

PRESTIGE 31

PRESTIGE 35

Επι πλέον διευκολύνσεις για τους πελάτες του καταστήματος

PRESTIGE 36

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χρύσα Σπαή

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 21:17