Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 20:27

Δώσε διαφορετικό τόνο στο σαλόνι σου με τις πιο στιλάτες πολυθρόνες που θα βρεις εδώ

Η διακόσμηση του σαλονιού είναι για τους περισσότερους η αγαπημένη στιγμή στο κομμάτι της ανανέωσης ή της διαμόρφωσής του. Τα έπιπλα του σαλονιού πρέπει να επιλέγονται έτσι, ώστε και να αποπνέουν υψηλή αισθητική και γούστο αλλά και να είναι βολικά και πρακτικά για καθημερινή χρήση. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα agiovlasitishome.com θα βρεις έπιπλα σαλονιού που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη! Ανακάλυψε τη μοναδική συλλογή από όλα τα έπιπλα που μπορεί να χρειάζεσαι για το σαλόνι σου, μεταξύ των οποίων καταπληκτικές πολυθρόνες και ιδιαίτερες μπερζέρες.

Αναβάθμισε το σαλόνι σου με μία μπερζέρα

 

αναβαθμιση-σαλονιου-1.jpg

Μπερζέρα υφασμάτινη Inart σε υπέροχη γκρι απόχρωση που συνδυάζεται πανεύκολα!

 

Πόσες φορές έχεις θαυμάσει σε κάποιο σπίτι ή κάπου αλλού μια εντυπωσιακή μπερζέρα; Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κι εσύ τη δική σου; Στην υπέροχη συλλογή από μπερζέρες θα βρεις αυτή που θα ταιριάξει στο χώρο σου και θα εναρμονιστεί πλήρως με το ύφος της διακόσμησης που έχεις επιλέξει. Επίλεξε μία υφασμάτινη μπερζέρα σε ζεστό και ευκολοσυνδύαστο γκρι για κομψότητα και απλότητα μαζί. Εναλλακτικά, αναζήτησε μία βελούδινη σε γήινο μπεζ, ξεχωριστό μπορντό ή ακόμα και λαμπερό χρυσό και δώσε έξτρα αρχοντική νότα στο σαλόνι σου.

Πολυθρόνες Inart

 

αναβαθμιση-σαλονιου-2.jpg

Υφασμάτινη πολυθρόνα Inart σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με χρυσό σκελετό από μέταλλο.

 

Οι πολυθρόνες Inart ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους. Η ποικιλία στα σχέδια και τα χρώματα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο! Βρες άνετες υφασμάτινες πολυθρόνες ή από βελούδο με ξύλινα ή μεταλλικά ποδαράκια, ακόμα και μεταλλική βάση, σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, γκρι, κυπαρισσί, κόκκινο, ροζ και χρυσό.

αναβαθμιση-σαλονιου-3.jpg

Inart πολυθρόνα-ανάκλιντρο από βελούδο για την απόλυτη άνεση. Το κλασικό μαύρο με τα  χρυσά μεταλλικά πόδια δίνουν μοναδικό αέρα κομψότητας.

 

Αναζήτησε, επίσης, δερμάτινες πολυθρόνες, πολυθρόνα-ανάκλινδρο, πολυθρόνα-μαξιλάρα ή αιώρα, ακόμα και κρεμαστή και πολλές ακόμα επιλογές σε υπέροχα χρώματα! Βρες, τέλος, υπέροχες πολυθρόνες Inart, σετ με υποπόδιο σε πράσινο, ροζ και άλλα χρώματα.

 

αναβαθμιση-σαλονιου-4.jpg

Σετ των 2, πολυθρόνα και υποπόδιο, Inart από βελούδο, σε πράσινο χρώμα και με ξύλινα ποδαράκια.

 

Επισκέψου το e-shop της αγαπημένης εταιρείας Agiovlasitis και απόκτησε την ιδανική πολυθρόνα για το σαλόνι σου σε εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά!